Find billige flybilletter til Chongqing

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chongqing?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Chongqing. Hvis du har planer om at flyve til Chongqing, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Luzhou (137 km fra Chongqing centrum) eller Lufthavn: Nanchong (141 km fra Chongqing centrum).Hvilke flyselskaber flyver til Chongqing?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chongqing

Hvilke flyselskaber flyver til Chongqing?

For fly fra Danmark til Chongqing, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Air China, China Southern, Finnair og XiamenAir. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Finnair-fly til Chongqing

5 Finnair-fly flyver til Chongqing i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Shanghai Pu Dong til Chongqing, der er den mest populære rute, som Finnair har til Chongqing. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Finnair-fly til Chongqing, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 4.040 kr. og afgik fra Billund. Finnair er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 105 af vores brugere.

Air China-fly til Chongqing

Flytilbud med Air China til Chongqing begynder fra 3.436 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Air China oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Beijing Alle lufthavne er det mest populære afgangssted med Air China til Chongqing, så generelt er der større tilgængelighed. Air China har fået en bedømmelse på 7,0/10 i 25 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chongqing


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Chongqing, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Chongqing, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Chongqing, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Chongqing ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Chongqing lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Chongqing og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.