Find billige flybilletter til Liuzhou

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Liuzhou?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Liuzhou for 4.863 kr./person, hvilket er 70% billigere end gennemsnitsflyprisen til Liuzhou. Hvis du vil finde den billigste pris til Liuzhou fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste afrejsedag for dit fly til Liuzhou er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.096 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.039 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Liuzhou.

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Liuzhou normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Liuzhou om eftermiddagen helt ned til 4.148 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 5.159 kr. i gennemsnit. Fly til Liuzhou fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Rejsende, som flyver til Liuzhou, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Guilin (120 km fra Liuzhou centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Liuzhou for 16.349 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Liuzhou?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Liuzhou

Hvilke flyselskaber flyver til Liuzhou?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Liuzhou fra Danmark, Air China, China Eastern og XiamenAir. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

China Eastern-fly til Liuzhou

China Eastern er et populært valg for brugere, der rejser til Liuzhou. Selskabet flyver 18 fly om ugen til Liuzhou, og de flyver oftest fra Shanghai Pu Dong. Billetpriserne hos China Eastern afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 4.126 kr. (fra København Kastrup). I 34 anmeldelser har momondo-brugere givet China Eastern en gennemsnitlig bedømmelse på 7,5/10.

Air China-fly til Liuzhou

Flytilbud med Air China til Liuzhou begynder fra 4.203 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Air China oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Beijing Alle lufthavne er det mest populære afgangssted med Air China til Liuzhou, så generelt er der større tilgængelighed. Air China har fået en bedømmelse på 7,0/10 i 25 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Liuzhou


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Liuzhou.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Liuzhou, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Liuzhou. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Liuzhou og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.