Find billige fly til Cypern

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Cypern.
Se nuværende rejserestriktioner for Cypern

De billigste fly til byer i Cypern

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Cypern fra Danmark
Larnaca
Larnaca

Brugbar information om dit fly til Cypern

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Cypern
  • Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Cypern?

    Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Cypern. Den mest populære by at rejse til i Cypern er Larnaca, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 172% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Cypern er Paphos og Nicosia.

  • Hvad er det billigste fly til Cypern?

    Hvis du leder efter flybilletter til Cypern billigere, så søg efter flyselsskaber som Ryanair, Pegasus Airlines og Wizz Air med priser der starter på henholdsvis 140 kr., 341 kr. og 347 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Cypern?

Indrejserestriktioner

Myndighederne i det nordlige Cypern har suspenderet ankomsterne, undtagen for tyrkisk-cyprioter og deres forsørgere. Udgående fly forventes at fortsætte med at flyve, men du bør kontakte dit luftfartsselskab direkte for yderligere oplysninger. Cypern er begyndt at genåbne sine grænser, og der er forudsætninger for, at rejsende kan rejse ind i landet. For at lette rejsearrangementerne har Cyperns regering oprettet CyprusFlightPass, en onlineportal, hvor rejsende kan indsende de nødvendige oplysninger for at få flyvetilladelse. Landene er blevet inddelt i kategori A, B og C på grundlag af deres epidemiologiske situation, hvor A er den mest favorable.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser til Cypern fra lande i kategori A, skal udfylde passagerlokaliseringsformularen og erklæringerne for lande A-kategorier for at få CyprusFlightpass. Rejsende, der kommer ind fra lande i kategori B, skal udfylde ovenstående papirer for at få CyprusFlightPass plus en test (for rejsende på 12 år og derover) og laboratoriecertifikat, der bekræfter negativ PCR for COVID-19, inden for 72 timer før deres flyvning til Cypern. Cypriotiske statsborgere og deres familiemedlemmer, lovligt bosiddende, personer, der har tilladelse til at rejse ind i landet i henhold til Wienerkonventionen, personer med særlig tilladelse fra regeringen og rejsende, der kommer ind fra lande, der ikke kan tilbyde testning, kan vælge at blive testet ved indrejsen (for egen regning). De skal selvisolere sig, indtil resultaterne er færdige, og forblive i obligatorisk karantæne, hvis testen er positiv. Kategori C omfatter alle de øvrige lande, der ikke er omfattet af kategori A og B. Kun cypriotiske statsborgere og deres familiemedlemmer, personer med lovligt ophold, personer, der har tilladelse til at rejse ind i henhold til Wienerkonventionen, og personer med særlig tilladelse fra regeringen kan komme ind fra disse lande. De skal udfylde ovenstående papirer for at få CyprusFlightPass samt en test- og laboratoriecertifikat, der bekræfter negativ PCR for COVID-19, inden for 72 timer før deres flyvning til Cypern. De kan vælge at blive testet, når de kommer ind i landet, og de samme regler, som er beskrevet ovenfor, gælder. Bemærk venligst, at rejsende fra lande i kategori A, som har opholdt sig i et land i kategori B eller C i de sidste 14 dage før flyvningen til Cypern, regnes som rejsende i kategori B eller C og skal opfylde kravene i denne kategori. Det samme gælder for rejsende fra lande i kategori B, som har opholdt sig natten over i et land i kategori C inden for de sidste 14 dage, før de fløj til Cypern. Administrationen i det nordlige Cypern giver nu også adgang for »borgere« og udenlandske statsborgere, der har opholdstilladelse, arbejds- eller studenteropholdstilladelse. Rejsende skal ved ankomsten fremvise et negativt COVID-19 PCR-testresultat (dateret mellem tre og fem dage før datoen for flyvningen). De vil derefter blive bedt om at isolere sig hjemme i 7 dage, forudsat at du ikke møder nogen eller har besøgende i denne periode. Hvis reglerne om selvisolation ikke overholdes, vil det medføre obligatorisk karantæne i faciliteter, der er tildelt af myndighederne. Hvis andre passagerer på flyet efterfølgende tester positive ved ankomsten til Cypern, kan de rejsende være omfattet af yderligere karantænefaciliteter/selvisoleringsforanstaltninger.

karantænekrav

Rejsende kan blive udsat for COVID-19-test og karantæne.

Hvis du planlægger rejser til Cypern nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Cypern

Find fly til disse populære byer i Cypern fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Cypern

Se de billigste flyrejser til Cypern fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
BillundLarnaca396 kr.
KøbenhavnLarnaca529 kr.
BillundPaphos573 kr.
KøbenhavnPaphos629 kr.
KøbenhavnNicosia2.051 kr.
BillundNicosia3.794 kr.

Fly til Cypern

Cyprioternes vejr, historie og gæstfrihed gør Cypern rejsevenligt stort set hele året, og når turen går hertil vil du lande i en af øens to internationale lufthavne, Larnaca eller Paphos. Når du skal rejse til Cypern finder du de bedste priser i højsæsonen der strækker sig fra slutningen af april til oktober – især hvis du kombinerer rejsen med hotel. Hvis du påtænker at rejse omkring jul eller påske kan det være en god idé at bestille i god tid.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Cypern?

I Cyperns højsæson finder du flest direkte rejser fra Københavns Lufthavn med bl.a. Norwegian, mens du fra Billund og Hamborg kan finde direkte fly med Air Baltic og Air Berlin.

Hvilken årstid skal man rejse til Cypern?

Med sin placering i den østlige del af Middelhavet er der en dejlig varme året rundt på Cypern. Det er dog i førnævnte højsæson, at de fleste hoteller er åbne, og der er mest liv på øen. I højsæsonen er det nemt at finde aktiviteter, attraktioner samt masser af liv. Hvis du foretrækker de lidt lavere temperaturer kan det anbefales at undgå august måned, som er den ultimativt varmeste måned på året. Efteråret plejer at forblive lunt og fugtigt, mens foråret er den grønneste periode i Cypern. Dette gælder for både den sydlige og nordlige del.

Hvor lang tid tager det at rejse til Cypern?

Hvis du tager et af de direkte fly til Cypern fra enten København eller Billund, vil rejsen komme til at tage mellem 4 til 4,5 timer.

Kan man rejse til Cypern uden pas eller visum?

Ved indrejse til Cypern behøver du ikke tænke på visum, såfremt dit ophold ikke varer længere end 90 dage. Du skal dog sørge for at huske dit pas, og det skal være gyldigt under hele dit ophold.


Populære ruter til Cypern

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra Billund til Larnaca
Hurtigste flyvetid4t. 15min.
Laveste pris510 kr.
Fly fra København til Larnaca
Hurtigste flyvetid4t. 05min.
Laveste pris560 kr.
Fly fra København til Paphos
Hurtigste flyvetid8t. 30min.
Laveste pris629 kr.
Fly fra Billund til Paphos
Hurtigste flyvetid7t. 30min.
Laveste pris1.252 kr.
Fly fra København til Nicosia
Hurtigste flyvetid6t. 10min.
Laveste pris2.051 kr.
Fly fra Billund til Nicosia
Hurtigste flyvetid8t. 55min.
Laveste pris3.794 kr.

Find fly til Cypern

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cypern