Find billige flybilletter til Lyon

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Lyon.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lyon

Find de billigste fly til disse Lyon-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lyon

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lyon

København (CPH) til Lyon (LYS)

Fly til Lyon ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lyon Saint Exupery, hvor den gennemsnitlige pris er 1.091 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LYON FRA KØBENHAVNjuni28% billigereAt flyve fra København til Lyon ​​koster i gennemsnit blot 786 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LYON FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 1.515 kr. at flyve til Lyon ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LYON FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lyon fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lyon?

Lyon oplever højsæson fra slutningen af juni til slutningen af august, hvor temperaturerne er på sit højeste med minimum 20 °C. Også påske og december er populære tidspunkter at rejse med fly til Lyon. Du kan finde flybilletter til Lyon billigt i januar og marts samt fra september til november. Fly til Lyon koster ca. 285-2000 DKK fra København.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Lyon?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Lyon fra Alicante for 396 kr.. Det er 74% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Lyon. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Lyon fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Lyon?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse i juni, kan du booke flyrejser til Lyon fra Danmark i november i stedet. Fly til Lyon i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i juni, har stadig kun et gennemsnit på omkring 863 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Lyon?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Lyon fra Danmark, når du booker 57 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Lyon for omkring 1.091 kr., når du søger 57 dage forud. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Lyon helt ned til 575 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lyon på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Lyon er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 917 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.311 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Lyon.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lyon?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Lyon normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Lyon om eftermiddagen helt ned til 840 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Lyon, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.253 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lyon?

  Lufthavn: Saint-Étienne Boutheon, Lufthavn: Grenoble, Lufthavn: Chambéry, Lufthavn: Le-Puy-en-Velay Loudes eller Lufthavn: Clermont-Ferrand Aulnat kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Lyon.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Lyon på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Lyon Lufthavn: Saint-Étienne Boutheon, hvor gennemsnitsprisen er 889 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Lyon Saint Exupery fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Lyon Saint Exupery

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Lyon Saint Exupery.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført less than 72 timer inden afrejse til Lyon Saint Exupery.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Lyon Saint Exupery.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Lyon Saint Exupery?

Hjemrejse til Danmark fra Lyon Saint Exupery

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Lyon Saint Exupery skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Lyon Saint Exupery er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Lyon nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Lyon

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lyon fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
19. nov.
CPH01:40København Kastrup
3t. 30min.
1 stop
LYS05:10Lyon Saint Exupery
21. nov.
LYS08:05Lyon Saint Exupery
6t. 45min.
1 stop
CPH14:50København Kastrup
Lufthansa
19. nov.
CPH09:30København Kastrup
8t. 25min.
1 stop
LYS17:55Lyon Saint Exupery
21. nov.
LYS01:20Lyon Saint Exupery
13t. 30min.
1 stop
CPH14:50København Kastrup
Flere flyselskaber
4. mar.
CPH14:55København Kastrup
2t. 10min.
LYS17:05Lyon Saint Exupery
7. mar.
LYS16:25Lyon Saint Exupery
10t. 50min.
1 stop
CPH03:15København Kastrup
Lufthansa
19. nov.
CPH01:00København Kastrup
7t. 55min.
2 stop
LYS08:55Lyon Saint Exupery
21. nov.
LYS08:05Lyon Saint Exupery
6t. 45min.
1 stop
CPH14:50København Kastrup
Lufthansa
20. nov.
CPH13:15København Kastrup
4t. 05min.
1 stop
LYS17:20Lyon Saint Exupery
27. nov.
LYS01:20Lyon Saint Exupery
6t. 15min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
Flere flyselskaber
25. nov.
CPH01:00København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
LYS07:40Lyon Saint Exupery
29. nov.
LYS13:50Lyon Saint Exupery
3t. 50min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Lyon

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Lyon, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og easyJet
easyJet
7. jan.
CPH14:55København Kastrup
2t. 10min.
LYS17:05Lyon Saint Exupery
easyJet
19. nov.
CPH14:55København Kastrup
2t. 10min.
LYS17:05Lyon Saint Exupery
easyJet
21. nov.
CPH15:10København Kastrup
2t. 10min.
LYS17:20Lyon Saint Exupery

Hvilke flyselskaber flyver til Lyon?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lyon
 • Hvilke flyselskaber flyver til Lyon?

  easyJet er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Lyon. Lufthansa, Brussels Airlines og KLM er også populære valg på flyrejser til Lyon fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Lyon, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Lyon

Neden for finder du alle lufthavne i Lyon samt deres afstand til centrum

Lyon Saint Exupery Airport ligger ca. 19 km fra centrum af Lyon. Herfra kan du tage ExpressTram-togene, der afgår ca. hvert 15. minut. En billet koster ca. 15 EUR (ca. 112 DKK), og turen tager ca. 30 min. Rejser du med børn under 12 år, kan de komme gratis med. Herudover er det naturligvis muligt at tage en af de mange taxier, der holder klar foran terminalerne.


Populære fly til Lyon

Find dine flybilletter til Lyon blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lyon
Hurtigste flyvetid2t. 10min.
Laveste pris473 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Lyon

Den offentlige transport i Lyon består af fire metrolinjer, fem sporvognslinjer, to toglinjer og mere end 100 busruter. Der er dermed masser af muligheder for at komme rundt i byen. En almindelig billet til den offentlige transport koster ca. 1.8 EUR (ca. 13 DKK) og gælder til alle transportformer i en time. Planlægger du at rejse meget, er det muligt at finde rabatter på dags- og ugebilletter.


Visumkrav for Lyon

Da Frankrig er en del af Schengen-samarbejdet, kan du frit rejse på ferie i op til 90 dage. Planlægger du at blive i længere tid, kræver det en registrering.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lyon


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lyon

Hvad skal man se i Lyon?

Lyon byder på en masse fantastiske seværdigheder, herunder flere historiske bygninger. Saint-Martin-d’Ainay er blandt de ældste kirker i Frankrig, mens Lyon Cathedral, der blev bygget i det 12. til 15. århundrede pryder bymidten. Musée des Beaux-Arts de Lyon er landets næststørste kunstmuseum med malerier og skulpturer fra tilbage til 1300-tallet. I den nordlige del af centrum finder du en af Frankrigs største byparker, Parc de la Tête d’Or. Parken byder på en botanisk have og zoo, så der er noget for både store og små. Lyon er samtidig en af de byer i verden med flest restauranter pr. indbygger. Prøv de mange lækre retter fra det franske køkken som for eksempel Coq au vin, der er en specialitet i området.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vandet fra hanen i Lyon.

Giver man drikkepenge i Lyon?

I Frankrig er der allerede inkluderet service på regningen, så det er ikke påkrævet, at du betaler ekstra drikkepenge. Er du tilfreds med servicen, kan betale en-to EUR (ca. 7.5-15 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er masser af shoppingmuligheder i Lyon. Du kan besøge Rue de la République, Place Bellecour eller Rue Edouard Herriot, som er fyldt med alt fra lækre designerbrands til lokale hattemagere og smykkeforretninger. Du kan også besøge Village Market eller markedet ved Puces du Canal, hvis du er på udkig efter antikviteter eller souvenirs. I byen finder du også shoppingcenteret Part-Dieu, der med sine fem etager er blandt Europas største. Lyon er ligeledes kendt for sit fine silkedistrikt i Passage Thiaffait.