Find billige fly til Guangzhou

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Guangzhou

Find de billigste fly til disse Guangzhou-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Guangzhou

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Guangzhou

København (CPH) til Guangzhou (CAN)

Fly til Guangzhou ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Guangzhou Baiyun, hvor den gennemsnitlige pris er 10.001 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GUANGZHOU FRA KØBENHAVNjanuar57% billigereAt flyve fra København til Guangzhou ​​koster i gennemsnit blot 4.319 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GUANGZHOU FRA KØBENHAVNmaj69% dyrereDet koster cirka 16.922 kr. at flyve til Guangzhou ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GUANGZHOU FRA KØBENHAVNfebruar895% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Guangzhou fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Guangzhou?

Rejsetiden fra Danmark til Guangzhou Baiyun Internationale Lufthavn (CAN) varierer og afhænger i høj grad af, hvilket flytilbud du gøre brug af. Fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup finder du ofte flyrejser, som har en total rejsetid på ca. 20 timer eller mere. Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL) i Jylland til Guangzhou i Kina, skal du som oftest forvente en rejsetid på lidt mere end 20 timer, mens rejsetiden på nogle flybilletter også kan være længere. Heraf op imod 24 timer. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) kan du ligeledes forvente en rejsetid på minimum ca. 20 timer, mens mange flyrejser fra denne lufthavn også har en længere rejsetid.

Det er desværre ikke muligt at booke direkte flyvninger mellem Danmark og Guangzhou Baiyun Lufthavn (CAN). Som oftest udbydes flyvningen mellem de to destinationer med et til tre skift af fly undervejs. Det er tilfældet, uanset om du rejser fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn. Oftest vil du opleve at skulle skifte fly undervejs på turen i lufthavne som blandt andet Bangkok Survanabhumi (BKK), Kairo (CAI), Beijing Capital (PEK), Frankfurt Itl (FRA) og London Heathrow (LHR).

Brugere, der booker rejser til Guangzhou fra Frankfurt, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Guangzhou. Hvis du vil finde den billigste pris til Guangzhou fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Guangzhou fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.319 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Guangzhou i januar, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Guangzhou i august har en gennemsnitlig pris på omkring 4.650 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Guangzhou fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 8.315 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Guangzhou er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 22.963 kr..

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Guangzhou på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Guangzhou om formiddagen helt ned til 10.978 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Guangzhou, så priserne er ofte dyrere på omkring 17.103 kr. pr. billet.

Lufthavn: Guangzhou Baiyun, Lufthavn: Shenzhen, Lufthavn: Zhuhai eller Lufthavn: Huizhou kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Guangzhou.

Lufthavn: Zhuhai har en gennemsnitspris på 11.662 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Guangzhou. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Guangzhou?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Guangzhou

Hvilke flyselskaber flyver til Guangzhou?

KLM er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Guangzhou. Sichuan Airlines, Thai Airways og Finnair er også populære valg på flyrejser til Guangzhou fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Guangzhou, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Emirates-fly til Guangzhou

Der er 14 fly med Emirates til Guangzhou på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Kunming, og den bedste pris på en Emirates-billet, der er set på momondo, er 4.011 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Guangzhou). Emirates har en bedømmelse på 8,4 fra 129 brugeranmeldelser på momondo.

Turkish Airlines-fly til Guangzhou

Turkish Airlines flyver normalt til Guangzhou 1 gang om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Guangzhou fra Istanbul. Turkish Airlines (bedømmelse: 8,0, 137 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Guangzhou, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er fundet på momondo til Guangzhou, var fra Billund (2.865 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Guangzhou

Neden for finder du alle lufthavne i Guangzhou samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg fra til Guangzhou Centrum fra lufthavnen?

Når du vil finde fra Guangzhou Lufthavn til centrum af byen, kan du for eksempel benytte dig af metrolinje 3. Denne linje kører direkte mellem lufthavnen og centrum af byen og skaber deraf en god forbindelse mellem de to destinationer. Metrolinjen fragter dig til forskellige centrale kvarterer i byen. Eksempelvis dækker den kvarterer som Tianhe, Haizhu og Panyu. Du kan køre med metroen fra både terminal 1 og 2 i lufthavnen. Metroen kører dagligt fra tidlig morgen til sen aften. En anden mulighed er at tage en shuttlebus, når du vil fra lufthavnen til centrum. Her har du hele 17 linjer at vælge iblandt. Eksempelvis kan du benytte linje 1 eller 2A. Førstnævnte har den centrale togstation i Guangzhou som sin endedestination, mens 2A fragter dig til attraktive steder som blandt andet Crown Plaza City Center og Tianhe-Square. Der kører også taxier til centrum fra terminal 1 og 2 i lufthavnen.


Visumkrav for Guangzhou

Danske statsborgere, der ønsker at flyve til Guangzhou, skal umiddelbart ikke søge om visum inden ankomst. Myndigheder oplyser, at du som dansk statsborger kan besøge Guangzhou uden visum i højst 90 dage. Det er dog altid en god idé at forhøre dig om de gældende regler hos de aktuelle myndigheder, inden du sætter dig på et fly til Kina. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold i landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Guangzhou


De bedste oplevelser og seværdigheder i Guangzhou

En flyrejse til Guangzhou byder på uforglemmelige oplevelser og store attraktioner. I storbyen i Kina kan du blandt andet opleve Canton-tårnet. I de mørke timer lyser dette tårn aftenhimlen op med sine mange farver. I tårnet kan du nyde alt fra udsigten over byen til et måltid mad eller en adrenalinoplevelse. En flyrejse til Guangzhou byder også på en stor attraktion som Chimelong Tourist Resort, der indeholder alt fra en forlystelses- og safaripark til et cirkus og vandpark. I denne park kan du nemt tilbringe en hel dag, hvis ikke flere. Travlhed kan forekomme i weekenderne. Derfor kan det betale sig at besøge parken i hverdagene, hvis det er en mulighed. Arkitektoniske Huacheng Square samt Sacred Heart-katedralen er andre af byens store seværdigheder. Ligeledes bør du under dit besøg i Guangzhou også lægge vejen forbi det interessante Redtory Kunstgalleri samt de smukke Baomo-haver. Sidstnævnte harmonerer med en hyggelig gåtur. Der er altså rigeligt at give dig til under dit besøg i den kinesiske storby.


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Guangzhou.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Guangzhou, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Guangzhou, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Guangzhou lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Guangzhou og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Guangzhou

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Guangzhou

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.