Find billige fly til Guangzhou

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Guangzhou

Få indsigter om din flyrejse til Guangzhou, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Guangzhou?

Den billigste måned at flyve til Guangzhou fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 8.080 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Guangzhou i november, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Guangzhou i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 8.268 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Guangzhou på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Guangzhou fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 4.988 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Guangzhou er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 7.537 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Guangzhou?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Guangzhou på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Guangzhou om morgenen helt ned til 5.127 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Guangzhou, så priserne er ofte dyrere på omkring 6.950 kr. pr. billet.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Guangzhou?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Guangzhou på, er omkring 40 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 11.887 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Guangzhou

Find de billigste fly til disse Guangzhou-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Guangzhou

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Guangzhou

København (CPH) til Guangzhou (CAN)

Fly til Guangzhou ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Guangzhou Baiyun, hvor den gennemsnitlige pris er 11.887 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GUANGZHOU FRA KØBENHAVNnovember33% billigereAt flyve fra København til Guangzhou ​​koster i gennemsnit blot 8.080 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GUANGZHOU FRA KØBENHAVNmaj37% dyrereDet koster cirka 16.362 kr. at flyve til Guangzhou ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GUANGZHOU FRA KØBENHAVNmarts423% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Guangzhou fra København i marts end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Guangzhou

Hvor lang tid tager det at flyve til Guangzhou?

Rejsetiden fra Danmark til Guangzhou Baiyun Internationale Lufthavn (CAN) varierer og afhænger i høj grad af, hvilket flytilbud du gøre brug af. Fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup finder du ofte flyrejser, som har en total rejsetid på ca. 20 timer eller mere. Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL) i Jylland til Guangzhou i Kina, skal du som oftest forvente en rejsetid på lidt mere end 20 timer, mens rejsetiden på nogle flybilletter også kan være længere. Heraf op imod 24 timer. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) kan du ligeledes forvente en rejsetid på minimum ca. 20 timer, mens mange flyrejser fra denne lufthavn også har en længere rejsetid.

Hvorfra i Danmark kan jeg flyve direkte til Guangzhou?

Det er desværre ikke muligt at booke direkte flyvninger mellem Danmark og Guangzhou Baiyun Lufthavn (CAN). Som oftest udbydes flyvningen mellem de to destinationer med et til tre skift af fly undervejs. Det er tilfældet, uanset om du rejser fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn. Oftest vil du opleve at skulle skifte fly undervejs på turen i lufthavne som blandt andet Bangkok Survanabhumi (BKK), Kairo (CAI), Beijing Capital (PEK), Frankfurt Itl (FRA) og London Heathrow (LHR).

Hvilket er det absolut billigste fly til Guangzhou?

Brugere, der booker rejser til Guangzhou fra Shanghai, har fundet fly, der er 51% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Guangzhou. Hvis du vil finde den billigste pris til Guangzhou fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Guangzhou?

Guangzhou Baiyun Lufthavn, Shenzhen Lufthavn, Zhuhai Lufthavn eller Huizhou Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Guangzhou.

Findes der en billigere måde at flyve til Guangzhou på?

Shenzhen Lufthavn har en gennemsnitspris på 1.830 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Guangzhou. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Guangzhou Baiyun Lufthavn?

Priser for fly til Guangzhou Baiyun Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Guangzhou Baiyun Lufthavn?

Fra september 2023 er der 9 udbydere at vælge mellem for fly til Guangzhou Baiyun Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Guangzhou Baiyun Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Guangzhou Baiyun Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Guangzhou Baiyun Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Guangzhou Baiyun Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Guangzhou?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Guangzhou

Hvilke flyselskaber flyver til Guangzhou?

Emirates-fly til Guangzhou

Der er 14 fly med Emirates til Guangzhou på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Dubai Intl, og den bedste pris på en Emirates-billet, der er set på momondo, er 7.090 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Guangzhou). Emirates har en bedømmelse på 8,0 fra 366 brugeranmeldelser på momondo.

Thai Airways-fly til Guangzhou

Thai Airways flyver normalt til Guangzhou 3 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Guangzhou fra Bangkok Suvarnabhumi. Thai Airways (bedømmelse: 7,7, 61 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Guangzhou, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Thai Airways-billet, der er fundet på momondo til Guangzhou, var fra København Kastrup (6.707 kr. retur).


Visumkrav for Guangzhou

Hvilke pas- og visumregler gælder for Guangzhou?

Danske statsborgere, der ønsker at flyve til Guangzhou, skal umiddelbart ikke søge om visum inden ankomst. Myndigheder oplyser, at du som dansk statsborger kan besøge Guangzhou uden visum i højst 90 dage. Det er dog altid en god idé at forhøre dig om de gældende regler hos de aktuelle myndigheder, inden du sætter dig på et fly til Kina. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold i landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Guangzhou


De bedste oplevelser og seværdigheder i Guangzhou

Hvilke attraktioner venter der mig i Guangzhou?

En flyrejse til Guangzhou byder på uforglemmelige oplevelser og store attraktioner. I storbyen i Kina kan du blandt andet opleve Canton-tårnet. I de mørke timer lyser dette tårn aftenhimlen op med sine mange farver. I tårnet kan du nyde alt fra udsigten over byen til et måltid mad eller en adrenalinoplevelse. En flyrejse til Guangzhou byder også på en stor attraktion som Chimelong Tourist Resort, der indeholder alt fra en forlystelses- og safaripark til et cirkus og vandpark. I denne park kan du nemt tilbringe en hel dag, hvis ikke flere. Travlhed kan forekomme i weekenderne. Derfor kan det betale sig at besøge parken i hverdagene, hvis det er en mulighed. Arkitektoniske Huacheng Square samt Sacred Heart-katedralen er andre af byens store seværdigheder. Ligeledes bør du under dit besøg i Guangzhou også lægge vejen forbi det interessante Redtory Kunstgalleri samt de smukke Baomo-haver. Sidstnævnte harmonerer med en hyggelig gåtur. Der er altså rigeligt at give dig til under dit besøg i den kinesiske storby.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Guangzhou?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Guangzhou.

Kan jeg finde fly til Guangzhou med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Guangzhou, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Guangzhou?

Når du har udført en søgning efter fly til Guangzhou, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Guangzhou lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Guangzhou lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Guangzhou og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Guangzhou på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.