Find billige flybilletter til Napier

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 25.10
man. 1.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Napier.
Se nuværende rejserestriktioner for New Zealand

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Napier?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Napier?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Napier, lå på 6.537 kr./pr. person fra København, hvilket er 24% billigere end gennemsnitsflyprisen til Napier. Hvis du vil finde de billigste priser til Napier fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Napier på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Napier er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 7.618 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Napier på en lørdag på 13.445 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Napier?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Napier på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Napier på dette tidspunkt kan findes helt ned til 7.713 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 11.709 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Napier?

  Rejsende, som flyver til Napier, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Taupo (110 km fra Napier centrum), Lufthavn: Gisborne (129 km fra Napier centrum) eller Lufthavn: Palmerston North (145 km fra Napier centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Napier på?

  Med en gennemsnitspris på 6.460 kr. pr. person er Lufthavn: Taupo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Napier. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Napier Hawkes Bay fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Napier Hawkes Bay

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Napier Hawkes Bay.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Napier Hawkes Bay.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Napier Hawkes Bay.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Napier Hawkes Bay?

Hjemrejse til Danmark fra Napier Hawkes Bay

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Napier Hawkes Bay skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Napier Hawkes Bay er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Napier nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Napier?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Napier
 • Hvilke flyselskaber flyver til Napier?

  Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Napier fra Danmark, Singapore Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Napier