Find billige fly til Chania

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Chania

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Chania

Bedste pris på enkeltbillet

343 kr.

Bedste pris på returbillet

782 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 30min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Chania fra Danmark i de seneste 72 timer er 343 kr. (Billund til Chania Souda).
Den bedste pris på en returbillet til Chania fra Danmark i de seneste 72 timer er 782 kr. (Billund til Chania Souda).
Det hurtigste fly til Chania fra Danmark tager 3t. 30min. (København Kastrup til Chania Souda).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Chania, herunder Scandinavian Airlines, Norwegian og CitizenPlane.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chania

Find de billigste fly til disse Chania-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Chania

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chania

Aarhus (AAR) til Thera (JTR)

Fly til Chania ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Thera Santorini, hvor den gennemsnitlige pris er 2.331 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHANIA FRA KØBENHAVNaugust23% billigereAt flyve fra København til Chania ​​koster i gennemsnit blot 1.900 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHANIA FRA KØBENHAVNjuli35% dyrereDet koster cirka 3.347 kr. at flyve til Chania ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHANIA FRA KØBENHAVNjuli687% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chania fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chania?

Kreta har længe ligget i top blandt danskernes favorit rejsemål, fordi øen har så meget at byde på – fra den lyserøde strand til de hvidkalkede huse og Lefka Ori (de hvide bjerge). Højsæsonen for rejser til Chania er i sommermånederne, hvor mange tager syd på mod Middelhavet for at opleve det varme og azurblåt vand. De varmeste måneder er juli og juli, og hele højsæsonen løber fra april til oktober.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Chania for 264 kr./person, hvilket er 89% billigere end gennemsnitsflyprisen til Chania. Hvis du vil finde den billigste pris til Chania fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Chania fra Danmark er i august. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.900 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i august, kan du booke flyrejser til Chania fra Danmark i marts i stedet. Fly til Chania i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i august, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.112 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Chania er 32 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.479 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 782 kr..

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Chania fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 2.340 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 3.127 kr..

Når du flyver til Chania fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.314 kr. for fly med afgang om aftenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Chania på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.420 kr..

Det bedste tidspunkt at besøge Chania på, hvis du gerne vil på stranden, er i juni, juli eller august på grund af vejret. Nea Chora Beach er den mest besøgte strand i området.

Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt., Lufthavn: Kithira eller Lufthavn: Paleochori Milos kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Chania.

Med en gennemsnitspris på 2.270 kr. pr. person er Lufthavn: Kithira den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Chania. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Chania

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Chania fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
14. sep.
BLL06:35Billund
8t. 55min.
2 stop
CHQ15:30Chania Souda
21. sep.
CHQ06:05Chania Souda
23t. 40min.
1 stop
BLL05:45Billund
Ryanair
23. sep.
BLL09:45Billund
27t. 10min.
1 stop
CHQ12:55Chania Souda
30. sep.
CHQ14:20Chania Souda
25t. 20min.
1 stop
BLL15:40Billund
Flere flyselskaber
21. okt.
CPH07:15København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
CHQ13:50Chania Souda
28. okt.
CHQ11:15Chania Souda
26t. 35min.
1 stop
CPH13:50København Kastrup
Flere flyselskaber
28. sep.
BLL04:35Billund
27t. 50min.
1 stop
CHQ08:25Chania Souda
4. okt.
CHQ20:20Chania Souda
22t. 45min.
1 stop
BLL19:05Billund
Flere flyselskaber
14. sep.
BLL05:10Billund
7t. 00min.
1 stop
CHQ12:10Chania Souda
21. sep.
CHQ06:05Chania Souda
23t. 40min.
1 stop
BLL05:45Billund
Flere flyselskaber
28. aug.
BLL18:00Billund
15t. 40min.
1 stop
CHQ09:40Chania Souda
7. sep.
CHQ18:40Chania Souda
23t. 10min.
1 stop
BLL17:50Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Chania

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Chania, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Ryanair
6. sep.
BLL09:10Billund
28t. 30min.
2 stop
CHQ13:40Chania Souda
Ryanair
4. sep.
CPH03:55København Kastrup
9t. 00min.
1 stop
CHQ12:55Chania Souda
Flere flyselskaber
6. sep.
BLL09:10Billund
19t. 15min.
1 stop
CHQ04:25Chania Souda

Hvilke flyselskaber flyver til Chania?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chania

Hvilke flyselskaber flyver til Chania?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Chania fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Norwegian Air International, Norwegian, Scandinavian Airlines og Ryanair. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Chania, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Aegean Airlines-fly til Chania

26 Aegean Airlines-fly flyver til Chania i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Athen Intle til Chania, der er den mest populære rute, som Aegean Airlines har til Chania. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Aegean Airlines-fly til Chania, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 987 kr. og afgik fra København Kastrup. Aegean Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 63 af vores brugere.

Finnair-fly til Chania

Finnair (7,7/10, 145 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Chania med tilbud fra helt ned til 1.947 kr. retur fra Billund. Med 8 Finnair-fly til Chania om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Chania

Neden for finder du alle lufthavne i Chania samt deres afstand til centrum

Chania har sin egen internationale lufthavn, der hvert år tager imod de knap 3 millioner rejsende som besøger Kreta. Lufthavnen ligger ca. 12 km fra centrum, og er opkaldt efter en tidligere fædrelandskæmper ved navn Ioannis Daskalogiannis, men kaldes i daglig tale Chania International Airport. Det er billigt, bekvemt og hurtigst at tage en offentlig lufthavnsbus ind til byen, hvor prisen ligger på omkring 18 DKK med en rejsetid på ca. 25 minutter.


Populære fly til Chania

Find dine flybilletter til Chania blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Chania
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris928 kr.
Fly fra Billund til Chania
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris782 kr.
Fly fra Aalborg til Chania
Hurtigste flyvetid10t. 35min.
Laveste pris1.666 kr.
Fly fra Aarhus til Chania
Hurtigste flyvetid27t. 20min.
Laveste pris2.090 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Chania

Chania består af en gammel og ny bydel, og det er nemt at komme rundt i og mellem disse to, til fods. Særligt den gamle bydel er velegnet til slentreture, takket være de smalle, hyggelige gader, hvor man for alvor kommer kan mærke byen. Varmen kan godt gøre det trættende at gå rundt, og sker det kan du vælge at hoppe på en bybus der koster mellem 8-14 kr, alt efter distance. Busserne benyttes dog primært til længere distancer.

 


Visumkrav for Chania

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i 90 dage, da Grækenland er medlem af Schengen-samarbejdet. Pas skal også medbringes, da det fungerer som ID, og det skal være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chania


De bedste oplevelser og seværdigheder i Chania

Den billigste flybillet til Chania finder du ved at rejse uden for højsæsonen, der som varer fra april til oktober. Undgå skolernes sommerferie samt industriferien i juli og august for at få fingrene i de billigste flyrejser. Den billigste måned er januar, og i følge statistikken skal du bestille dine flybilletter 60 dage før afrejse, for at få den bedste pris (kilde).

Der er masser af seværdigheder at opleve i Chania. Byens beliggenhed ved Middelhavet kan både duftes og smages i den store, korsformede markedshal fyldt med ost, fisk, krydderier og meget andet. Hele havneområdet hvor fyrtårnet står som prikken over i’et er også et smukt syn  både dags- og aftenlys. Byens arkæologiske museum er også et besøg værd, hvor du får forståelse for Chanias historie, og hvorfor der er både italiensk- og arabisk-inspirerede stilarter i byen.

I Chanias botaniske have er der underholdning for både store og små. Haven summer af liv fra både dyr og plantelivet, som stortrives under Middelhavets varme himmel.  En tur i hestevogn i den gamle by er også et sikkert hit for poder i alle aldre.

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring som dækker når du rejser udenlands. Du kan læse vores guide til valg af rejseforsikring her.

Det er muligt at drikke vand fra hanen, men flaskevand er dog kutyme for turister.

Drikkepenge er en fast del af den græske turistkultur – regn med ca. 10%.

Både den gamle og den nyere bydel bugner med shoppingområder, hvor det især er markeder med lokale produkter, der er i høj kurs blandt turister.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Chania, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Chania, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Chania, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Chania ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Chania og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Chania

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Chania

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.