Find billige fly til Nanortalik

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Nanortalik

Få indsigter om din flyrejse til Nanortalik, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Nanortalik?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Nanortalik afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Narsarsuaq (den mest populære lufthavn i Nanortalik), så tager det 47t. 25min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Narsarsuaq, er den gennemsnitlige rejsetid .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Nanortalik

Find de billigste fly til disse Nanortalik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Narsarsuaq

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Nanortalik

København (CPH) til Narsarsuaq (UAK)

Fly til Nanortalik ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Narsarsuaq, hvor den gennemsnitlige pris er 10.243 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Nanortalik

Der kan være store variationer i, hvor lang tid det tager at flyve til Nanortalik. Det skyldes, at rejsen udover flyvningen fra Danmark til Grønland består af en række indenrigsflyvninger, der blandt andet er afhængige af godt vejr. Du kan finde flybilletter til to direkte ruter fra Danmark til Grønland. Den klart mest benyttede er forbindelsen mellem Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) og Kangerlussuaq Lufthavn (SFJ), hvor rejsetiden ligger på ca. fire en halv time. Herefter tager det omkring en time og 45 minutter at flyve til Narsarsuaq Lufthavn (UAK), hvorfra du kan komme videre til Nanortalik med helikopter på godt 45 minutter. Der kan dog være lange ventetider i forbindelse med de forskellige afgange. Derfor er det vigtigt at have styr på planlægningen, når du rejser indenrigs i Grønland.

Der er ingen direkte flyrejser fra Danmark til Nanortalik. Der er til gengæld regelmæssige afgange fra Københavns Lufthavn direkte til Kangerlussuaq Lufthavn, der er Grønlands største. Herfra kan du flyve med indenrigsfly til Narsarsuag Lufthavn og videre med helikopter til Nanortalik. Der findes også direkte flytilbud mellem København og Narsarsuaq, men de er ikke nær så hyppige og kun tilgængelig en del af året.

Lufthavn: Nanortalik Tasiusaq, Lufthavn: Alluitsup Paa eller Lufthavn: Narsarsuaq kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Nanortalik.


Hvilke flyselskaber flyver til Nanortalik?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Nanortalik

Hvilke flyselskaber flyver til Nanortalik?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Nanortalik fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air Greenland og Icelandair. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Nanortalik, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Lufthavne i nærheden af Nanortalik

Neden for finder du alle lufthavne i Nanortalik samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til Nanortalik fra Narsarsuaq Lufthavn?

Grønland er et uvejsomt land, og det betyder, at der kun meget få steder findes et egentligt vejnet. Det meste transport mellem byer og bygder foregår derfor til vands og i luften. Den hurtigste måde at komme til Nanortalik fra Narsarsuag Lufthavn på er med helikopter, og den tur er i sig selv en stor oplevelse. Der kan dog være langt mellem afgangene, og med det omskiftelig vejr er de gerne i risiko for at blive udsat eller aflyst af hensyn til sikkerheden. En mulighed kan være at flyve via Qaqortoq (Julianehåb), da der her er bedre forbindelser til både Nanortalik og Narsarsuag Lufthavn. Som i mange andre henseender er det en god idé at være i kontakt med det lokale turistkontor – også hvis du vil høre om muligheden for at sejle til Nanortalik.


Visumkrav for Nanortalik

Grønland er en del af Rigsfællesskabet, og derfor skal du som dansk statsborger naturligvis ikke søge visum, når du rejser til Nanortalik. Du skal dog fremvise gyldig billedidentifikation ved check-in og sikkerhedskontrollen i lufthavnen, samt inden du stiger om bord på flyet. Det kan både være pas eller kørekort, men det anbefales alligevel, at du medbringer dit pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Nanortalik

Når du ankommer til Nanortalik, kan en guidet tur være et godt sted at starte. Her kan du blandt andet besøge byens kirke og museum. Nanortalik er Grønlands tiendestørste by, så du skal ikke bruge oceaner af tid på at nå hele vejen rundt, men heldigvis er der en masse at se og lave uden for byen. I Grønland foregår transporten ofte på vandet, og hvis du selv er fan af sejladser, kan du blandt andet se fjeldet Ketil og dens meget høje lodrette fjeldside tæt på. Sammen med en guide kan du også gå en flot tur op på Ravnefjeldet eller Storfjeldet for at få en smuk udsigt ud over landskabet. Ved Tasermiut-fjorden og Kuusuag-elven er der mulighed for henholdsvis vandreture med overnatning i telt og for at fiske fjeldørred og se nordboruiner. Her finder du også Grønlands eneste skov. Som de fleste nok kan regne ud, kan det blive en smule koldt i den grønlandske natur, og hvis du har brug for at få varmen, kan du besøge øen Uunartoq for at bade i de varme kilder. Du får også mulighed for at stifte bekendtskab med det grønlandske køkken, der ikke overraskende er rigt på fisk og skaldyr.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Nanortalik med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Nanortalik.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Nanortalik og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.