Find billige flybilletter til Korfu

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Korfu. De nuværende restriktioner til Korfu er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Korfu

Find de billigste fly til disse Korfu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Korfu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Korfu

København (CPH) til Korfu (CFU)

Fly til Korfu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Korfu Ioannis Kapodistrias, hvor den gennemsnitlige pris er 1.864 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KORFU FRA KØBENHAVNseptember14% billigereAt flyve fra København til Korfu ​​koster i gennemsnit blot 1.598 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KORFU FRA KØBENHAVNjuli24% dyrereDet koster cirka 2.303 kr. at flyve til Korfu ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KORFU FRA KØBENHAVNjuli599% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Korfu fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Korfu?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Korfu?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Korfu, lå på 352 kr./pr. person fra London, hvilket er 82% billigere end gennemsnitsflyprisen til Korfu. Hvis du vil finde de billigste priser til Korfu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Korfu?

  september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Korfu fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.598 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Korfu i september, så bør du vente til august til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.668 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Korfu?

  Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Korfu fra Danmark er 30 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.864 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Korfu fra Danmark helt ned til 214 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Korfu på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Korfu er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Korfu på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.727 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en tirsdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Korfu på en tirsdag på 2.157 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Korfu?

  Når du flyver til Korfu fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.532 kr. for fly med afgang om aftenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Korfu på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.285 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Korfu?

  Lufthavn: Ioánnina eller Lufthavn: Préveza Aktion kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Korfu.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Korfu på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Korfu Lufthavn: Préveza Aktion, hvor gennemsnitsprisen er 1.857 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Korfu?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Korfu. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Korfu nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Korfu

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Korfu fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
16. aug.
CPH13:30København Kastrup
2t. 55min.
CFU16:25Korfu Ioannis Kapodistrias
30. aug.
CFU10:55Korfu Ioannis Kapodistrias
3t. 00min.
CPH13:55København Kastrup
Ryanair
16. aug.
CPH13:30København Kastrup
2t. 55min.
CFU16:25Korfu Ioannis Kapodistrias
27. aug.
CFU12:50Korfu Ioannis Kapodistrias
3t. 00min.
CPH15:50København Kastrup
Ryanair
16. aug.
CPH13:30København Kastrup
2t. 55min.
CFU16:25Korfu Ioannis Kapodistrias
23. aug.
CFU10:55Korfu Ioannis Kapodistrias
3t. 00min.
CPH13:55København Kastrup
Ryanair
16. aug.
CPH13:30København Kastrup
2t. 55min.
CFU16:25Korfu Ioannis Kapodistrias
30. aug.
CFU10:55Korfu Ioannis Kapodistrias
3t. 00min.
CPH13:55København Kastrup
Ryanair
20. aug.
CPH15:15København Kastrup
2t. 55min.
CFU18:10Korfu Ioannis Kapodistrias
30. aug.
CFU10:55Korfu Ioannis Kapodistrias
3t. 00min.
CPH13:55København Kastrup
Ryanair
9. aug.
CPH13:30København Kastrup
2t. 55min.
CFU16:25Korfu Ioannis Kapodistrias
16. aug.
CFU10:55Korfu Ioannis Kapodistrias
3t. 00min.
CPH13:55København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Korfu

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Korfu, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
16. aug.
CPH13:30København Kastrup
2t. 55min.
CFU16:25Korfu Ioannis Kapodistrias
Flere flyselskaber
23. aug.
BLL18:25Billund
12t. 45min.
2 stop
CFU07:10Korfu Ioannis Kapodistrias
Ryanair
25. aug.
BLL06:10Billund
9t. 25min.
1 stop
CFU15:35Korfu Ioannis Kapodistrias

Hvilke flyselskaber flyver til Korfu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Korfu

Populære fly til Korfu

Find dine flybilletter til Korfu blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Korfu
Hurtigste flyvetid2t. 55min.
Laveste pris315 kr.
Fly fra Billund til Korfu
Hurtigste flyvetid9t. 25min.
Laveste pris535 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Korfu