Find billige flybilletter til Paphos

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Paphos (PFO)
søn.. 13.6.
søn.. 20.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Paphos. De nuværende restriktioner til Paphos er baseret på Cypern rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Cypern

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Paphos

Find de billigste fly til disse Paphos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Paphos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Paphos

København (CPH) til Larnaca (LCA)

Fly til Paphos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Larnaca, hvor den gennemsnitlige pris er 1.517 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PAPHOS FRA KØBENHAVNjanuar39% billigereAt flyve fra København til Paphos ​​koster i gennemsnit blot 1.133 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PAPHOS FRA KØBENHAVNdecember46% dyrereDet koster cirka 2.694 kr. at flyve til Paphos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PAPHOS FRA KØBENHAVNoktober303% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Paphos fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Paphos?

Hvilket er det absolut billigste fly til Paphos?

Brugere, der bestiller rejser til Paphos fra Tel Aviv, har fundet fly, der er 94% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Paphos. Hvis du vil finde den billigste pris til Paphos fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Paphos?

Den billigste måned at flyve til Paphos fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.133 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Paphos i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.390 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Paphos?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Paphos 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Paphos for 1.851 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Paphos udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Paphos for 459 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Paphos på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Paphos på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.690 kr.. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Paphos for omkring 2.152 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Paphos?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Paphos på er om morgenen. Fly fra Danmark til Paphos på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.793 kr.. Fly til Paphos koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.240 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Paphos?

Lufthavn: Nicosia Ercan eller Lufthavn: Larnaca kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Paphos.

Findes der en billigere måde at flyve til Paphos på?

Lufthavn: Larnaca har en gennemsnitspris på 2.067 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Paphos. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Paphos?

På nuværende tidspunkt inkluderer Cypern rejserestriktioner rejser til Paphos. Indrejserestriktioner

Myndighederne i det nordlige Cypern har suspenderet ankomsterne, undtagen for tyrkisk-cyprioter og deres forsørgere. Udgående fly forventes at fortsætte med at flyve, men du bør kontakte dit luftfartsselskab direkte for yderligere oplysninger. Cypern er begyndt at genåbne sine grænser, og der er forudsætninger for, at rejsende kan rejse ind i landet. For at lette rejsearrangementerne har Cyperns regering oprettet CyprusFlightPass, en onlineportal, hvor rejsende kan indsende de nødvendige oplysninger for at få flyvetilladelse. Landene er blevet inddelt i kategori A, B og C på grundlag af deres epidemiologiske situation, hvor A er den mest favorable.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser til Cypern fra lande i kategori A, skal udfylde passagerlokaliseringsformularen og erklæringerne for lande A-kategorier for at få CyprusFlightpass. Rejsende, der kommer ind fra lande i kategori B, skal udfylde ovenstående papirer for at få CyprusFlightPass plus en test (for rejsende på 12 år og derover) og laboratoriecertifikat, der bekræfter negativ PCR for COVID-19, inden for 72 timer før deres flyvning til Cypern. Cypriotiske statsborgere og deres familiemedlemmer, lovligt bosiddende, personer, der har tilladelse til at rejse ind i landet i henhold til Wienerkonventionen, personer med særlig tilladelse fra regeringen og rejsende, der kommer ind fra lande, der ikke kan tilbyde testning, kan vælge at blive testet ved indrejsen (for egen regning). De skal selvisolere sig, indtil resultaterne er færdige, og forblive i obligatorisk karantæne, hvis testen er positiv. Kategori C omfatter alle de øvrige lande, der ikke er omfattet af kategori A og B. Kun cypriotiske statsborgere og deres familiemedlemmer, personer med lovligt ophold, personer, der har tilladelse til at rejse ind i henhold til Wienerkonventionen, og personer med særlig tilladelse fra regeringen kan komme ind fra disse lande. De skal udfylde ovenstående papirer for at få CyprusFlightPass samt en test- og laboratoriecertifikat, der bekræfter negativ PCR for COVID-19, inden for 72 timer før deres flyvning til Cypern. De kan vælge at blive testet, når de kommer ind i landet, og de samme regler, som er beskrevet ovenfor, gælder. Bemærk venligst, at rejsende fra lande i kategori A, som har opholdt sig i et land i kategori B eller C i de sidste 14 dage før flyvningen til Cypern, regnes som rejsende i kategori B eller C og skal opfylde kravene i denne kategori. Det samme gælder for rejsende fra lande i kategori B, som har opholdt sig natten over i et land i kategori C inden for de sidste 14 dage, før de fløj til Cypern. Administrationen i det nordlige Cypern giver nu også adgang for »borgere« og udenlandske statsborgere, der har opholdstilladelse, arbejds- eller studenteropholdstilladelse. Rejsende skal ved ankomsten fremvise et negativt COVID-19 PCR-testresultat (dateret mellem tre og fem dage før datoen for flyvningen). De vil derefter blive bedt om at isolere sig hjemme i 7 dage, forudsat at du ikke møder nogen eller har besøgende i denne periode. Hvis reglerne om selvisolation ikke overholdes, vil det medføre obligatorisk karantæne i faciliteter, der er tildelt af myndighederne. Hvis andre passagerer på flyet efterfølgende tester positive ved ankomsten til Cypern, kan de rejsende være omfattet af yderligere karantænefaciliteter/selvisoleringsforanstaltninger.

karantænekrav

Rejsende kan blive udsat for COVID-19-test og karantæne.

Hvis du planlægger rejser til Paphos nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Paphos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Paphos fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
17. sep.
CPH02:40København Kastrup
8t. 30min.
1 stop
PFO11:10Paphos
24. sep.
PFO13:10Paphos
6t. 40min.
1 stop
CPH19:50København Kastrup
1.072 kr.
Find lignende
Ryanair
28. jul.
CPH05:20København Kastrup
8t. 30min.
1 stop
PFO13:50Paphos
5. aug.
PFO10:50Paphos
8t. 00min.
1 stop
CPH18:50København Kastrup
1.084 kr.
Find lignende
Ryanair
19. sep.
CPH03:20København Kastrup
12t. 15min.
1 stop
PFO15:35Paphos
24. sep.
PFO02:15Paphos
8t. 15min.
1 stop
CPH10:30København Kastrup
1.108 kr.
Find lignende
Ryanair
25. jun.
CPH05:45København Kastrup
13t. 40min.
1 stop
PFO19:25Paphos
2. jul.
PFO02:15Paphos
8t. 15min.
1 stop
CPH10:30København Kastrup
Ryanair
16. jul.
CPH03:15København Kastrup
9t. 40min.
1 stop
PFO12:55Paphos
23. jul.
PFO02:15Paphos
16t. 45min.
2 stop
CPH19:00København Kastrup
1.133 kr.
Find lignende
Ryanair
30. jul.
CPH03:15København Kastrup
9t. 40min.
1 stop
PFO12:55Paphos
31. okt.
PFO16:30Paphos
24t. 50min.
2 stop
CPH17:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Paphos

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Paphos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
23. jul.
CPH03:15København Kastrup
9t. 40min.
1 stop
PFO12:55Paphos
Ryanair
15. jul.
CPH07:45København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
PFO19:25Paphos
Ryanair
24. jun.
CPH07:45København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
PFO19:30Paphos

Populære fly til Paphos

Find dine flybilletter til Paphos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Paphos
Korteste rejsetid
9t. 40min.
Laveste pris
503 kr.
Fly fra Billund til Paphos
Korteste rejsetid
22t. 25min.
Laveste pris
937 kr.


Find billige flybilletter til andre byer i Cypern

Cypern er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class