Find billige flybilletter til Talara

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Talara. De nuværende restriktioner til Talara er baseret på Peru rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Peru

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Talara?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Talara?

    Den bedste pris, der er fundet på momondo til Talara, lå på 389 kr./pr. person fra Lima, hvilket er 66% billigere end gennemsnitsflyprisen til Talara. Hvis du vil finde de billigste priser til Talara fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Talara?

    Lufthavn: Piura eller Lufthavn: Tumbes kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Talara.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Talara på?

    Lufthavn: Tumbes har en gennemsnitspris på 1.084 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Talara. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Talara?

På nuværende tidspunkt inkluderer Peru rejserestriktioner rejser til Talara. Indrejserestriktioner

Peru har begrænset adgang til de fleste udenlandske rejsende, undtagen peruvianske statsborgere og indbyggere, samt repatriering og humanitære flyvninger. Peru har udvidet suspensionen af alle internationale flyrejser med oprindelse i Brasilien og af alle internationale flyvninger, der varer længere end 8 timer. Rejsende, der har været de sidste 14 dage i Albanien, Andorra, Armenien, Østrig, Aserbajdsjan, Hviderusland, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Kosovo, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Holland, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika , Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine, Storbritannien eller Vatikanstaten har ikke lov til at komme ind før den 28. februar.

Indrejsekrav

Rejsende skal enten have en helbredsgodkendelse med negativt coronavirus COVID-19 RT-PCR-testresultat, negativt antigentest-resultat, eller en helbredsgodkendelse for epidemiologisk udledning, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Hjemsendelsesflyvninger og børn under 12 år med en helbredsgodkendelse er fritaget for at fremlægge et COVID-19 PCR-RT-testresultat. Rejsende skal udfylde et "Declaracion Jurada de Salud" 72 timer før afgang og fremvise den udfyldte formular ved ankomst.

Karantænekrav

Fra den 4. januar skal alle rejsende, der ankommer til Peru, holde karantæne i 14 dage i deres hjem, i den panamerikanske landsby eller i et andet midlertidigt isolationscenter eller i en feriebolig efter koordinering med Perus sundhedsmyndigheder.

Alle andre oplysninger

Suspension af visumfritagelser for statsborgere i Sydkorea med et normalt pas.

Hvis du planlægger rejser til Talara nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Talara


Find billige flybilletter til andre byer i Peru

Peru er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?