0
Indsigter
FAQ
Flights to Chios

Find billige fly til Chios

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.3
tir. 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Chios

Få indsigter om din flyrejse til Chios, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chios på?

Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Chios fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 2.190 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Chios for omkring 3.917 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chios?

Hvor lang tid tager det at flyve til Chios?

Rejsetiden fra Danmark til Chios afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Mikonos tager det i gennemsnit 4t. 35min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Mikonos. Mikonos er den mest populære lufthavn i Chios.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chios

Find de billigste fly til disse Chios-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mytilene

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chios

København (CPH) til Mytilene (MJT)

Fly til Chios ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mytilene, hvor den gennemsnitlige pris er 2.131 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Chios

Hvor lang tid tager det at flyve til Chios?

Hvor lang flyvningen til Chios Lufthavn (JKH) i Grækenland afhænger af, hvilken lufthavn du flyver fra. Lufthavnen med den korteste flyvetid er København Lufthavn (CPH). Det tager markant længere tid at flyve fra en af de jyske lufthavne, som Billund Lufthavn (BLL). Hvis du har fået fingrene i et flytilbud til Chios, er det værd at tage turen til København og rejse derfra. Flyrejser til Chios har typisk en eller flere mellemlandinger. Som regel sker mellemlandingen i en af de store internationale europæiske lufthavne, som fx Frankfurt. Som udgangspunkt vil rejsetiden være længere, når du skal hjem, end når du rejser ud. I snit tager en rejse fra København 11 timer med en mellemlanding i Athen Lufthavn. Flybilletter til Chios kan blandt andet købes online.

Fra hvilke lufthavne kan du flyve direkte til Chios?

Det er ikke muligt at flyve direkte til Chios fra nogle af de danske lufthavne. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst én gang. Som regel skal du mellemlande i Frankfurt og i Athen. Det giver mulighed for at booke en rejse, hvor du kan vælge at have et stop i et par dage i Athen frem for at holde hele din ferie på Chios. Nogle gange kan det også være rart med en mellemlanding, fordi det giver mulighed for at strække benene – især på længere flyveture. Ofte foregår en mellemlanding også så hurtigt, at det føles som om, at man blot forlader det ene fly og går op i det næste.

Hvilket er det absolut billigste fly til Chios?

Brugere, der booker rejser til Chios fra Athen, har fundet fly, der er 65% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Chios. Hvis du vil finde den billigste pris til Chios fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chios?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Chios. Hvis du har planer om at flyve til Chios, kan du overveje at booke flyrejse til Agios Kirykos Ikaria Lufthavn (79 km fra Chios centrum), Mytilene Lufthavn (86 km fra Chios centrum), Samos Lufthavn (102 km fra Chios centrum), Mikonos Lufthavn (125 km fra Chios centrum) eller Parthéni Leros Lufthavn (144 km fra Chios centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Chios på?

Agios Kirykos Ikaria Lufthavn har en gennemsnitspris på 399 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Chios. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Chios Lufthavn?

Priser for fly til Chios Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Chios Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Chios Lufthavn er 1 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Chios Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Chios Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Chios Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Chios Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Chios Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Chios

Hvilke krav er der til pas og visum for at besøge Chios?

Grækenland er en del af det europæiske Schengen-fællesskab, hvilke betyder, at du som dansk statsborger ikke behøver visum for at besøge Grækenland. Der er ingen begrænsninger for, hvor længe du kan opholde dig i Grækenland uden visum. Du skal dog registrere dig hos myndighederne, hvis dit ophold er længere end 90 dage, og have billedlegitimation med. Så du skal have dit pas med under alle omstændigheder. Dit pas skal være gyldig under hele rejsen.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Chios

Hvad kan du se og gøre i Chios?

Der er et godt udvalg af seværdigheder på Chios af stande og historiske bygninger. Du kan få en hel ferie til at gå med at besøge en ny strand hver dag. Det kunne fx være standene Mavra Volia og Vroulidia. Det er en god ide at have badesandaler med, da de græske stande godt kan være fulde af sten. Der er også mange smukke historiske bygninger, som er et besøg værd. Det kunne være Nea Moni-klosteret. Det er værd at huske, at du som kvinde skal have dine knæ tildækket for at få lov til at komme ind. Chios Slot er afgjort også et besøg værd, og trænger du til lidt forkælelse, kan du besøge det tyrkiske bad og slappe af en time eller to.Det er også en stor oplevelse at gå rundt i det gamle kvarter Pyrgi med dens smukke bygninger og smalle gader. Gå ikke glib af kvarterets labyrint, som blev opført som en del af byens forsvar mod tyrkerne, der hærgede de græske øer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Chios?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Chios. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Chios med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Chios på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Chios?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Chios. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Chios lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Chios, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Chios spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chios på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Chios

Populære flyrejser til Chios
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Chios
1 voksen
tir. 5.3
tir. 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo