Find billige fly til Korfu

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 9.8
tir. 16.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Korfu

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Korfu

Bedste pris på enkeltbillet

285 kr.

Bedste pris på returbillet

681 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Korfu fra Danmark i de seneste 72 timer er 285 kr. (København Kastrup til Korfu Ioannis Kapodistrias).
Den bedste pris på en returbillet til Korfu fra Danmark i de seneste 72 timer er 681 kr. (København Kastrup til Korfu Ioannis Kapodistrias).
Det hurtigste fly til Korfu fra Danmark tager 9t. 35min. (København Kastrup til Korfu Ioannis Kapodistrias).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Korfu, herunder Ryanair, easyJet og Wizz Air.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Korfu

Find de billigste fly til disse Korfu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Korfu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Korfu

Aarhus (AAR) til Korfu (CFU)

Fly til Korfu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Korfu Ioannis Kapodistrias, hvor den gennemsnitlige pris er 1.648 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KORFU FRA KØBENHAVNseptember63% billigereAt flyve fra København til Korfu ​​koster i gennemsnit blot 783 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KORFU FRA KØBENHAVNdecember59% dyrereDet koster cirka 3.337 kr. at flyve til Korfu ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KORFU FRA KØBENHAVNjuli704% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Korfu fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Korfu?

Flyrejser til Korfu i Grækenland tager som udgangspunkt ikke meget længere end tre eller fire timer fra din afgang. Det er naturligvis udelukkende tiden i luften, hvorfor du skal regne med, at den endelige tid på din rejse vil være en kende længere. Bor du et stykke vej fra København, og rejser du dermed fra en af Jyllands lufthavne, så vil flytilbud til Korfu typisk involvere flere timer grundet rutens udformning. Her vil du for det meste have et ekstra par timer i luften samt yderligere et ophold. Er du tæt på AAL Aalborg Lufthavn, så drejer det sig dog blot om den korte flyvetur på en lille time samt et kort stop i CPH Københavns Lufthavn. Sådan en tur vil ligge i omegnen af fem eller seks timer, såfremt tiderne ved ophold og afgange stiller sig på række.

Du kan flyve direkte til Korfu fra Københavns Lufthavn. Herfra vil du være i stand til at lande på Korfu efter cirka tre timer på udvalgte afrejsedatoer. Alternativt finder du ruter mod lufthavne såsom PRG Prag Lufthavn i Tjekkiet, hvor den første tur på omkring halvanden time åbner op for en lille tur på små to timer mod CFU Ioannis Kapodistrias Internationale Lufthavn på Korfu. Det endelige omfang af sådanne flybilletter vil primært influeres af stoppet. Mens København har flere af sådanne ruter, hvor du også kan komme ned forbi Spanien, så kan du fortsat finde fordelagtige ruter fra BLL Billund Lufthavn. Her kan du komme forbi CIA Ciampino Internationale Lufthavn ved Rom, før du kan tage en kort tur videre mod den græske ø. Om det er Rom eller en anden europæisk by, så er den samlede tid i luften som oftest omkring fire timer.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Korfu, lå på 154 kr./pr. person fra Niš, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Korfu. Hvis du vil finde de billigste priser til Korfu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Korfu fra Danmark, med flest priser fundet omkring 783 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Korfu i september, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.142 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Korfu fra Danmark er 27 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.100 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Korfu fra Danmark helt ned til 681 kr. på momondo.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Korfu er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Korfu på en mandag kan finde billetter helt ned til 1.352 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Korfu på en lørdag på 2.815 kr..

Når du flyver til Korfu fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.633 kr. for fly med afgang om aftenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Korfu på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 2.413 kr..

Lufthavn: Ioannina eller Lufthavn: Préveza Aktion kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Korfu.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Korfu Lufthavn: Ioannina, hvor gennemsnitsprisen er 1.958 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Korfu

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Korfu fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
21. sep.
CPH18:00København Kastrup
17t. 00min.
1 stop
CFU11:00Korfu Ioannis Kapodistrias
28. sep.
CFU15:15Korfu Ioannis Kapodistrias
13t. 45min.
1 stop
CPH05:00København Kastrup
Ryanair
1. okt.
CPH18:50København Kastrup
18t. 00min.
1 stop
CFU12:50Korfu Ioannis Kapodistrias
5. okt.
CFU15:15Korfu Ioannis Kapodistrias
13t. 45min.
1 stop
CPH05:00København Kastrup
Ryanair
21. sep.
CPH03:50København Kastrup
36t. 50min.
2 stop
CFU16:40Korfu Ioannis Kapodistrias
28. sep.
CFU15:15Korfu Ioannis Kapodistrias
13t. 45min.
1 stop
CPH05:00København Kastrup
Ryanair
21. sep.
CPH03:50København Kastrup
36t. 50min.
2 stop
CFU16:40Korfu Ioannis Kapodistrias
28. sep.
CFU15:15Korfu Ioannis Kapodistrias
21t. 50min.
2 stop
CPH13:05København Kastrup
Ryanair
6. sep.
BLL09:10Billund
5t. 35min.
1 stop
CFU14:45Korfu Ioannis Kapodistrias
13. sep.
CFU15:35Korfu Ioannis Kapodistrias
19t. 25min.
2 stop
BLL11:00Billund
Ryanair
15. sep.
CPH03:50København Kastrup
14t. 25min.
1 stop
CFU18:15Korfu Ioannis Kapodistrias
22. sep.
CFU18:05Korfu Ioannis Kapodistrias
15t. 35min.
2 stop
CPH09:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Korfu

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Korfu, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Wizz Air
Ryanair
27. sep.
CPH04:35København Kastrup
9t. 35min.
1 stop
CFU14:10Korfu Ioannis Kapodistrias
Ryanair
26. sep.
CPH18:25København Kastrup
19t. 45min.
1 stop
CFU14:10Korfu Ioannis Kapodistrias
Ryanair
29. aug.
BLL13:35Billund
14t. 50min.
1 stop
CFU04:25Korfu Ioannis Kapodistrias

Hvilke flyselskaber flyver til Korfu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Korfu

Hvilke flyselskaber flyver til Korfu?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Korfu fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ryanair, Scandinavian Airlines, Norwegian og Lufthansa. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Korfu, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Norwegian Air International-fly til Korfu

Norwegian Air International er et populært valg for brugere, der rejser til Korfu. Selskabet flyver 2 fly om ugen til Korfu, og de flyver oftest fra Stockholm Arlanda (ARN). Billetpriserne hos Norwegian Air International afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.210 kr. (fra Aalborg). I 29 anmeldelser har momondo-brugere givet Norwegian Air International en gennemsnitlig bedømmelse på 9,1/10.

Aegean Airlines-fly til Korfu

Aegean Airlines flyver normalt til Korfu 19 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Korfu fra Athen Intle. Aegean Airlines (bedømmelse: 8,4, 61 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Korfu, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Aegean Airlines-billet, der er fundet på momondo til Korfu, var fra København Kastrup (785 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Korfu

Neden for finder du alle lufthavne i Korfu samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Ioannis Kapodistrias Internationale Lufthavn på Korfu?

Når du lander i lufthavnen, så har du mulighed for let at finde lufthavnens buslinje 15. Her kan du betale for billetten hos chaufføren, før du drager mod San Rocco Torv, hvis beliggenhed agerer knudepunkt for adgang til resten af byen. Det typiske valg falder dog ofte på en taxa, som der for det meste er et stort udvalg af. Privat transport kan også forudbestilles, så du nemt kan komme mod selve Korfu by. Husk, at du også har mulighed for at leje egen bil fra flere af de største biludlejningsselskaber i lufthavnen.


Populære fly til Korfu

Find dine flybilletter til Korfu blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Korfu
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris681 kr.
Fly fra Billund til Korfu
Hurtigste flyvetid8t. 50min.
Laveste pris1.076 kr.

Visumkrav for Korfu

Når du rejser til Korfu, kan du opholde dig visumfrit som turist. Ved rejser til Grækenland på mere end 90 dage, skal dit ophold dog registreres hos de lokale myndigheder. Dit pas må ikke udløbe, før dit besøg afsluttes, og du drager afsted på din hjemrejse. Selvom nødpas godkendes ved både ind- og udrejse, så gør du klogt i at tjekke udløbsdatoen på dit pas i god tid, såfremt du ikke rejser så ofte.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Korfu


De bedste oplevelser og seværdigheder i Korfu

Mens du kan finde Korfu by tæt på lufthavnen efter din ankomst, så dækker navnet rent faktisk over hele øen, der er på omtrent samme størrelse som Bornholm. Mens du frit og uhindret kan drage på ture mod golfbaner, museer eller vandland, så giver øen plads til sandstrande, som du med al synlighed aldrig har oplevet dem før. Byen rummer flere særlige kirker, katedraler og arkitektoniske indtryk i gamle bydele, der er værd at fordybe sig i med planlagte udflugter og gåture. Blandt et utal af dem finder du gyldne eksempler som ikoniske Vlacherna Monastery, der ligger midt i vandet. Du bør sætte en dag af og sætte kurs mod sejlture til Paxos’ og Antipaxos’ blå huler, hvor du har mulighed for at svømme, snorkle og udforske helt særligt, krystalklart vand blandt de store klipper.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Korfu.

Ja. Alle fly til Korfu på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Korfu, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Korfu. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Korfu

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Korfu

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.