Find billige flybilletter til Kulusuk

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Kulusuk.
Se nuværende rejserestriktioner for Grønland

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kulusuk?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Kulusuk?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kulusuk, lå på 2.424 kr./pr. person fra Isleworth, hvilket er 72% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kulusuk. Hvis du vil finde de billigste priser til Kulusuk fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kulusuk på?

  Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Kulusuk fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 7.281 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Kulusuk er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 12.196 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kulusuk?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Kulusuk normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Kulusuk om aftenen helt ned til 8.004 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Kulusuk, så priserne er ofte dyrere på omkring 11.169 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kulusuk?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kulusuk. Hvis du har planer om at flyve til Kulusuk, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Tasiilaq (24 km fra Kulusuk centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Kulusuk på?

  Lufthavn: Tasiilaq har en gennemsnitspris på 8.689 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kulusuk. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Kulusuk fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Kulusuk

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Kulusuk.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Kulusuk.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Kulusuk.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Kulusuk?

Hjemrejse til Danmark fra Kulusuk

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Kulusuk skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Kulusuk er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Kulusuk nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Kulusuk?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kulusuk
 • Hvilke flyselskaber flyver til Kulusuk?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Kulusuk fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air Greenland. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Kulusuk, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kulusuk