Lej en bil i Brügge, Belgien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Brügge, Belgien

Brügge, Belgien
27. okt. — 3. nov.
Samme aflevering
Brügge, Belgien
ons. 27.10
Middag
ons. 3.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Brügge

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Brügge, Belgien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Brügge, Belgien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bruxelles-Nationals biludlejningsdisk

Biludlejning i Brügge

53 brugere har søgt efter billeje i Brügge med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Brügge for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Brügge som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Brügge. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Brügge, Belgien?

Brügges hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Brügge er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Brügge?

Leje af Ford Focus og Hyundai Accent in Brügge er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Ford Focus in Brügge kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 551 kr./dag og kan gå helt ned til 141 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 603 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 131 kr./dag.

Hvordan er vejret i Brügge, Belgien i oktober?

I oktober er der normalt 80 mm nedbør i Brügge og en gennemsnitstemperatur på 11 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Brügge, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Klimaet i Brügge under oktober måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Brügge. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Brügge plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Class Mini Car, Ford Focus og Hyundai Accent.


Leje af bil i andre byer i Belgien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Bruxelles, Charleroi og Antwerpen i Belgien

Biludlejning i lufthavne i Brügge

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Brügge

Kom i gang med at planlægge din rejse til Brügge