Lej en bil i Ivalo, Finland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ivalo, Finland

Ivalo, Finland
22. maj — 29. maj
Samme aflevering
Ivalo, Finland
lør 22.5
Middag
lør 29.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Ivalo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ivalo, Finland
10,0
Fantastisk
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Ivalo, Finland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ivalos biludlejningsdisk

Biludlejning i Ivalo

5 personer har søgt efter billeje i Ivalo in maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ivalo for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Dollar, og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Ivalo. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Ivalo, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ivalo har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Ivalo er Sixt med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 233 kr. fra dens beliggenhed i Ivalo. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Sixt i Ivalo er 196 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Ivalo, Finland biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Ivalo har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Avis, Dollar og Budget er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Ivalo, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Ivalo har flest biludlejningssteder?

Sixt har 1 udlejningskontor. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 233 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ivalo, Finland?

Rejsende, som lejer en bil i Ivalo, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Ivalo ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 90 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Ivalo, Finland i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Ivalo i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 4 °C og ca. 30 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Klimaet i Ivalo under maj måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Ivalo. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Ivalo plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Ivalo om vejret i resten af Lapland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Ivalo til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Lapland normalt har en temperatur på 5 °C, og at du kan forvente 33 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Finland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Helsinki, Rovaniemi og Kittilä i Finland

Biludlejning i lufthavne i Ivalo

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Ivalo

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ivalo