Find billige flybilletter til Chania

Returrejse
Economy
Orlando (ORL)
Chania (CHQ)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Chania. De nuværende restriktioner til Chania er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chania

Find de billigste fly til disse Chania-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Chania

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Chania

Billund (BLL) til Thera (JTR)

Fly til Chania ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Thera Santorini, hvor den gennemsnitlige pris er 2.298 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHANIA FRA BILLUNDnovember28% billigereAt flyve fra Billund til Chania ​​koster i gennemsnit blot 1.762 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHANIA FRA BILLUNDoktober56% dyrereDet koster cirka 3.813 kr. at flyve til Chania ​​fra Billund i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHANIA FRA BILLUNDseptember497% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chania fra Billund i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chania?

Kreta har længe ligget i top blandt danskernes favorit rejsemål, fordi øen har så meget at byde på – fra den lyserøde strand til de hvidkalkede huse og Lefka Ori (de hvide bjerge). Højsæsonen for rejser til Chania er i sommermånederne, hvor mange tager syd på mod Middelhavet for at opleve det varme og azurblåt vand. De varmeste måneder er juli og juli, og hele højsæsonen løber fra april til oktober.

Hvilket er det absolut billigste fly til Chania?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Chania for 330 kr./person, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Chania. Hvis du vil finde den billigste pris til Chania fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Chania?

Den billigste måned at flyve til Chania fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.611 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Chania fra Danmark i april i stedet. Fly til Chania i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.617 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Chania?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Chania er 38 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.852 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 201 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chania på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Chania fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.764 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.144 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chania?

Når du flyver til Chania fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.898 kr. for fly med afgang om morgenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Chania på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.178 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chania?

Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt., Lufthavn: Kithira eller Lufthavn: Paleochori Milos kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Chania.

Findes der en billigere måde at flyve til Chania på?

Med en gennemsnitspris på 1.503 kr. pr. person er Lufthavn: Paleochori Milos den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Chania. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Chania?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Chania. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Chania nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Chania Souda

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Chania Souda fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
20. aug.
BLL05:40Billund
3t. 45min.
CHQ09:25Chania Souda
27. aug.
CHQ02:30Chania Souda
3t. 45min.
BLL06:15Billund
Ryanair
20. aug.
BLL05:40Billund
3t. 45min.
CHQ09:25Chania Souda
23. aug.
CHQ11:40Chania Souda
3t. 45min.
BLL15:25Billund
Flere flyselskaber
22. aug.
BLL04:45Billund
9t. 15min.
1 stop
CHQ14:00Chania Souda
27. aug.
CHQ02:30Chania Souda
3t. 45min.
BLL06:15Billund
Flere flyselskaber
17. sep.
CPH09:35København Kastrup
16t. 40min.
2 stop
CHQ02:15Chania Souda
24. sep.
CHQ00:00Chania Souda
3t. 25min.
CPH03:25København Kastrup
Flere flyselskaber
20. aug.
BLL05:40Billund
3t. 45min.
CHQ09:25Chania Souda
22. aug.
CHQ16:15Chania Souda
19t. 20min.
1 stop
BLL11:35Billund
Ryanair
20. aug.
BLL06:10Billund
21t. 35min.
3 stop
CHQ03:45Chania Souda
27. aug.
CHQ02:30Chania Souda
3t. 45min.
BLL06:15Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Chania Souda

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Chania, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Norwegian
Norwegian
26. aug.
CPH18:45København Kastrup
3t. 30min.
CHQ22:15Chania Souda
SAS
3. aug.
CPH02:30København Kastrup
3t. 30min.
CHQ06:00Chania Souda
2.272 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. okt.
AAL08:00Aalborg
7t. 00min.
1 stop
CHQ15:00Chania Souda
1.831 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Chania?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Chania

Når rejsen går til Chania står valget mellem flyselskaber som Norwegian, Ryanair, easyJet, Lufthansa m.fl. Rejsetiden fra både Billund og København er på ca. 3,5 time og du kan flyve direkte til Chania fra København.

Selvom lavprisflyselskaber er de billigste skal du ikke glemme, at priserne ofte ikke inkluderer indchecket baggage samt mad og drikke. Se hvor meget vi estimerer du kan skulle betale i ekstra udgifter, i søgeresultaterne.


Lufthavne tæt på Chania

Herunder finder du alle lufthavne i Chania samt afstand til centrum

Chania har sin egen internationale lufthavn, der hvert år tager imod de knap 3 millioner rejsende som besøger Kreta. Lufthavnen ligger ca. 12 km fra centrum, og er opkaldt efter en tidligere fædrelandskæmper ved navn Ioannis Daskalogiannis, men kaldes i daglig tale Chania International Airport. Det er billigt, bekvemt og hurtigst at tage en offentlig lufthavnsbus ind til byen, hvor prisen ligger på omkring 18 DKK med en rejsetid på ca. 25 minutter.


Populære fly til Chania

Find dine flybilletter til Chania blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Chania
Korteste rejsetid
3t. 45min.
Laveste pris
202 kr.
Fly fra København til Chania
Korteste rejsetid
3t. 30min.
Laveste pris
718 kr.
Fly fra Aalborg til Chania
Korteste rejsetid
6t. 50min.
Laveste pris
812 kr.
Fly fra Aarhus til Chania
Korteste rejsetid
15t. 55min.
Laveste pris
1.548 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Chania?

Chania består af en gammel og ny bydel, og det er nemt at komme rundt i og mellem disse to, til fods. Særligt den gamle bydel er velegnet til slentreture, takket være de smalle, hyggelige gader, hvor man for alvor kommer kan mærke byen. Varmen kan godt gøre det trættende at gå rundt, og sker det kan du vælge at hoppe på en bybus der koster mellem 8-14 kr, alt efter distance. Busserne benyttes dog primært til længere distancer.

 


Kan man rejse til Chania uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i 90 dage, da Grækenland er medlem af Schengen-samarbejdet. Pas skal også medbringes, da det fungerer som ID, og det skal være gyldigt under hele opholdet.


Tips og gode råd til Chania

Hvordan får man den billigste flybillet til Chania?

Den billigste flybillet til Chania finder du ved at rejse uden for højsæsonen, der som varer fra april til oktober. Undgå skolernes sommerferie samt industriferien i juli og august for at få fingrene i de billigste flyrejser. Den billigste måned er januar, og i følge statistikken skal du bestille dine flybilletter 60 dage før afrejse, for at få den bedste pris (kilde).

Hvad skal man se i Chania?

Der er masser af seværdigheder at opleve i Chania. Byens beliggenhed ved Middelhavet kan både duftes og smages i den store, korsformede markedshal fyldt med ost, fisk, krydderier og meget andet. Hele havneområdet hvor fyrtårnet står som prikken over i’et er også et smukt syn  både dags- og aftenlys. Byens arkæologiske museum er også et besøg værd, hvor du får forståelse for Chanias historie, og hvorfor der er både italiensk- og arabisk-inspirerede stilarter i byen.

Aktiviteter i Chania for børn?

I Chanias botaniske have er der underholdning for både store og små. Haven summer af liv fra både dyr og plantelivet, som stortrives under Middelhavets varme himmel.  En tur i hestevogn i den gamle by er også et sikkert hit for poder i alle aldre.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring som dækker når du rejser udenlands. Du kan læse vores guide til valg af rejseforsikring her.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er muligt at drikke vand fra hanen, men flaskevand er dog kutyme for turister.

Giver man drikkepenge i Chania?

Drikkepenge er en fast del af den græske turistkultur – regn med ca. 10%.

Hvor er der gode shoppingområder?

Både den gamle og den nyere bydel bugner med shoppingområder, hvor det især er markeder med lokale produkter, der er i høj kurs blandt turister.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class