Find billige flybilletter til East Macedonia and Thrace

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 30.5
man. 6.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til East Macedonia and Thrace

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til East Macedonia and Thrace

Bedste pris på returbillet

2.228 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 40min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til East Macedonia and Thrace fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.228 kr. (København Kastrup til Kavála Megas Alexandros).
Det hurtigste fly til East Macedonia and Thrace fra Danmark tager 8t. 40min. (København Kastrup til Kavála Megas Alexandros).
Der er 1 flyselskab, som flyver til East Macedonia and Thrace, herunder Aegean Airlines.

De billigste fly til byer i East Macedonia and Thrace

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til East Macedonia and Thrace fra Danmark
Kavála
Kavála

Brugbar information om dit fly til East Macedonia and Thrace

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til East Macedonia and Thrace

For priser helt ned til 1.304 kr./pr. person, kan du finde fly til East Macedonia and Thrace afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til East Macedonia and Thrace 2.967 kr./pr. person.

East Macedonia and Thrace har typisk temperature mellem 7 °C(januar) til 27 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til East Macedonia and Thrace, bør man planlægge sin rejse i september, januar eller januar, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i East Macedonia and Thrace (Kavála Megas Alexandros), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 10t. 10min. og .

I gennemsnit koster et fly til East Macedonia and Thrace 3.093 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til East Macedonia and Thrace for så lidt som 1.626 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 1.626 kr., men formår at finde en til 2.891 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.Populære byer og seværdigheder

Skal du til East Macedonia and Thrace? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i East Macedonia and Thrace.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i East Macedonia and Thrace

Find fly til disse populære byer i East Macedonia and Thrace fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til East Macedonia and Thrace

Se de billigste flyrejser til East Macedonia and Thrace fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKavála10t. 10min.2.249 kr.

Populære fly til East Macedonia and Thrace

Find dine flybilletter til East Macedonia and Thrace blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kavála
Hurtigste flyvetid10t. 10min.
Laveste pris2.249 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til East Macedonia and Thrace


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til East Macedonia and Thrace. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til East Macedonia and Thrace med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til East Macedonia and Thrace ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til East Macedonia and Thrace og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.