Find billige fly til Timaru

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Timaru

Få indsigter om din flyrejse til Timaru, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Timaru?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Timaru afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Christchurch (den mest populære lufthavn i Timaru), så tager det 31t. 50min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Christchurch, er den gennemsnitlige rejsetid .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Timaru

Find de billigste fly til disse Timaru-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Christchurch

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Timaru

København (CPH) til Christchurch (CHC)

Fly til Timaru ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Christchurch, hvor den gennemsnitlige pris er 12.759 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Timaru

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Timaru?

Rejsende, som flyver til Timaru, kan måske finde bedre priser til Christchurch Lufthavn (144 km fra Timaru centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Timaru Lufthavn?

Priser for fly til Timaru Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Timaru Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Timaru Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Timaru Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Timaru Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Timaru Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Timaru?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Timaru

Hvilke flyselskaber flyver til Timaru?


Kom i gang med at planlægge din rejse til Timaru


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Timaru?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Timaru. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Timaru med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Timaru på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Timaru?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Timaru.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Timaru lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Timaru. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.