Find billige flybilletter til Queenstown

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 30.6
tor. 7.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Queenstown?

Flyvninger til Queenstown by tager fra Kastrup Lufthavn (CPH) 41 timer og 55 minutter, og har to mellemlandinger, hvor den første er i Doha lufthavn (DOH) og den anden er i Sydney (SYD). Det er hurtigere at flyve fra Billund lufthavn (BLL). Her tager flyrejser til Queenstown by, New Zealand, 35 timer og fem minutter. Der er tre mellemlandinger, i Frankfurt lufthavn (FRA), Hong Kong (HKG) og til slut i Auckland Intl (AKL). Fra de to lufthavne Århus og Aalborg er der ingen flyrejser til Queenstown by. Når du bestiller dine flybilletter, kan du med fordel også booke hotel og leje bil. Der kan være mange penge at spare ved at bestille det hele på én gang.

Fra Danmark er det desværre ikke muligt at flyve direkte til Queenstown by fra nogen lufthavne. I stedet vil du mellemlande to eller tre gange før du er fremme. Alt afhængigt af hvor du rejser fra, vil du skulle mellemlande i enten Doha, Hong Kong og enten i Auckland eller Sydney som tredje mellemlanding. Flyrejser til Queenstown by er lange, så en mellemlanding giver muligheden for at komme ud af flyet, efter at have siddet stille i mange timer i et flysæde, og strække benene.

Brugere, der booker rejser til Queenstown fra London, har fundet fly, der er 98% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Queenstown. Hvis du vil finde den billigste pris til Queenstown fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Queenstown fra Danmark, med flest priser fundet omkring 9.351 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Queenstown i september, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Queenstown i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 10.833 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Queenstown er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 10.810 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en mandag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Queenstown på en mandag på 12.689 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Queenstown på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Queenstown om aftenen helt ned til 10.311 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Queenstown koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 12.295 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Queenstown, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Dunedin (156 km fra Queenstown centrum) eller Lufthavn: Invercargill (156 km fra Queenstown centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Invercargill for 6.623 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Queenstown?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Queenstown

Hvilke flyselskaber flyver til Queenstown?

For fly fra Danmark til Queenstown, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Emirates, Singapore Airlines, Air New Zealand og Qantas Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Emirates-fly til Queenstown

Emirates flyver til Queenstown ca. 19 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Emirates, men der er fundet priser på helt ned til 9.914 kr. fra København Kastrup til Queenstown. Emirates er blevet bedømt med 8,6/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Lufthavne i nærheden af Queenstown

Neden for finder du alle lufthavne i Queenstown samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Queenstown by fra lufthavnen?

Der er mange måder du kan komme fra lufthavnen og ned til centrum af Queenstown by. Du kan vælge at tage en taxa eller en limousine. Begge dele er at finde udenfor ankomsthallen. Er du til offentlig transport, så afgår bussen Orbus hver 15 minut. Du kan også vælge at tage en lufthavns shuttle. Der er otte km fra lufthavnen til byens centrum, og det tager som regel 10 minutter at komme frem. Du kan også vælge at leje en bil. Her er det en god ide at leje bilen hjemmefra, og gerne samtidig med at du bestiller dine flybilletter. Der kan være mange penge at spare ved at bestille flybilletter, hotel og lejebil på samme tid og fra samme sted. Udvalget af lejebiler er som udgangspunkt også større og bilen står klar, når du ankommer til lufthavnen og du skal ikke stå og vente.


Visumkrav for Queenstown

Det er visumfrit at besøge Queenstown i New Zealand i tre måneder, men du skal søge om NZeTA. Det kan gøres online. Dit pas skal være gyldigt tre måneder efter du har forladt landet. Du skal vise en returbillet eller en billet videre ved ankomst til New Zealand. Det er muligt at benytte sig af et provisorisk pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Queenstown


De bedste oplevelser og seværdigheder i Queenstown

Som besøgende er du kommet til den helt rigtige by, når det kommer til spændende seværdigheder og aktiviteter. Her er gode adventure sports-muligheder og byen er også kendt som sådan. Du kan prøve bungeejumping fra Kawarau broen. Du kan også lave faldskærmshop eller tage en tur med cykel i de omkringlæggende kløfter. Holder du af mad, er du også kommet til det helt rigtige sted, og nyder du at drikke et glas vin, har du mulighed for at besøge en af de omkringlæggende vingårde. Besøger du byen om vinteren, har du alletiders muligheder for at stå på ski. Om sommeren kan du i stedet nyde en eller flere af de mange vandrestier, der er i området. En sejltur på Lake Wakatipu er bestemt også noget du skal unde dig selv. Det er en af de smukkeste ture. Har du brug for ro, kan du vælge at benytte dig af en af områdets Hot Pools.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Queenstown, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Queenstown, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Queenstown, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Queenstown.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Queenstown lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Queenstown og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.