Find billige fly til Wenzhou

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Wenzhou

Få indsigter om din flyrejse til Wenzhou, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Wenzhou på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Wenzhou fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 5.428 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Wenzhou på en søndag på 11.110 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Wenzhou?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Wenzhou på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Wenzhou om eftermiddagen helt ned til 6.551 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 10.969 kr..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Wenzhou

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Wenzhou?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Wenzhou. Hvis du har planer om at flyve til Wenzhou, kan du overveje at booke flyrejse til Taizhou Luqiao Lufthavn (97 km fra Wenzhou centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Wenzhou Lufthavn?

Priser for fly til Wenzhou Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Wenzhou Lufthavn?

Der er 3 udbydere for fly til Wenzhou Lufthavn fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Wenzhou Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Wenzhou Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Wenzhou Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Wenzhou Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Wenzhou?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Wenzhou

Hvilke flyselskaber flyver til Wenzhou?

China Southern-fly til Wenzhou

China Southern flyver omkring 22 fly til Wenzhou om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Guangzhou Baiyun, hvor det bedste tilbud på en returrejse med China Southern var på 4.522 kr. (København Kastrup til Wenzhou). Brugerne har bedømt China Southern med 6,9/10 i over 19 anmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Wenzhou


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Wenzhou?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Wenzhou med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Wenzhou på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Wenzhou?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Wenzhou.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Wenzhou lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Wenzhou. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Wenzhou på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.