Find billige fly til Chongqing

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Chongqing

Få indsigter om din flyrejse til Chongqing, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chongqing på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Chongqing er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Chongqing på en lørdag kan finde billetter helt ned til 6.997 kr.. Fly fra Danmark til Chongqing på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 10.315 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chongqing?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Chongqing normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Chongqing om eftermiddagen helt ned til 7.180 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 9.889 kr. i gennemsnit. Fly til Chongqing fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Chongqing

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chongqing?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Chongqing. Hvis du har planer om at flyve til Chongqing, kan du overveje at booke flyrejse til Chongqing Xiannvshan Lufthavn (111 km fra Chongqing centrum), Luzhou Lufthavn (137 km fra Chongqing centrum) eller Nanchong Lufthavn (141 km fra Chongqing centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Chongqing Jiangbei Intl Lufthavn?

Priser for fly til Chongqing Jiangbei Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Chongqing Jiangbei Intl Lufthavn?

Fra september 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Chongqing Jiangbei Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Chongqing Jiangbei Intl Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Chongqing Jiangbei Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Chongqing Jiangbei Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Chongqing Jiangbei Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Chongqing?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chongqing

Hvilke flyselskaber flyver til Chongqing?

China Southern-fly til Chongqing

29 China Southern-fly flyver til Chongqing i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Guangzhou Baiyun til Chongqing, der er den mest populære rute, som China Southern har til Chongqing. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste China Southern-fly til Chongqing, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 6.195 kr. og afgik fra København Kastrup. China Southern er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 6,9/10 af 19 af vores brugere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chongqing


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Chongqing?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Chongqing, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Chongqing, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Chongqing med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Chongqing, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Chongqing?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Chongqing ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Chongqing lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Chongqing lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Chongqing og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chongqing på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.