Find billige fly til Lyon

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Lyon

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Lyon

Bedste pris på enkeltbillet

301 kr.

Bedste pris på returbillet

459 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 05min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Lyon fra Danmark i de seneste 72 timer er 301 kr. (København Kastrup til Lyon Saint Exupery).
Den bedste pris på en returbillet til Lyon fra Danmark i de seneste 72 timer er 459 kr. (København Kastrup til Lyon Saint Exupery).
Det hurtigste fly til Lyon fra Danmark tager 5t. 05min. (København Kastrup til Lyon Saint Exupery).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Lyon, herunder Air Serbia, easyJet og Wizz Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Lyon

Få indsigter om din flyrejse til Lyon, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lyon?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Lyon fra Danmark i marts i stedet. Fly til Lyon i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.148 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Lyon?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Lyon fra Pisa for 51 kr.. Det er 99% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Lyon. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Lyon fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lyon på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Lyon er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.241 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.899 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Lyon.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lyon?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Lyon normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Lyon om aftenen helt ned til 1.085 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Lyon, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.029 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Lyon?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Lyon du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 2t. 10min. at flyve fra København Kastrup til Lyon Saint Exupery. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Lyon Saint Exupery. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Lyon?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Lyon fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Lyon for omkring 1.658 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lyon

Find de billigste fly til disse Lyon-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lyon

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lyon

København (CPH) til Lyon (LYS)

Fly til Lyon ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lyon Saint Exupery, hvor den gennemsnitlige pris er 1.658 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LYON FRA KØBENHAVNjanuar32% billigereAt flyve fra København til Lyon ​​koster i gennemsnit blot 1.120 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LYON FRA KØBENHAVNjuli58% dyrereDet koster cirka 2.619 kr. at flyve til Lyon ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LYON FRA KØBENHAVNjuli442% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lyon fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lyon

Lyon oplever højsæson fra slutningen af juni til slutningen af august, hvor temperaturerne er på sit højeste med minimum 20 °C. Også påske og december er populære tidspunkter at rejse med fly til Lyon. Du kan finde flybilletter til Lyon billigt i januar og marts samt fra september til november. Fly til Lyon koster ca. 285-2000 DKK fra København.

Lufthavn: Saint-Étienne Boutheon, Lufthavn: Grenoble, Lufthavn: Chambéry, Lufthavn: Le-Puy-en-Velay Loudes eller Lufthavn: Clermont-Ferrand Aulnat kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lyon.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Lyon Lufthavn: Grenoble, hvor gennemsnitsprisen er 1.388 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Lyon

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lyon fundet af momondos brugere for nylig
easyJet
5. feb.
CPH15:05København Kastrup
2t. 10min.
LYS17:15Lyon Saint Exupery
12. feb.
LYS12:25Lyon Saint Exupery
2t. 10min.
CPH14:35København Kastrup
easyJet
3. feb.
CPH14:55København Kastrup
2t. 10min.
LYS17:05Lyon Saint Exupery
5. feb.
LYS12:25Lyon Saint Exupery
2t. 10min.
CPH14:35København Kastrup
easyJet
5. mar.
CPH15:05København Kastrup
2t. 10min.
LYS17:15Lyon Saint Exupery
12. mar.
LYS13:25Lyon Saint Exupery
2t. 10min.
CPH15:35København Kastrup
Flere flyselskaber
5. feb.
CPH04:15København Kastrup
23t. 55min.
1 stop
LYS04:10Lyon Saint Exupery
12. feb.
LYS12:25Lyon Saint Exupery
2t. 10min.
CPH14:35København Kastrup
Flere flyselskaber
27. jan.
CPH04:05København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
LYS14:50Lyon Saint Exupery
5. feb.
LYS12:25Lyon Saint Exupery
2t. 10min.
CPH14:35København Kastrup
Flere flyselskaber
5. mar.
CPH15:05København Kastrup
2t. 10min.
LYS17:15Lyon Saint Exupery
12. mar.
LYS17:55Lyon Saint Exupery
10t. 55min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Lyon

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Lyon, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Serbia og Wizz Air
Wizz Air
29. jan.
CPH10:50København Kastrup
17t. 10min.
1 stop
LYS04:00Lyon Saint Exupery
Air Serbia
20. jan.
CPH04:05København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
LYS14:50Lyon Saint Exupery
Air Serbia
8. jan.
CPH04:15København Kastrup
23t. 55min.
1 stop
LYS04:10Lyon Saint Exupery

Andre kabineklasser på fly til Lyon

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Lyon

Hvilke flyselskaber flyver til Lyon?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lyon

Hvilke flyselskaber flyver til Lyon?

easyJet er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Lyon. Brussels Airlines, Lufthansa og KLM er også populære valg på flyrejser til Lyon fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Lyon, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Air France-fly til Lyon

Air France er et populært valg for brugere, der rejser til Lyon. Selskabet flyver 14 fly om ugen til Lyon, og de flyver oftest fra Brest Guipavas. Billetpriserne hos Air France afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 768 kr. (fra Billund). I 279 anmeldelser har momondo-brugere givet Air France en gennemsnitlig bedømmelse på 7,6/10.

KLM-fly til Lyon

968 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med KLM til Lyon, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. KLM har 4 fly til Lyon de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 175 momondo-brugere har anmeldt KLM, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,5/10.


Lufthavne i nærheden af Lyon

Neden for finder du alle lufthavne i Lyon samt deres afstand til centrum

Lyon Saint Exupery Airport ligger ca. 19 km fra centrum af Lyon. Herfra kan du tage ExpressTram-togene, der afgår ca. hvert 15. minut. En billet koster ca. 15 EUR (ca. 112 DKK), og turen tager ca. 30 min. Rejser du med børn under 12 år, kan de komme gratis med. Herudover er det naturligvis muligt at tage en af de mange taxier, der holder klar foran terminalerne.


Populære fly til Lyon

Find dine flybilletter til Lyon blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lyon
Hurtigste flyvetid2t. 10min.
Laveste pris459 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Lyon

Den offentlige transport i Lyon består af fire metrolinjer, fem sporvognslinjer, to toglinjer og mere end 100 busruter. Der er dermed masser af muligheder for at komme rundt i byen. En almindelig billet til den offentlige transport koster ca. 1.8 EUR (ca. 13 DKK) og gælder til alle transportformer i en time. Planlægger du at rejse meget, er det muligt at finde rabatter på dags- og ugebilletter.


Visumkrav for Lyon

Da Frankrig er en del af Schengen-samarbejdet, kan du frit rejse på ferie i op til 90 dage. Planlægger du at blive i længere tid, kræver det en registrering.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lyon


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lyon

Lyon byder på en masse fantastiske seværdigheder, herunder flere historiske bygninger. Saint-Martin-d’Ainay er blandt de ældste kirker i Frankrig, mens Lyon Cathedral, der blev bygget i det 12. til 15. århundrede pryder bymidten. Musée des Beaux-Arts de Lyon er landets næststørste kunstmuseum med malerier og skulpturer fra tilbage til 1300-tallet. I den nordlige del af centrum finder du en af Frankrigs største byparker, Parc de la Tête d’Or. Parken byder på en botanisk have og zoo, så der er noget for både store og små. Lyon er samtidig en af de byer i verden med flest restauranter pr. indbygger. Prøv de mange lækre retter fra det franske køkken som for eksempel Coq au vin, der er en specialitet i området.

Du kan sagtens drikke vandet fra hanen i Lyon.

I Frankrig er der allerede inkluderet service på regningen, så det er ikke påkrævet, at du betaler ekstra drikkepenge. Er du tilfreds med servicen, kan betale en-to EUR (ca. 7.5-15 DKK).

Der er masser af shoppingmuligheder i Lyon. Du kan besøge Rue de la République, Place Bellecour eller Rue Edouard Herriot, som er fyldt med alt fra lækre designerbrands til lokale hattemagere og smykkeforretninger. Du kan også besøge Village Market eller markedet ved Puces du Canal, hvis du er på udkig efter antikviteter eller souvenirs. I byen finder du også shoppingcenteret Part-Dieu, der med sine fem etager er blandt Europas største. Lyon er ligeledes kendt for sit fine silkedistrikt i Passage Thiaffait.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Lyon, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Lyon, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Lyon på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Lyon.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Lyon. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.