Find billige flybilletter til Iquitos

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Iquitos. De nuværende restriktioner til Iquitos er baseret på Peru rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Peru

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Iquitos

Find de billigste fly til disse Iquitos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Iquitos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Iquitos

København (CPH) til Iquitos (IQT)

Fly til Iquitos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Iquitos C F Secada, hvor den gennemsnitlige pris er 8.458 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL IQUITOS FRA KØBENHAVNnovember38% billigereAt flyve fra København til Iquitos ​​koster i gennemsnit blot 5.240 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL IQUITOS FRA KØBENHAVNjuli36% dyrereDet koster cirka 11.515 kr. at flyve til Iquitos ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL IQUITOS FRA KØBENHAVNmarts625% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Iquitos fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Iquitos?

  • Hvilken måned er det billigst at flyve til Iquitos?

    november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Iquitos fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.240 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Iquitos i november, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 7.064 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Iquitos?

På nuværende tidspunkt inkluderer Peru rejserestriktioner rejser til Iquitos. Indrejserestriktioner

Peru har begrænset adgang til de fleste udenlandske rejsende, undtagen peruvianske statsborgere og indbyggere, samt repatriering og humanitære flyvninger. Peru har udvidet suspensionen af alle internationale flyrejser med oprindelse i Brasilien og af alle internationale flyvninger, der varer længere end 8 timer. Rejsende, der har været de sidste 14 dage i Albanien, Andorra, Armenien, Østrig, Aserbajdsjan, Hviderusland, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Kosovo, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Holland, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika , Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine, Storbritannien eller Vatikanstaten har ikke lov til at komme ind før den 28. februar.

Indrejsekrav

Rejsende skal enten have en helbredsgodkendelse med negativt coronavirus COVID-19 RT-PCR-testresultat, negativt antigentest-resultat, eller en helbredsgodkendelse for epidemiologisk udledning, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Hjemsendelsesflyvninger og børn under 12 år med en helbredsgodkendelse er fritaget for at fremlægge et COVID-19 PCR-RT-testresultat. Rejsende skal udfylde et "Declaracion Jurada de Salud" 72 timer før afgang og fremvise den udfyldte formular ved ankomst.

Karantænekrav

Fra den 4. januar skal alle rejsende, der ankommer til Peru, holde karantæne i 14 dage i deres hjem, i den panamerikanske landsby eller i et andet midlertidigt isolationscenter eller i en feriebolig efter koordinering med Perus sundhedsmyndigheder.

Alle andre oplysninger

Suspension af visumfritagelser for statsborgere i Sydkorea med et normalt pas.

Hvis du planlægger rejser til Iquitos nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Iquitos


Find billige flybilletter til andre byer i Peru

Peru er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?