Find billige fly til Peru

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Peru

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Peru

Bedste pris på enkeltbillet

4.228 kr.

Bedste pris på returbillet

7.559 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 05min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Peru fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.228 kr. (København Kastrup til Lima J Chavez Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Peru fra Danmark i de seneste 72 timer er 7.559 kr. (København Kastrup til Lima J Chavez Intl).
Det hurtigste fly til Peru fra Danmark tager 19t. 05min. (København Kastrup til Lima J Chavez Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Peru, herunder American Airlines, Air Canada og Aeromexico.

De billigste fly til byer i Peru

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Peru fra Danmark
Lima
Lima

Brugbar information om dit fly til Peru

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Peru

De billigste flybilletter til Peru fundet fornyligt af momondo brugere er 278 kr. med Sky Airlines Peru, 318 kr. med Viva Air Peru og 353 kr. med Sky Airline.

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Peru du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 26t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Lima J Chavez Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Lima J Chavez Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Prisen for at flyve til Peru varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 3.245 kr. eller så høje som 41.651 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Peru for 10.157 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 10.829 kr. er den gennemsnitlige pris.

onsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Peru baseret på flypriserne. tirsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Peru, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en søndag, da det er den dag, hvor priserne er højest.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Peru

Find fly til disse populære byer i Peru fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Peru

Se de billigste flyrejser til Peru fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnLima26t. 15min.8.025 kr.
KøbenhavnCuzco29t. 48min.18.577 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Peru

På nuværende tidspunkt er der ingen direkte rejser med fly til Peru. Til gengæld er der masser af selskaber, som eksempelvis tager turen fra Københavns Lufthavn til Lima eller nogle af de andre byer, med mellemlanding undervejs. Det er lige fra KLM, SAS, Iberia, Norwegian, Air France og mange andre.

Hvis du eksempelvis booker flybilletter til Peru med afgang fra København, så tager den hurtigste tur ca. 15 timer og 30 minutter. En rejse fra Billund Lufthavn til eksempelvis Cusco tager omkring 19 timer med to stop undervejs. Du kan også flyve til Peru fra nogle af de mindre danske lufthavne.

Hvis ikke du rejser til vestkysten i højsæsonen, men i stedet ønsker at besøge regnskoven eller Andesbjergene, skal du være klar over, at disse to områder har to forskellige årstider. Tørtiden er den bedste sæson, der varer fra ca. maj til september. Den peruvianske sommer i de resterende måneder er lig med regnsæson og våde dage.

Danske turister kan nyde godt af op til 90 dages ferie uden visum, når de rejser til Peru. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum seks måneder fra ankomstdatoen.


Populære ruter til Peru

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Lima
Hurtigste flyvetid26t. 15min.
Laveste pris8.025 kr.
Fly fra København til Cuzco
Hurtigste flyvetid29t. 48min.
Laveste pris18.577 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Peru


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Peru. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Peru på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Peru vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Peru. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.