Hoteller i Rhodos

Hoteller i Rhodos, Grækenland

Find tilbud på 246 hoteller i Rhodos, Grækenland

Rhodos, Rhodos, Grækenland
8. mar. — 9. mar.2
søn. 3.3
tor. 7.3

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Rhodos

Find det perfekte hotel til dit ophold i Rhodos
Pris
kr.110
kr.1169
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Rhodos


Hvornår skal man booke et hotel i Rhodos?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Rhodos
LavsæsondecemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
61%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

342 kr. - 1.545 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
771 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.498 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Rhodos er: 1-2 stjerne, 87 dage før. 3 stjerne, 74 dage før. 4-5 stjerne, 88 dage før.

1-2 stjerne

179 kr. - 599 kr.

3 stjerne

241 kr. - 936 kr.

4-5 stjerne

317 kr. - 1.618 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Rhodos

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Rhodos

Laveste hotelpris

110 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Mitsis Grand Hotel Beach Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3444
Den billigste pris for et værelse i Rhodos, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 110 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Stay Rhodes Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Mitsis Grand Hotel Beach Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Rhodos(bedømmelse på 8,6/10 ud fra 1.244 anmeldelser).
Der er 3.444 hoteller i Rhodos tæt på Rhodos Diagoras. Casa terrazzo er det nærmeste og ligger 0,5 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Rhodos

Hvordan finder man et billigt hotel på Rhodos?

Højsæsonen på Rhodos er i sommermånederne, og det er også her hvor du kan forvente priserne stiger på både fly og hotel. Rejser du uden for højsæsonen, som f.eks. i efteråret hvor du kan forvente en pris på et dobbeltværelse på et sted mellem 40-54 EUR (ca. 300-400 DKK) per nat. Er du villig til at gå på kompromis med indkvarteringen kan der også være penge at spare ved at tjekke ind på et af Rhodos’ vandrehjem hvor du kan få et privat værelse for så lidt som 27 EUR (ca. 200 DKK) per nat.

Kan man rejse på budget?

Ja, du kan blandt andet gå en tur i den gamle bydel i Rhodos, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Her er det eventyrligt at fare vild i de 200 gader uden navn, men hvis du gerne vil have et overblik over hvor du er, så er det en god ide at bede om et kort over byen på dit hotel i Rhodos. På Rhodos kan du tage familien med i den største vandpark i Europa. Her kan du forvente en pris på ca. 24 EUR (ca. 180 DKK) for voksne og ca. 16 EUR (ca. 120 DKK) for børn. På Rhodos kan du naturligvis også nyde vandet uden at skulle betale en eneste krone for det. Der er over 40 strande på den græske ø, og det kan især anbefales at besøge strandene Elli og Zefyros, som ligger centralt i Rhodos.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Alle offentlige busser kører rundt i Rhodos og til andre interessante steder på øen. Den største busstation er Néa Agorá, som betyder det nye marked. Det er forholdsvist billigt at tage med bussen, du kan tage med busrute 5 til Akropolis for ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK). Med en gul turistbus i byen, kan du hoppe af og på ved seværdigheder som Akvariet, Mandraki Havnen, den gamle bydel, den nye marina og meget mere. Billetterne koster ca. 12 EUR (ca. 90 DKK) for voksne og ca. 5 EUR (ca. 40 DKK) for børn.

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel på Rhodos?

Du skal være minimum 16 år gammel for at checke ind alene på et hotel i Rhodos.

Skal man lægge depositum?

Ja, det kan være at dit hotel i Rhodos beder om et depositum, som svarer til ca. en fjerdedel af det samlede beløb af dit hotelophold. Beløbet skal dække eventuelle skader, der kan opstå i forbindelse med hotelopholdet.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Der er tradition for at lægge omkring 10 % i drikkepenge til tjenerne, der måske sørger for at servere dig lækker fetaost, græsk yoghurt eller andet godt i forbindelse med dine ferie på Rhodos. Derudover er det også kutyme at give taxachauffører 10 % i drikkepenge og lidt drikkepenge til dem der arbejder med at holde de offentlige toiletter rene.

Hvor sikkert er der på Rhodos?

Det er sikkert at opholde sig på Rhodos, men som altid bør du passe godt på dine ejendele i turistede områder.

Skal man medbringe adapter?

Nej, du behøver ikke at medbringe en adapter på din ferie til Rhodos, da de også har C- og F-stik med 230, som er den samme stiktype, der benyttes i Danmark.


Hvad koster et hotel i Rhodos pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Rhodos

4-stjernede hoteller

Billigst 648 kr.

Gennemsnitlig 770 kr.

Dyrest 893 kr.

Søg efter 4-stjernede hoteller
2 stjerner
2 eller færre stjerner
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Rhodos

Disse billige hoteller og vandrehjem i Rhodos har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Rhodos

Hoteller med mest værdi for pengene i Rhodos

Disse Rhodos hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Rhodos

Rhodos er en populær græsk ferieø, hvor omtrent halvdelen af øens befolkning bor i Rhodos by. Her kan du indlogere dig på værelser i renoverede middelalderbygninger eller i et af de smukke hoteller fra begyndelsen af det 19. århundrede. I området finder du også både græske og internationale spisesteder. Det er her, at du kan shoppe i basarer, designerbutikker og naturligvis de typiske turistbutikker med souvenirs og strandmode i lange baner.

En anden smuk by på øen er Lindos, som ligger på øens østkyst ca. 50 km syd for Rhodos by. Byen med de hvidkalkede huse ligger i en smuk bugt, hvor flere af hotellerne har en fin udsigt – ikke kun ud imod Middelhavet men også over imod den lille fiskerby Charaki, som ligger ca. 13 km fra Lindos. Lindos er et arkæologisk område med Akropolis på toppen, som er et naturligt fort, der blev udbygget af blandt andet antikkens grækere samt osmannerne.

Faliraki er en anden fin by syd for Rhodos by. Her kan du vælge at bo, hvis du gerne vil bo på et hotel i Rhodos, som ligger tæt på øens hovedstad. Der er ca. 14 km til Rhodos by fra Faliraki, som er en kosmopolitisk ferieby med den smukke Mandomata Strand og det største vandland i Grækenland.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Rhodos

Der er mange gode grunde til, at Rhodos længe har været et populært feriemål. Den græske ø tiltaler både unge mennesker, som ønske at feste hele natten langt samt børnefamilier, der foretrækker at bo i stille og rolige omgivelser.

Rhodos by er den største by på øen. Byen byder blandt andet på en fin havn, den populære Elli Strand og en smuk gammel bydel. Det er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Europa, som blev bygget i 1300-tallet af Johanitterordenen. Hvis du gerne vil besøge byens største marked, skal du ud til den store kirkegård, som ligger mellem Rhodos by og Laithea. Her kan du købe alt fra frisk frugt, til grøntsager, tøj og meget mere.

Der er mindst 300 solskinsdage om åre på den græske ø, som ligger i Ægæerhavet. Mens der er masser at besøge i Rhodos by, så ligger øens største seværdighed – Akropolis – ca. 55 km fra byen i den hvide by Lindos.


Information om overnatning i Rhodos

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Rhodos

Hvad koster et hotel i Rhodos?

I gennemsnit koster værelser omkring 1.505 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Rhodos; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Rhodos?

Den billigste måned at booke et hotel i Rhodos er december. Prisen på dit værelse kan være helt op til 62% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Rhodos?

Prisen på et hotelværelse i Rhodos varierer fra dag til dag, men generelt er torsdag billigst, og lørdag er dyrest.

Hvad koster et luksushotel i Rhodos?

Et luksushotel i Rhodos koster ca. 1.080 kr. pr. nat pr. person. Til sammenligning koster et gennemsnitligt hotel i Rhodos 1.505 kr. pr. nat pr. person. Det svarer til en prisforskel på 19%% mellem et gennemsnitligt hotel og et luksus hotel.

Hvis vi tager højde for vejret i Rhodos, hvilke seværdigheder er så populære i marts?

Med gode temperaturer på omkring 14 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Rhodos overveje at besøge populære steder i nærheden af Rhodos.

Har Rhodos ferieboliger?

Der er i øjeblikket 1.103 ferieboliger ledige i Rhodos. De fleste af vores brugere vælger at opholde sig på Muses-Old Town, som er den mest populære feriebolig i Rhodos. Sammenlign ferieboliger i Rhodos.

Har Rhodos hostels?

Ja, du kan booke et hostel i Rhodos. Der er i øjeblikket 2 hostels i området og Rhodes Youth Hostel er det mest populære blandt momondos brugere. Sammenlign tilbud på hostels i Rhodos.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Rhodos?

Fra februar 2024 er der 1.275 udbydere at vælge mellem for hoteller i Rhodos.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Rhodos?

Priser for hoteller i Rhodos opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Rhodos gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Rhodos med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Rhodos på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Rhodos?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Rhodos med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rhodos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Rhodos
søn. 3.3
tor. 7.3
Send mig favorittilbud fra momondo