Find billige fly til Perpignan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Perpignan

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Perpignan

Bedste pris på enkeltbillet

2.226 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 15min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Perpignan fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.226 kr. (København Kastrup til Perpignan Rivesaltes).
Det hurtigste fly til Perpignan fra Danmark tager 18t. 15min. (København Kastrup til Perpignan Rivesaltes).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Perpignan, herunder Transavia France og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Perpignan

Få indsigter om din flyrejse til Perpignan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Perpignan?

Den billigste måned at flyve til Perpignan fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.729 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. juni måned er endnu en god mulighed for at rejse til Perpignan med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.970 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Perpignan?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Perpignan fra Paris for 460 kr.. Det er 71% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Perpignan. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Perpignan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Perpignan på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Perpignan er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.775 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Perpignan er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.919 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Perpignan?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Perpignan på er om aftenen. Fly fra Danmark til Perpignan på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.731 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Perpignan, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.551 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Perpignan?

Rejsetiden fra Danmark til Perpignan varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Montpellier Méditerranée (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 9t. 10min.. En anden populær rute fra Danmark til Perpignan er at flyve fra Billund til Montpellier Méditerranée, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Perpignan?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Perpignan fra Danmark er 24 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.494 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Perpignan

Find de billigste fly til disse Perpignan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Perpignan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Perpignan

København (CPH) til Toulouse (TLS)

Fly til Perpignan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Toulouse Blagnac, hvor den gennemsnitlige pris er 1.694 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Perpignan

Flere af de store danske lufthavne servicerer ruter med flytilbud til Perpignan i Frankrig. Rejsetiderne vil derfor ligne hinanden, uanset hvor i landet du er. Men det kan naturligvis svinge. Aalborg Lufthavn (AAL) og Aarhus Lufthavn (AAR) kan muligvis kræve et ekstra stop. Derfor bør du følge op på, om dine ønskede rejsedatoer har muligheder for tidsbesparelser. Det kan eksempelvis ske, hvis du drager mod Københavns Lufthavn (CPH) eller Billund Lufthavn (BLL). Flyvetiden kan være op mod 10 timer og 50 minutter.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Perpignan fra de danske lufthavne. Du skal altså regne med et kortere ophold, også selvom du flyver fra Billund og København. I de fleste tilfælde skal du over lufthavnene Charles de Gaulle Lufthavn i Paris (CDG ) eller Paris Orly Lufthavn (ORY). Udvalgte flyselskaber kan også have ruter fra lufthavne såsom London Stansted (STN) i Storbritannien. Her på momondo kan du også se, om dine ønskede datoer kan passe med et fly til Barcelona, der efterfølges af mere jordnære transportmuligheder. Perpignan ligger trods alt ganske tæt på grænsen og denne spanske by.

Rejsende, som flyver til Perpignan, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Carcassonne (75 km fra Perpignan centrum), Lufthavn: Beziers Vias (79 km fra Perpignan centrum), Lufthavn: Castres Mazamet (107 km fra Perpignan centrum) eller Lufthavn: Montpellier Méditerranée (131 km fra fra Perpignan centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Carcassonne har en gennemsnitspris på 1.385 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Perpignan. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Perpignan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Perpignan fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
16t. 40min.
PGFPerpignan Rivesaltes

Find de billigste enkeltbilletter til Perpignan

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Perpignan, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Transavia France
Ryanair
23. dec.
CPH09:55København Kastrup
19t. 40min.
2 stop
PGF05:35Perpignan Rivesaltes
2.226 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. dec.
CPH16:55København Kastrup
48t. 05min.
3 stop
PGF17:00Perpignan Rivesaltes
2.304 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. dec.
CPH14:40København Kastrup
26t. 20min.
3 stop
PGF17:00Perpignan Rivesaltes
2.311 kr.
Find lignende

Andre kabineklasser på fly til Perpignan

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Perpignan

Hvilke flyselskaber flyver til Perpignan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Perpignan

Hvilke flyselskaber flyver til Perpignan?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Perpignan fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Norwegian, Norwegian Air International, KLM og Ryanair. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Perpignan, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Ryanair-fly til Perpignan

Der er 1 fly med Ryanair til Perpignan på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Agadir Almassira, og den bedste pris på en Ryanair-billet, der er set på momondo, er 609 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Perpignan). Ryanair har en bedømmelse på 7,0 fra 1.006 brugeranmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Perpignan

Neden for finder du alle lufthavne i Perpignan samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man mod centrum fra Perpignan Lufthavn?

Perpignan–Rivesaltes Lufthavn (PGF) nær Perpignan i Frankrig er en mindre lufthavn. Men det betyder ikke, at du mangler muligheder for at komme mod centrum på den korte, overkommelige tur, som det er. Forud for rejsen kan du med snilde bestille pladser på shuttlebusser eller afhentning samt aflevering fra private, professionelle taxaselskaber. Udvalgte hoteller vil også have egne partnere med shuttlebusser og ruter direkte til deres dørtrin. Det vil desuden være muligt at søge mod buslinje 6, som kører direkte mod centrum.


Populære fly til Perpignan

Find dine flybilletter til Perpignan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Perpignan
Hurtigste flyvetid16t. 40min.
Laveste pris1.666 kr.

Visumkrav for Perpignan

Ved flyrejser til Perpignan i Frankrig behøver du som udgangspunkt ikke visum. Dette gør sig gældende ved kortere rejser og ferier. Skal du derimod til Frankrig for at studere, eller rejser du med erhvervsformål, så er det fornuftigt at klarlægge, om der er særlige krav til rejser med netop dit formål. I så fald bør du gøre det i god tid. Du skal være i stand til at vise billedlegitimation, og her vil det altid være anbefalelsesværdigt at medbringe sit pas, som naturligvis skal være gyldigt ved både ind- og udrejse. Så er du klar til en gnidningsfri flyrejse til Perpignan.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Perpignan


De bedste oplevelser og seværdigheder i Perpignan

Byen her er en skøn kombination af alt det bedste til dig, som elsker at flyrejser til destinationer med masser af kultur, sol og historie. Det er en levende perle, hvorfra der ikke er langt til hverken strand, shopping, kunst, palmetræer eller kulturhistorie. Du er tæt på Spanien og særligt Barcelona, når du befinder dig i Perpignan, som er den sidste større franske by nær grænsen hertil. Du finder både floder og vingårde, og det er nærmest lige før, at en køretur på et par timer tager dig op i højden hen over Pyrenæerne, hvor du kan stå på ski. Byen giver plads til mange historiske seværdigheder. En af dem er Hôtel Pams, som er blandt de mest populære attraktioner. Og det er ikke et enkeltstående eksempel på byens mageløse arkitektoniske bygninger. Mange gader og stræder er præget af et middelalderligt udtryk, der står i stærk kontrast til en ellers moderne og særdeles livlig by. Du skal også forbi Castillet og den storslåede katedral Basilique-Cathédrale de Saint-Jean-Baptiste de Perpignan, som begge tiltrækker mange besøgende. Listen over vartegn, du bør tage forbi, er lang. I Perpignan kan du til fulde nyde paladser, borge, slotte, sol og natur i en by næsten uden sidestykke.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Perpignan på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Perpignan, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Perpignan med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Perpignan, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Perpignan. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.