Find billige flybilletter til Alexandroúpoli

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alexandroúpoli

Find de billigste fly til disse Alexandroúpoli-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kavála

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alexandroúpoli

København (CPH) til Kavála (KVA)

Fly til Alexandroúpoli ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kavála Megas Alexandros, hvor den gennemsnitlige pris er 2.816 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALEXANDROÚPOLI FRA KØBENHAVNfebruar30% billigereAt flyve fra København til Alexandroúpoli ​​koster i gennemsnit blot 1.981 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALEXANDROÚPOLI FRA KØBENHAVNaugust101% dyrereDet koster cirka 5.702 kr. at flyve til Alexandroúpoli ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALEXANDROÚPOLI FRA KØBENHAVNjuni408% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Alexandroúpoli fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Alexandroúpoli?

Brugere, der booker rejser til Alexandroúpoli fra Athen, har fundet fly, der er 54% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Alexandroúpoli. Hvis du vil finde den billigste pris til Alexandroúpoli fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Alexandroúpoli fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.981 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Alexandroúpoli i februar, så bør du vente til juni til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.171 kr..

Rejsende, som flyver til Alexandroúpoli, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kavála Megas Alexandros (106 km fra Alexandroúpoli centrum) eller Lufthavn: Város Limnos (117 km fra Alexandroúpoli centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Város Limnos for 2.373 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Alexandroúpoli?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Alexandroúpoli

Hvilke flyselskaber flyver til Alexandroúpoli?

For fly fra Danmark til Alexandroúpoli, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som Aegean Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Aegean Airlines-fly til Alexandroúpoli

Aegean Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Alexandroúpoli. Selskabet flyver 13 fly om ugen til Alexandroúpoli, og de flyver oftest fra Athen Intle. Billetpriserne hos Aegean Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 880 kr. (fra København Kastrup). I 59 anmeldelser har momondo-brugere givet Aegean Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 8,4/10.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alexandroúpoli


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Alexandroúpoli. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Alexandroúpoli på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Alexandroúpoli.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Alexandroúpoli lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Alexandroúpoli og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.