Hoteller i Rhodos

Find de bedste tilbud på 727 hoteller i Rhodos, Grækenland

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Rhodos

Der er mange skønne hoteller i Rhodos. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Rhodos

Diagoras Stadium
Rodini Park
Governor's Palace

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Diagoras Stadium?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Rhodos tæt på Diagoras Stadium, bør du forvente at skulle betale omkring 378 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 378 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Diagoras Stadium. Hoteller i nærheden af Diagoras Stadium er normalt 19% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rhodos, som ligger på 305 kr..

Hoteller i nærheden af Diagoras Stadium

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Rodini Park?

momondo-brugere har anbefalet 12 hoteller til brugere, som gerne vil bo i nærheden af Rodini Park. Hoteller i dette område har en gennemsnitspris på 276 kr. pr. nat. Disse priser kan ændres afhængigt af flere faktorer, f.eks. tidspunktet på året. Hoteller i nærheden af Rodini Park er normalt 9% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rhodos, som ligger på 305 kr..

Hoteller i nærheden af Rodini Park

Hvor meget koster hoteller i nærheden af Governor's Palace?

Hoteller i nærheden af Governor's Palace er normalt 24% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Rhodos, som ligger på 305 kr..

Hoteller i nærheden af Governor's Palace

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Rhodos

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Rhodos
Lavsæson
marts
Højsæson
juli

Det billigste tidspunkt

75%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

39%

forventet prisstigning

Pris
158 kr. - 1.032 kr.
Dyreste dag på ugen
mandag
Billigeste dag på ugen
fredag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

899 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

825 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Rhodos er: 1-2 stjerne, 81 dage før. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 81 dage før.
1-2 stjerne
284 kr. - 327 kr.
3 stjerne
364 kr. - 456 kr.
4-5 stjerne
887 kr. - 1.017 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Rhodos

Hvordan finder man et billigt hotel på Rhodos?

Højsæsonen på Rhodos er i sommermånederne, og det er også her hvor du kan forvente priserne stiger på både fly og hotel. Rejser du uden for højsæsonen, som f.eks. i efteråret hvor du kan forvente en pris på et dobbeltværelse på et sted mellem 40-54 EUR (ca. 300-400 DKK) per nat. Er du villig til at gå på kompromis med indkvarteringen kan der også være penge at spare ved at tjekke ind på et af Rhodos’ vandrehjem hvor du kan få et privat værelse for så lidt som 27 EUR (ca. 200 DKK) per nat.

Kan man rejse på budget?

Ja, du kan blandt andet gå en tur i den gamle bydel i Rhodos, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Her er det eventyrligt at fare vild i de 200 gader uden navn, men hvis du gerne vil have et overblik over hvor du er, så er det en god ide at bede om et kort over byen på dit hotel i Rhodos. På Rhodos kan du tage familien med i den største vandpark i Europa. Her kan du forvente en pris på ca. 24 EUR (ca. 180 DKK) for voksne og ca. 16 EUR (ca. 120 DKK) for børn. På Rhodos kan du naturligvis også nyde vandet uden at skulle betale en eneste krone for det. Der er over 40 strande på den græske ø, og det kan især anbefales at besøge strandene Elli og Zefyros, som ligger centralt i Rhodos.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Alle offentlige busser kører rundt i Rhodos og til andre interessante steder på øen. Den største busstation er Néa Agorá, som betyder det nye marked. Det er forholdsvist billigt at tage med bussen, du kan tage med busrute 5 til Akropolis for ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK). Med en gul turistbus i byen, kan du hoppe af og på ved seværdigheder som Akvariet, Mandraki Havnen, den gamle bydel, den nye marina og meget mere. Billetterne koster ca. 12 EUR (ca. 90 DKK) for voksne og ca. 5 EUR (ca. 40 DKK) for børn.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel på Rhodos?

Du skal være minimum 16 år gammel for at checke ind alene på et hotel i Rhodos.

Skal man lægge depositum?

Ja, det kan være at dit hotel i Rhodos beder om et depositum, som svarer til ca. en fjerdedel af det samlede beløb af dit hotelophold. Beløbet skal dække eventuelle skader, der kan opstå i forbindelse med hotelopholdet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er tradition for at lægge omkring 10 % i drikkepenge til tjenerne, der måske sørger for at servere dig lækker fetaost, græsk yoghurt eller andet godt i forbindelse med dine ferie på Rhodos. Derudover er det også kutyme at give taxachauffører 10 % i drikkepenge og lidt drikkepenge til dem der arbejder med at holde de offentlige toiletter rene.

Hvor sikkert er der på Rhodos?

Det er sikkert at opholde sig på Rhodos, men som altid bør du passe godt på dine ejendele i turistede områder.

Skal man medbringe adapter?

Nej, du behøver ikke at medbringe en adapter på din ferie til Rhodos, da de også har C- og F-stik med 230, som er den samme stiktype, der benyttes i Danmark.


Hvad koster et hotel i Rhodos pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Rhodos
2 eller færre stjerner
Mest for pengene

Rose Hotel Faliraki

7,0

135 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
Mest for pengene

Angela Suites & Lobby

8,2

203 kr.

Se hoteltilbud
4 stjerner og op efter
#1 Mest populær

Mitsis Grand Hotel Beach Hotel

8,9

813 kr.

Se hoteltilbud
Mest for pengene

Dionysos Hotel

8,6

259 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Rhodos

Disse billige hoteller og vandrehjem i Rhodos har gode priser til det lille rejsebudget

Sunlight Studios

105 kr.

Se hoteltilbud

Stathis

117 kr.

Se hoteltilbud

Parthenon Hotel

7,4

111 kr.

Se hoteltilbud

Astron

8,6

124 kr.

Se hoteltilbud

Private Apart 'Ingenious Odyssey ' Super Lux Studio

111 kr.

Se hoteltilbud

Maritime Hotel Aparts

7,8

130 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Rhodos

Hoteller med mest værdi for pengene i Rhodos

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Elite Hotel

8,8

198 kr.

Se hoteltilbud

Dionysos Hotel

8,6

259 kr.

Se hoteltilbud

Astron

8,6

124 kr.

Se hoteltilbud

Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa

9,4

622 kr.

Se hoteltilbud

Mitsis Grand Hotel Beach Hotel

8,9

813 kr.

Se hoteltilbud

Rodos Palladium Leisure & Wellness

9,1

690 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel på Rhodos?

Rhodos er en populær græsk ferieø, hvor omtrent halvdelen af øens befolkning bor i Rhodos by. Her kan du indlogere dig på værelser i renoverede middelalderbygninger eller i et af de smukke hoteller fra begyndelsen af det 19. århundrede. I området finder du også både græske og internationale spisesteder. Det er her, at du kan shoppe i basarer, designerbutikker og naturligvis de typiske turistbutikker med souvenirs og strandmode i lange baner.

En anden smuk by på øen er Lindos, som ligger på øens østkyst ca. 50 km syd for Rhodos by. Byen med de hvidkalkede huse ligger i en smuk bugt, hvor flere af hotellerne har en fin udsigt – ikke kun ud imod Middelhavet men også over imod den lille fiskerby Charaki, som ligger ca. 13 km fra Lindos. Lindos er et arkæologisk område med Akropolis på toppen, som er et naturligt fort, der blev udbygget af blandt andet antikkens grækere samt osmannerne.

Faliraki er en anden fin by syd for Rhodos by. Her kan du vælge at bo, hvis du gerne vil bo på et hotel i Rhodos, som ligger tæt på øens hovedstad. Der er ca. 14 km til Rhodos by fra Faliraki, som er en kosmopolitisk ferieby med den smukke Mandomata Strand og det største vandland i Grækenland.


Om Rhodos

Der er mange gode grunde til, at Rhodos længe har været et populært feriemål. Den græske ø tiltaler både unge mennesker, som ønske at feste hele natten langt samt børnefamilier, der foretrækker at bo i stille og rolige omgivelser.

Rhodos by er den største by på øen. Byen byder blandt andet på en fin havn, den populære Elli Strand og en smuk gammel bydel. Det er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Europa, som blev bygget i 1300-tallet af Johanitterordenen. Hvis du gerne vil besøge byens største marked, skal du ud til den store kirkegård, som ligger mellem Rhodos by og Laithea. Her kan du købe alt fra frisk frugt, til grøntsager, tøj og meget mere.

Der er mindst 300 solskinsdage om åre på den græske ø, som ligger i Ægæerhavet. Mens der er masser at besøge i Rhodos by, så ligger øens største seværdighed – Akropolis – ca. 55 km fra byen i den hvide by Lindos.

Priser tjekket den 05-03-2018.


Rejseinformation: Rhodos

Hvor længe bor vores brugere i Rhodos?

7 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Rhodos.

Hvad koster et hotel i Rhodos?

I gennemsnit koster værelser omkring 444 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Rhodos; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Rhodos?

Den billigste måned at booke et hotel i Rhodos er marts. Prisen på dit værelse kan være helt op til 76% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Rhodos?

Prisen på et hotelværelse i Rhodos varierer fra dag til dag, men generelt er torsdag billigst, og søndag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Rhodos?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Rhodos er i gennemsnit 219 kr. pr. nat. Du kan spare 225 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Rhodos.

Hvis vi tager højde for vejret i Rhodos, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Med gode temperaturer på omkring 14 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Rhodos overveje at besøge populære steder i nærheden af Rhodos.