Find billige fly til Tasiilaq

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tasiilaq

Rejsen til Tasiilaq kræver adskillige trin, hvorfor det kan være svært at estimere den samlede rejsetid. Flyrejser til Tasiilaq i Grønland tilbydes af Air Greenland, som står for alle rejsens mange trin, til du lander. Du skal regne med, at rejsetiden ved ankomst i Nuuk vil have varet et par gode timer, og herefter vil turen mod Østgrønland vare et par yderligere. Det er en speciel rejse med mange trin, hvorfor vi varmt anbefaler at søge professionel rådgivning forud for afrejsen. Det er forventeligt, at den samlede rejsetid vil vare et halvt døgns tid, inden du når ud til Østgrønland og Tasiilaq. Flyvninger til byen er ikke lige så hyppige som den øvrige europæiske flytrafik, så vær indstillet på at indrette turen efter tilgængeligheden af flyrejser.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Tasiilaq. Man kan kun komme dertil med helikopter, og det bliver alligevel noget af en tur fra Danmark. For at komme til den lille heliport skal til at starte fra CPH Københavns Lufthavn og drage mod Nuuk. Det kræver en enkelt mellemlanding i SFJ Kangerlussuaq forinden. Kangerlussuaq kaldes også Søndre Strømfjord i dansk tale, så vær ekstra opmærksom på navngivningen. Efterfølgende skal du drage mod KUS Kulusuk, hvorfra du kan tage helikopteren mod Tasiilaq. Turen til Kulusuk afgår to gange om ugen.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Tasiilaq, lå på 1.294 kr./pr. person fra Kulusuk, hvilket er 71% billigere end gennemsnitsflyprisen til Tasiilaq. Hvis du vil finde de billigste priser til Tasiilaq fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Tasiilaq. Hvis du har planer om at flyve til Tasiilaq, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kulusuk (24 km fra Tasiilaq centrum).

Lufthavn: Tasiilaq har en gennemsnitspris på 4.439 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Tasiilaq. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Tasiilaq

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Tasiilaq

Hvilke flyselskaber flyver til Tasiilaq?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tasiilaq

Hvilke flyselskaber flyver til Tasiilaq?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Tasiilaq fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Icelandair og Air Greenland. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Tasiilaq, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Tasiilaq

Neden for finder du alle lufthavne i Tasiilaq samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til byen fra Tasiilaq Heliport?

Tasiilaq har før heddet Ammassalik, som er et navn, der fortsat kan optræde, når du kigger på flybilletter. Det er den største by i det østlige Grønland med sine bare 2.000 indbyggere. Heliporten er lille og ligger utrolig tæt på den hyggelige by. I vinterperioden tages transportmidler som snescooter og hundeslæder i brug. Men du gør klogt i at afstemme med dit lokale opholdssted i forhold til transporten, hvis det ligger for langt fra heliporten. Således er du sikret, at der er velplanlagte tider på alt det praktiske.


Visumkrav for Tasiilaq

Som dansk statsborger skal du være i stand til at vise identifikation med billede ved ind- og udrejse til Grønland. Du vil støde på flere forskellige tjek ved de mange trin på rejsen. Vi anbefaler, at det er passet, som du finder frem, når du drager mod Tasiilaq. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at have visum ved rejsen til Grønland. Så det er bare at sikre sig, at passet er gyldigt, inden rejsen tager fart.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tasiilaq


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tasiilaq

Byen i det østlige Grønland er for dig, som elsker oplevelser i naturen. Det har været den primære drivkraft for destinationens voksende turisme. I de unikke og vidunderlige omgivelser på Østgrønland kan du drage på forskelligartede udflugter afhængigt af sæsonerne. I vintermånederne kan du komme ud på hundeslæder, og det er muligt at booke ture på snescooter, hvis man er til den slags. Du kan i øvrigt også uddanne dig inden for disse discipliner. Booking af et par ski kan også være et spændende grundlag for udflugter hen over Grønlands vinterlandskab. Vi anbefaler, at du booker ture, guides og rådgivning i god tid. Om sommeren er det særligt klatring, hikes samt kajak- og sejlture, som du kan opleve. De storslåede fjorde skal absolut udforskes, når turen går til Tasiilaq. Byen og naturområderne omkring er helt særlige. Vi anbefaler at lægge god tid i udforskningen af mulighederne. For jo længere tid du kigger, jo flere døre åbner der sig. Hvis du aktivt kontakter og åbner dialog med de lokale i området, så kan det lade sig gøre at booke guidede ture, som ellers ikke tilbydes med jævne mellemrum. De mange fjelde nær byen er i den grad værd at udforske til fods. Så find vandrestøvlerne frem, inden du påbegynder rejsen.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Tasiilaq. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Tasiilaq på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Tasiilaq. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Tasiilaq er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.