Find billige fly til Chios

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Chios

Få indsigter om din flyrejse til Chios, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Chios?

Brugere, der booker rejser til Chios fra Wien, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Chios. Hvis du vil finde den billigste pris til Chios fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chios på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Chios fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 2.736 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Chios for omkring 4.584 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Chios?

Rejsetiden fra Danmark til Chios afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Mikonos tager det i gennemsnit 25t, imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Mikonos. Mikonos er den mest populære lufthavn i Chios.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Chios?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Chios på, er omkring 26 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 3.169 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chios

Find de billigste fly til disse Chios-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mytilene

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chios

København (CPH) til Mykonos (JMK)

Fly til Chios ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mikonos, hvor den gennemsnitlige pris er 2.667 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIOS FRA KØBENHAVNjanuar30% billigereAt flyve fra København til Chios ​​koster i gennemsnit blot 1.860 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHIOS FRA KØBENHAVNjuli67% dyrereDet koster cirka 4.408 kr. at flyve til Chios ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHIOS FRA KØBENHAVNjuli527% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chios fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Chios

Hvor lang flyvningen til Chios Lufthavn (JKH) i Grækenland afhænger af, hvilken lufthavn du flyver fra. Lufthavnen med den korteste flyvetid er København Lufthavn (CPH). Det tager markant længere tid at flyve fra en af de jyske lufthavne, som Billund Lufthavn (BLL). Hvis du har fået fingrene i et flytilbud til Chios, er det værd at tage turen til København og rejse derfra. Flyrejser til Chios har typisk en eller flere mellemlandinger. Som regel sker mellemlandingen i en af de store internationale europæiske lufthavne, som fx Frankfurt. Som udgangspunkt vil rejsetiden være længere, når du skal hjem, end når du rejser ud. I snit tager en rejse fra København 11 timer med en mellemlanding i Athen Lufthavn. Flybilletter til Chios kan blandt andet købes online.

Det er ikke muligt at flyve direkte til Chios fra nogle af de danske lufthavne. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst én gang. Som regel skal du mellemlande i Frankfurt og i Athen. Det giver mulighed for at booke en rejse, hvor du kan vælge at have et stop i et par dage i Athen frem for at holde hele din ferie på Chios. Nogle gange kan det også være rart med en mellemlanding, fordi det giver mulighed for at strække benene – især på længere flyveture. Ofte foregår en mellemlanding også så hurtigt, at det føles som om, at man blot forlader det ene fly og går op i det næste.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Chios fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.860 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Chios i januar, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Chios i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 2.323 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Chios. Hvis du har planer om at flyve til Chios, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria (79 km fra Chios centrum), Lufthavn: Mytilene (86 km fra Chios centrum), Lufthavn: Samos (102 km fra Chios centrum), Lufthavn: Mikonos (125 km fra Chios centrum) eller Lufthavn: Parthéni Leros (144 km fra Chios centrum).

Lufthavn: Agios Kirykos Ikaria har en gennemsnitspris på 1.907 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Chios. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Chios

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Chios

Hvilke flyselskaber flyver til Chios?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chios

Hvilke flyselskaber flyver til Chios?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Chios fra Danmark, Aegean Airlines, Lufthansa, easyJet og Royal Wings. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Aegean Airlines-fly til Chios

Aegean Airlines flyver omkring 20 fly til Chios om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Athen Intle, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Aegean Airlines var på 1.089 kr. (København Kastrup til Chios). Brugerne har bedømt Aegean Airlines med 8,5/10 i over 70 anmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Chios

Neden for finder du alle lufthavne i Chios samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum og lufthavnen?

Der er tre forskellige måder, du kan komme til og fra lufthavnen og Chios centrum. Der går en bybus lige uden for ankomsthallen, som kører direkte ind til centrum. En anden mulighed er at tage en taxa fra lufthavnen. Den sidste mulighed er at leje en bil. Det kan du gøre fra lufthavnen, men det anbefales, at du reserverer en lejebil hjemmefra. Ikke alene er det som regel billigere, du slipper også for at bruge kostbar rejsetid på at leje bilen og vente på, at den bliver klar. Er den bestilt hjemmefra, vil den stå klar, når du ankommer.


Visumkrav for Chios

Grækenland er en del af det europæiske Schengen-fællesskab, hvilke betyder, at du som dansk statsborger ikke behøver visum for at besøge Grækenland. Der er ingen begrænsninger for, hvor længe du kan opholde dig i Grækenland uden visum. Du skal dog registrere dig hos myndighederne, hvis dit ophold er længere end 90 dage, og have billedlegitimation med. Så du skal have dit pas med under alle omstændigheder. Dit pas skal være gyldig under hele rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chios


De bedste oplevelser og seværdigheder i Chios

Der er et godt udvalg af seværdigheder på Chios af stande og historiske bygninger. Du kan få en hel ferie til at gå med at besøge en ny strand hver dag. Det kunne fx være standene Mavra Volia og Vroulidia. Det er en god ide at have badesandaler med, da de græske stande godt kan være fulde af sten. Der er også mange smukke historiske bygninger, som er et besøg værd. Det kunne være Nea Moni-klosteret. Det er værd at huske, at du som kvinde skal have dine knæ tildækket for at få lov til at komme ind. Chios Slot er afgjort også et besøg værd, og trænger du til lidt forkælelse, kan du besøge det tyrkiske bad og slappe af en time eller to.Det er også en stor oplevelse at gå rundt i det gamle kvarter Pyrgi med dens smukke bygninger og smalle gader. Gå ikke glib af kvarterets labyrint, som blev opført som en del af byens forsvar mod tyrkerne, der hærgede de græske øer.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Chios. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Chios på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Chios. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Chios, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Chios spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.