Find billige fly til Xiamen

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Xiamen

Få indsigter om din flyrejse til Xiamen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Xiamen?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Xiamen på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.544 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Xiamen i februar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 6.571 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Xiamen på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Xiamen er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 7.126 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Xiamen for omkring 11.393 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Xiamen?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Xiamen, hvor du kan finde priser helt ned til 7.037 kr.. Hvis du flyver fra Xiamen om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly til Xiamen koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 10.452 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Xiamen?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Xiamen fra Danmark er 15 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 8.836 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Xiamen

Find de billigste fly til disse Xiamen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Xiamen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Xiamen

København (CPH) til Xiamen (XMN)

Fly til Xiamen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Xiamen, hvor den gennemsnitlige pris er 8.836 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL XIAMEN FRA KØBENHAVNfebruar26% billigereAt flyve fra København til Xiamen ​​koster i gennemsnit blot 6.544 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL XIAMEN FRA KØBENHAVNjuni33% dyrereDet koster cirka 11.760 kr. at flyve til Xiamen ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL XIAMEN FRA KØBENHAVNjuni933% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Xiamen fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Xiamen

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Xiamen?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Xiamen. Hvis du har planer om at flyve til Xiamen, kan du overveje at booke flyrejse til Quanzhou Jinjiang Lufthavn (62 km fra Xiamen centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Xiamen Lufthavn?

Priser for fly til Xiamen Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Xiamen Lufthavn?

Fra november 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Xiamen Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Xiamen Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Xiamen Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Xiamen Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Xiamen Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Xiamen?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Xiamen på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Xiamen, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Xiamen med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Xiamen på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Xiamen?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Xiamen.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Xiamen lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Xiamen. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Xiamen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.