Find billige flybilletter til North Aegean

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til North Aegean. De nuværende restriktioner til North Aegean er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til byer i North Aegean

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til North Aegean fra Danmark
Mytilene
Mytilene

Brugbar information om dit fly til North Aegean

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til North Aegean
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til North Aegean?

    Fly til North Aegean variere afhængig af måned, flyselsskab, hvornår du bestiller, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo brugere forvente at bruge omkring 1.720 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til North Aegean er 408 kr./pr. person.

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Mytilene?

    142% af momondos brugere besøger Mytilene oftere end andre byer i North Aegean. På rejser til Mytilene er Lufthavn: Samos typisk den praktiske lufthavn at flyve til.

  • Hvordan er vejret i North Aegean?

    Temperature i North Aegean variere mellem 10 °C og 26 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i North Aegean, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til North Aegean i juli, august og juni, hvor nedbør er mindst sandsynlig.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for North Aegean?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til North Aegean. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til North Aegean nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til North Aegean? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i North Aegean.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i North Aegean

Find fly til disse populære byer i North Aegean fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til North Aegean

Se de billigste flyrejser til North Aegean fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnMytilene1.745 kr.
BillundMytilene2.777 kr.
AarhusMytilene2.979 kr.
KøbenhavnAgios Kirykos3.672 kr.
AalborgMytilene4.188 kr.
AalborgChios5.171 kr.

Populære fly til North Aegean

Find dine flybilletter til North Aegean blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Mytilene
Hurtigste flyvetid28t. 50min.
Laveste pris1.745 kr.
Fly fra Billund til Mytilene
Hurtigste flyvetid20t. 15min.
Laveste pris2.777 kr.
Fly fra Aarhus til Mytilene
Hurtigste flyvetid28t. 30min.
Laveste pris2.979 kr.
Fly fra København til Agios Kirykos
Hurtigste flyvetid23t. 25min.
Laveste pris3.672 kr.
Fly fra Aalborg til Mytilene
Hurtigste flyvetid21t. 25min.
Laveste pris4.188 kr.
Fly fra Aalborg til Chios
Hurtigste flyvetid19t. 30min.
Laveste pris5.171 kr.

Find fly til North Aegean

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til North Aegean