Find billige flybilletter til Xiamen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Xiamen?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Xiamen. Hvis du har planer om at flyve til Xiamen, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Quanzhou Jinjiang (62 km fra Xiamen centrum).Hvilke flyselskaber flyver til Xiamen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Xiamen

Hvilke flyselskaber flyver til Xiamen?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Xiamen fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er XiamenAir, KLM, Sichuan Airlines og China Southern. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Xiamen, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Xiamen

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Xiamen på momondo er KLM, som flyver 42 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Guangzhou Baiyun, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Xiamen kostede 3.769 kr. (returrejse fra Billund til Xiamen fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 133 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,7.

XiamenAir-fly til Xiamen

Et andet populært valg for fly til Xiamen er XiamenAir (6,6/10, 6 anmeldelser). De fleste XiamenAir-fly, der lander i Xiamen, kommer fra Xianyang, men der er 40 XiamenAir-fly til Xiamen fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med XiamenAir, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 3.616 kr. (Billund til Xiamen, returrejse).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Xiamen


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Xiamen på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Xiamen, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Xiamen på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Xiamen.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Xiamen. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.