Find billige flybilletter til Chios

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 12.12
søn. 19.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Chios.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chios

Find de billigste fly til disse Chios-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Chios

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chios

København (CPH) til Mytilene (MJT)

Fly til Chios ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mytilene, hvor den gennemsnitlige pris er 2.459 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIOS FRA KØBENHAVNfebruar29% billigereAt flyve fra København til Chios ​​koster i gennemsnit blot 1.792 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIOS FRA KØBENHAVNmarts109% dyrereDet koster cirka 5.263 kr. at flyve til Chios ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHIOS FRA KØBENHAVNjuli915% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chios fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chios?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Chios?

  Brugere, der booker rejser til Chios fra Athen, har fundet fly, der er 86% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Chios. Hvis du vil finde den billigste pris til Chios fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Chios?

  februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Chios fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.792 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Chios i februar, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Chios i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 2.187 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chios på?

  Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Chios fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.338 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Chios for omkring 3.508 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chios?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Chios. Hvis du har planer om at flyve til Chios, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria (79 km fra Chios centrum), Lufthavn: Mytilene (86 km fra Chios centrum), Lufthavn: Samos (102 km fra Chios centrum), Lufthavn: Mikonos (125 km fra Chios centrum) eller Lufthavn: Parthéni Leros (144 km fra Chios centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Chios på?

  Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria har en gennemsnitspris på 1.825 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Chios. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Chios fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Chios

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Chios.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Chios.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Chios.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Chios?

Hjemrejse til Danmark fra Chios

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Chios skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Chios er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Chios nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Chios?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chios
 • Hvilke flyselskaber flyver til Chios?

  Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Chios fra Danmark, Aegean Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chios