Find billige flybilletter til Paphos

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 7.7
tor. 14.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Paphos

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Paphos

Bedste pris på enkeltbillet

542 kr.

Bedste pris på returbillet

884 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 40min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Paphos fra Danmark i de seneste 72 timer er 542 kr. (København Kastrup til Paphos Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Paphos fra Danmark i de seneste 72 timer er 884 kr. (Billund til Paphos Intl).
Det hurtigste fly til Paphos fra Danmark tager 5t. 40min. (København Kastrup til Paphos Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Paphos, herunder Ryanair og easyJet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Paphos

Find de billigste fly til disse Paphos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Paphos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Paphos

København (CPH) til Paphos (PFO)

Fly til Paphos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Paphos Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.389 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PAPHOS FRA KØBENHAVNmarts41% billigereAt flyve fra København til Paphos ​​koster i gennemsnit blot 812 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PAPHOS FRA KØBENHAVNapril54% dyrereDet koster cirka 2.145 kr. at flyve til Paphos ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PAPHOS FRA KØBENHAVNoktober670% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Paphos fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Paphos?

Vil du fra Danmark til det skønne Pafos på Cypern er der flere muligheder, uanset hvor i landet man måtte befinde sig. Rejser du fra hovedstadsområdet via Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) kan man forvente en flyrejse, der sammenlagt vil tage omtrent 11-16 timer, mens man ved at købe flybilletten ved jyske lufthavne, såsom Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL), kan forvente en lidt længere rejsetid på mellem 13 og 24 timer.

Der er beklageligvis ikke nogen direkte flyrute fra Danmark til Pafos i øjeblikket, men det er dog stadig muligt at komme dertil med en mellemlanding eller to. Går flyrejsen fra Billund Lufthavn (BLL), kan du lave en enkelt mellemlanding i Bukarest Otopeni Intl Lufthavn (OTP). Det er også muligt at finde rejser med to mellemlandinger i eksempelvis Budapest Ferenc Liszt Intl Lufthavn (BUD) og Tel Aviv Ben Gurion intl Lufthavn (TLV). Københavns Lufthavn (CPH) har også afgange med en enkelt mellemlanding ved Kyiv Zhulhany Lufthavn (IEV) og en flyrejse med mellemlanding i Chania Souda Lufthavn (CHQ). Aalborg Lufthavn tager ruten over Storbritannien, men har kun afgange med to mellemlandinger. Disse går oftest over London-Stansted (STN) og Warszawa Modlin lufthavn (WMI).

Brugere, der booker rejser til Paphos fra Thessaloniki, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Paphos. Hvis du vil finde den billigste pris til Paphos fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Paphos fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 812 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Paphos i marts, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 848 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Paphos 33 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Paphos for 1.389 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Paphos udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Paphos for 884 kr..

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Paphos på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.313 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Paphos for omkring 2.465 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Paphos på er om aftenen. Fly fra Danmark til Paphos på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.593 kr.. Fly til Paphos koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.238 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Nicosia Ercan eller Lufthavn: Larnaca kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Paphos.

Lufthavn: Nicosia Ercan har en gennemsnitspris på 2.300 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Paphos. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Paphos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Paphos fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
5. okt.
BLL06:35Billund
26t. 20min.
2 stop
PFO08:55Paphos Intl
4. nov.
PFO01:45Paphos Intl
16t. 05min.
1 stop
BLL17:50Billund
Flere flyselskaber
5. okt.
BLL04:50Billund
28t. 05min.
1 stop
PFO08:55Paphos Intl
4. nov.
PFO01:45Paphos Intl
16t. 05min.
1 stop
BLL17:50Billund
Flere flyselskaber
5. nov.
CPH17:30København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
PFO02:00Paphos Intl
8. nov.
PFO06:30Paphos Intl
9t. 15min.
2 stop
CPH15:45København Kastrup
1.183 kr.
Find lignende
Ryanair
5. okt.
BLL06:35Billund
26t. 20min.
2 stop
PFO08:55Paphos Intl
4. nov.
PFO01:45Paphos Intl
10t. 40min.
2 stop
BLL12:25Billund
1.226 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. nov.
CPH17:30København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
PFO02:00Paphos Intl
7. nov.
PFO07:00Paphos Intl
12t. 10min.
2 stop
CPH19:10København Kastrup
1.233 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. aug.
CPH07:35København Kastrup
25t. 45min.
1 stop
PFO09:20Paphos Intl
25. aug.
PFO03:20Paphos Intl
8t. 35min.
1 stop
CPH11:55København Kastrup
1.318 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Paphos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Paphos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
26. sep.
CPH16:45København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
PFO05:00Paphos Intl
Ryanair
26. sep.
CPH03:20København Kastrup
36t. 10min.
2 stop
PFO15:30Paphos Intl
Flere flyselskaber
22. jul.
CPH15:00København Kastrup
29t. 40min.
2 stop
PFO20:40Paphos Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Paphos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Paphos

Hvilke flyselskaber flyver til Paphos?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Paphos. Lufthansa, British Airways og easyJet er også populære valg på flyrejser til Paphos fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Paphos, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Ryanair-fly til Paphos

Ryanair er et populært valg for brugere, der rejser til Paphos. Selskabet flyver 5 fly om ugen til Paphos, og de flyver oftest fra Tel Aviv Ben Gurion Intl. Billetpriserne hos Ryanair afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 462 kr. (fra Aarhus). I 753 anmeldelser har momondo-brugere givet Ryanair en gennemsnitlig bedømmelse på 7,0/10.


Lufthavne i nærheden af Paphos

Neden for finder du alle lufthavne i Paphos samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra Pafos by og lufthavnen?

Pafos Lufthavn ligger under en halv time fra selve Pafos by, og der er flere muligheder, når du skal vælge transport til og fra lufthavnen. De to busruter, 612 og 613, kører begge til Pafos. Bus 612 kører til havnen i Pafos, mens bus 613 kører ind til midtbyen med endestation ved Karavella Busstation. Buslinje 612 har endestation ved Kato Paphos Busstation og kører omtrent hver time i sommerhalvåret, men ikke om morgenen og om aftenen mellem december og marts. Bus 613 kører kun seks gange om dagen, så planlæg efter dette, hvis du vil bruge denne rute. Det er også en mulighed at hyre en taxi til at bringe dig til din destination i Pafos. Vil du hellere leje en bil, er der en række biludlejningsfirmaer, der står klar ved lufthavnen til at hjælpe dig.


Populære fly til Paphos

Find dine flybilletter til Paphos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Paphos
Hurtigste flyvetid9t. 10min.
Laveste pris1.162 kr.
Fly fra Billund til Paphos
Hurtigste flyvetid8t. 15min.
Laveste pris884 kr.

Visumkrav for Paphos

De cypriotiske myndigheder oplyser, at det er muligt at rejse visumfrit til Cypern i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdets varighed.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Paphos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Paphos

Er du til sol, sandstrande, vand og varme er Pafos i Cypern det perfekte feriemål. Havnen i Pafos emmer af Middelhavsstemning og er indbegrebet af solskinsferie. Herfra kan du købe billetter til en sejltur på det azurblå hav med mulighed for at udforske dyrelivet i området. Cyperns historie strækker sig helt tilbage til oldtiden, og Pafos har en række interessante oldtidsruiner, man kan nærstudere. Blandt andet kan man finde Dionysos’ hus ved olstidsruinerne ved Kato Paphos arkæologiske park. Dette område er helt sikkert et besøg værd, hvis man har en interesse for oldtidens spændende historie. Ruinen ved Dionysos’ hus menes at være helt tilbage fra det 2. Århundrede og har hellenistiske træk med velbevarede mosaikbedækkede gulve, der viser mytologiske figurer og spændende jagtscener. Hvis du er på familieferie med ungerne eller bare på tur med venneflokken, er Paphos Aphrodite Waterpark helt bestemt et besøg værd. Her er der masser af vandrutsjebaner at prøve. Når man er færdig med at lege arkæolog og tage en dukkert, kan man lade sig inspirere af den lokale mad. Ved havet er der masser af skaldyr og fisk på programmet, men der er også mulighed for at smage på mange af de andre kulturelle udtryk, som Cypern har taget til sig igennem århundrederne. Her kan du nemt finde autentisk græsk og tyrkisk mad.


Find billige flybilletter til andre byer i Cypern

Cypern er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Paphos på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Paphos.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Paphos, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Paphos spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.