Ferieboliger i Korfu, Grækenland

Find tilbud på 1.916 ferieboliger i Korfu, Grækenland

Korfu, De Ioniske Øer, Grækenland
30. nov. — 1. dec.2
fre. 1.12
tir. 5.12

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Top udlejning i Korfu

Find den perfekte feriebolig til dit ophold i Korfu
Pris
kr.197
kr.932
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+

Hvornår skal man booke feriebolig i Korfu?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på en feriebolig i Korfu
Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
389 kr.
1.291 kr.

Hostels og billige hoteller i Korfu

Disse billige hoteller og vandrehjem i Korfu har gode priser til det lille rejsebudget

Ferieboliger med mest værdi for pengene i Korfu

Disse ferieboliger i Korfu har de bedste priser i forhold til deres vurderinger

Nyttig indsigt i ferieboliger i Korfu

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Korfu

Laveste ferieboligpris

218 kr.
Den billigste pris for et værelse i Korfu, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 218 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Corfu Bay Sea View.

Information om overnatning i Korfu

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker feriebolig i Korfu

Hvor er de bedste ferieboliger i Korfu til fester?

Hvis du under dit besøg på Korfu leder efter feriens bedste fest, så skal du bo i Kavos. Området er kendt for dets summende natteliv, der byder på et stort udvalg af barer og natklubber. Om dagen kan I slænge jer på de hvide sandstrande og nyde en drink med udsigt til det azurblå hav. Om natten vågnet byen, og du vil høre lyden af DJ's i alle byens hjørner. Leder I efter farverige drinks og en uovertruffen udsigt? Så skal I finde en feriebolig i Sidari. Byen ligger i bjergene, og de mange tavernas har nogle af Korfus bedste udsigtspunkter. Her kan I nyde kolde øl, livemusik og lækre drinks, til solen står op.

Hvor er de bedste ferieboliger på Korfu for familier?

Generelt er den nordlige del af Korfu mere afslappet end den sydlige. Nordsiden af øen har milelange sandstrande, som børnene vil elske at boltre sig på. Ferieboliger ved Agios Georgios Strand har en afslappet vibe og er velbesøgt af familier på ferie. Området har også et stort udvalg af børnevenlige restauranter samt legepladser tæt ved strandkanten. Hvis jeres familie elsker at gå på opdagelse i små byer, skal I fine en feriebolig i Korfu by. Her er I tæt på både supermarkeder, butikker og restauranter samt i kort afstand til strand og lejeområder. Korfu byder på flere naturskønne områder, der er spækket med oplevelser for hele familien. I kan tage en formiddag på hesteryg, spise en is efter frokost og nyde det sidste af dagen i det populære vandland i Sidari.

Hvad er fordelene ved ferieboliger på Korfu sammenlignet med hoteller?

Når I vælger at bo i en feriebolig på Korfu, får I alle hverdagens bekvemmeligheder omkredset af nogle af Grækenlands smukkeste strande. Om I rejser som familie, par eller en gruppe venner, så får I med en feriebolig ofte mere plads end på et hotel. Boliger med både køkken og stue giver ekstra plads til afslapning om eftermiddagen samt muligheden for et køleskab fyldt med snacks. De fleste små byer på Korfu har små lokale butikker og supermarkeder, hvor I finder alt, hvad I skal bruge, til selv at lave måltider. Hvis I har fyldt rejsekalenderen op med oplevelser, kan I lave madpakker hjemmefra og vende tilbage til hjemmelige omgivelser. Ligegyldigt hvor I vælger feriebolig på Korfu, er I altid tæt på stranden. I finder de fleste supermarkeder i Korfu by, så vil I have flest valgmuligheder, skal I handle ind her. Korfu er også kendt for deres mange lokale madmarkeder. Her kan I købe oliven, ost, delikatesser og friskpresset juice i lange baner. En feriebolig giver en unik følelse af hjem på rejsen. Om I rejser som gruppe eller familie, så kan ferieboligen fungere som en base, hvor I kan lade op eller dele et måltid i rolige rammer. Til jer, som rejser for Korfus infamøse natteliv, kan I starten festen ved at drikke hjemmelavede drinks af lækkerier indkøbt på markedet og derfra drage ud i den varme nat.

Hvad koster en ferielejlighed i Korfu?

En ferielejlighed i Korfu koster normalt omkring 510 kr. pr. nat. Dette tal er fundet ud fra gennemsnittet af søgninger efter ferielejligheder i Korfu, og priserne vil variere afhængigt af boligens størrelse, faciliteter og beliggenhed.

Hvornår er det bedst at booke feriebolig i Korfu?

Ferieboliger i Korfu er billigst i februar. Udlejningspriserne kan ligge omkring 61% lavere pr. nat end i højsæsonen.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Korfu?

Fra november 2023 er der 2.212 udbydere at vælge mellem for hoteller i Korfu.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Korfu?

Priser for hoteller i Korfu opdateres dagligt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Korfu på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.