Find billige flybilletter til Lyon

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Lyon (LYS)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lyon. De nuværende restriktioner til Lyon er baseret på Frankrig rejserestriktioner.

Se nuværende Frankrig rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lyon

Find de billigste fly til disse Lyon-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lyon

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lyon

København (CPH) til Lyon (LYS)

Fly til Lyon ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lyon Saint Exupery, hvor den gennemsnitlige pris er 1.060 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LYON FRA KØBENHAVNjuni28% billigereAt flyve fra København til Lyon ​​koster i gennemsnit blot 764 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LYON FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 1.472 kr. at flyve til Lyon ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LYON FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lyon fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lyon?

Lyon oplever højsæson fra slutningen af juni til slutningen af august, hvor temperaturerne er på sit højeste med minimum 20 °C. Også påske og december er populære tidspunkter at rejse med fly til Lyon. Du kan finde flybilletter til Lyon billigt i januar og marts samt fra september til november. Fly til Lyon koster ca. 285-2000 DKK fra København.

Hvilket er det absolut billigste fly til Lyon?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Lyon fra Alicante for 385 kr.. Det er 74% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Lyon. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Lyon fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lyon?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Lyon i juni, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 838 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Lyon?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 57 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Lyon. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.060 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Lyon på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 813 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lyon på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Lyon fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 891 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.274 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lyon?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Lyon på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Lyon om eftermiddagen helt ned til 816 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Lyon, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.217 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lyon?

Lufthavn: Saint-Étienne Boutheon, Lufthavn: Grenoble, Lufthavn: Chambéry, Lufthavn: Le-Puy-en-Velay Loudes eller Lufthavn: Clermont-Ferrand Aulnat kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lyon.

Findes der en billigere måde at flyve til Lyon på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Lyon Lufthavn: Saint-Étienne Boutheon, hvor gennemsnitsprisen er 864 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lyon?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Lyon. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Lyon nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Lyon Saint Exupery

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lyon Saint Exupery fundet af momondos brugere for nylig
KLM
14. maj
13:25København Kastrup
5t. 15min.
1 stop
18:40Lyon Saint Exupery
19. maj
14:10Lyon Saint Exupery
4t. 20min.
1 stop
18:30København Kastrup
1.118 kr.
Find lignende
KLM
15. maj
02:00København Kastrup
4t. 55min.
1 stop
06:55Lyon Saint Exupery
19. maj
02:15Lyon Saint Exupery
4t. 50min.
1 stop
07:05København Kastrup
1.167 kr.
Find lignende
KLM
15. maj
02:00København Kastrup
4t. 55min.
1 stop
06:55Lyon Saint Exupery
24. maj
02:15Lyon Saint Exupery
4t. 50min.
1 stop
07:05København Kastrup
1.279 kr.
Find lignende
KLM
14. maj
13:25København Kastrup
5t. 15min.
1 stop
18:40Lyon Saint Exupery
22. maj
02:15Lyon Saint Exupery
4t. 50min.
1 stop
07:05København Kastrup
1.230 kr.
Find lignende
Lufthansa
18. maj
07:20København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
13:15Lyon Saint Exupery
24. maj
14:10Lyon Saint Exupery
4t. 20min.
1 stop
18:30København Kastrup
1.211 kr.
Find lignende
Air France
12. maj
02:25København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
09:35Lyon Saint Exupery
25. maj
06:10Lyon Saint Exupery
4t. 00min.
1 stop
10:10København Kastrup
1.112 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Lyon Saint Exupery

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Lyon, så se nogle af vores tilbud herunder fra easyJet
easyJet
11. jul.
17:40København Kastrup
2t. 15min.
19:55Lyon Saint Exupery
KLM
4. maj
02:00København Kastrup
4t. 55min.
1 stop
06:55Lyon Saint Exupery
1.242 kr.
Find lignende
Air France
13. jul.
02:25København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
09:35Lyon Saint Exupery

Hvilke flyselskaber flyver til Lyon?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Lyon

Er du på udkig efter en flybillet til Lyon, kan du rejse med traditionelle flyselskaber som Lufthansa, Austrian Airlines og Air France. Lavprisselskabet easyJet tilbyder ofte også billige flybilletter til Lyon. Flyver du med lavprisselskaber, skal du være opmærksom på, at der kan være tillægsgebyrer i forbindelse med mad og drikke, sædevalg og bagage.

Hvem flyver direkte til Lyon?

easyJet er eneste flyselskab, der har direkte fly til Lyon fra København. Disse flyafgange afgår kun tirsdag aften. Skal du rejse til Lyon på andre ugedage, skal du mellemlande i en anden europæisk lufthavn, såsom Frankfurt, Amsterdam eller Paris.

Hvor lang tid tager det at flyve til Lyon?

Korteste rejsetid fra Billund er ca. 3 t og 25 min inklusiv mellemlanding. Direkte fly til Lyon fra København tager ca. 2 t og 10 min. Tager du en mellemlanding fra København, er den totale rejsetid ca. fem-seks t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Lyon samt afstand til centrum

Lyon Saint Exupery Airport ligger ca. 19 km fra centrum af Lyon. Herfra kan du tage ExpressTram-togene, der afgår ca. hvert 15. minut. En billet koster ca. 15 EUR (ca. 112 DKK), og turen tager ca. 30 min. Rejser du med børn under 12 år, kan de komme gratis med. Herudover er det naturligvis muligt at tage en af de mange taxier, der holder klar foran terminalerne.


Populære fly til Lyon

Find dine flybilletter til Lyon blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lyon
Korteste rejsetid
23t. 00min.
Laveste pris
814 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Lyon?

Den offentlige transport i Lyon består af fire metrolinjer, fem sporvognslinjer, to toglinjer og mere end 100 busruter. Der er dermed masser af muligheder for at komme rundt i byen. En almindelig billet til den offentlige transport koster ca. 1.8 EUR (ca. 13 DKK) og gælder til alle transportformer i en time. Planlægger du at rejse meget, er det muligt at finde rabatter på dags- og ugebilletter.


Kan man rejse til Lyon uden pas eller visum?

Da Frankrig er en del af Schengen-samarbejdet, kan du frit rejse på ferie i op til 90 dage. Planlægger du at blive i længere tid, kræver det en registrering.


Tips og gode råd til Lyon

Hvad skal man se i Lyon?

Lyon byder på en masse fantastiske seværdigheder, herunder flere historiske bygninger. Saint-Martin-d’Ainay er blandt de ældste kirker i Frankrig, mens Lyon Cathedral, der blev bygget i det 12. til 15. århundrede pryder bymidten. Musée des Beaux-Arts de Lyon er landets næststørste kunstmuseum med malerier og skulpturer fra tilbage til 1300-tallet. I den nordlige del af centrum finder du en af Frankrigs største byparker, Parc de la Tête d’Or. Parken byder på en botanisk have og zoo, så der er noget for både store og små. Lyon er samtidig en af de byer i verden med flest restauranter pr. indbygger. Prøv de mange lækre retter fra det franske køkken som for eksempel Coq au vin, der er en specialitet i området.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vandet fra hanen i Lyon.

Giver man drikkepenge i Lyon?

I Frankrig er der allerede inkluderet service på regningen, så det er ikke påkrævet, at du betaler ekstra drikkepenge. Er du tilfreds med servicen, kan betale en-to EUR (ca. 7.5-15 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er masser af shoppingmuligheder i Lyon. Du kan besøge Rue de la République, Place Bellecour eller Rue Edouard Herriot, som er fyldt med alt fra lækre designerbrands til lokale hattemagere og smykkeforretninger. Du kan også besøge Village Market eller markedet ved Puces du Canal, hvis du er på udkig efter antikviteter eller souvenirs. I byen finder du også shoppingcenteret Part-Dieu, der med sine fem etager er blandt Europas største. Lyon er ligeledes kendt for sit fine silkedistrikt i Passage Thiaffait. (Priser checket: 09/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class