Find billige fly til Lima fra 2.820 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Lima

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Lima

Bedste pris på enkeltbillet

2.820 kr.

Bedste pris på returbillet

6.191 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 25min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Lima fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.820 kr. (København Kastrup til Lima J Chavez Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Lima fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.191 kr. (København Kastrup til Lima J Chavez Intl).
Det hurtigste fly til Lima fra Danmark tager 17t. 25min. (København Kastrup til Lima J Chavez Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Lima, herunder Delta og Finnair.

Indsigter og trends for flyrejser til Lima

Få indsigter om din flyrejse til Lima, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lima?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Lima fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.565 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Lima i februar, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 6.940 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lima på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Lima på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 8.387 kr.. Fly fra Danmark til Lima på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 9.372 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lima?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Lima på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Lima om formiddagen helt ned til 5.989 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Lima på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 9.266 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Lima?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Lima afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Lima J Chavez Intl (den mest populære lufthavn i Lima), så tager det 22t. 30min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Lima J Chavez Intl, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Lima?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 16 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Lima. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 8.585 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lima

Find de billigste fly til disse Lima-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lima

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lima

København (CPH) til Lima (LIM)

Fly til Lima ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lima J Chavez Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 8.585 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LIMA FRA KØBENHAVNfebruar24% billigereAt flyve fra København til Lima ​​koster i gennemsnit blot 6.565 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LIMA FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 10.815 kr. at flyve til Lima ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LIMA FRA KØBENHAVNfebruar526% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lima fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Lima

Lima er et fascinerende rejsemål på alle årstider. Du kan være sikker på en unik oplevelse, når du rejser med fly til Lima. Høje temperaturer forekommer i februar, men der er sjældent ekstrem hede i byen. Regnsæsonen er fra januar til april. Der er som regel chance for at finde billige flybilletter til Lima, hvis du styrer udenom juli og august.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Lima J Chavez Intl Lufthavn?

Priser for fly til Lima J Chavez Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Lima J Chavez Intl Lufthavn?

Fra november 2023 er der 14 udbydere at vælge mellem for fly til Lima J Chavez Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Lima J Chavez Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Lima J Chavez Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Lima J Chavez Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Lima J Chavez Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Lima J Chavez Intl Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Lima

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lima fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
26. mar.
CPH08:40København Kastrup
27t. 30min.
2 stop
LIM06:10Lima J Chavez Intl
8. apr.
LIM11:25Lima J Chavez Intl
24t. 10min.
2 stop
CPH18:35København Kastrup
6.191 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. mar.
CPH06:00København Kastrup
29t. 45min.
1 stop
LIM05:45Lima J Chavez Intl
9. apr.
LIM10:55Lima J Chavez Intl
25t. 10min.
2 stop
CPH19:05København Kastrup
6.245 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jan.
CPH08:40København Kastrup
27t. 30min.
2 stop
LIM06:10Lima J Chavez Intl
28. feb.
LIM23:15Lima J Chavez Intl
35t. 00min.
2 stop
CPH16:15København Kastrup
6.266 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jan.
CPH13:05København Kastrup
23t. 05min.
2 stop
LIM06:10Lima J Chavez Intl
28. feb.
LIM12:00Lima J Chavez Intl
24t. 35min.
2 stop
CPH18:35København Kastrup
6.348 kr.
Find lignende
Finnair
26. mar.
CPH08:40København Kastrup
27t. 30min.
2 stop
LIM06:10Lima J Chavez Intl
6. apr.
LIM11:25Lima J Chavez Intl
28t. 45min.
2 stop
CPH23:10København Kastrup
6.559 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. jan.
CPH13:05København Kastrup
23t. 05min.
2 stop
LIM06:10Lima J Chavez Intl
26. jan.
LIM00:15Lima J Chavez Intl
34t. 00min.
2 stop
CPH16:15København Kastrup
6.743 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Lima

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Lima, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
31. jan.
CPH11:45København Kastrup
28t. 10min.
3 stop
LIM09:55Lima J Chavez Intl
2.820 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. jan.
CPH19:50København Kastrup
27t. 35min.
2 stop
LIM17:25Lima J Chavez Intl
3.038 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
31. jan.
CPH19:50København Kastrup
17t. 25min.
1 stop
LIM07:15Lima J Chavez Intl
4.924 kr.
Find lignende

Hvordan rejser jeg rundt i Lima

Lima er stor, og i mange af byens kvarterer er det nemmest at komme rundt til fods. Skal du til en anden bydel, bør du tage en bus. Der kører micros (minibusser) og combis (varevogne med plads til ca. 20 passagerer). Busserne kører ikke efter en specifik køreplan og har ingen faste stoppesteder. Et skilt på forsiden af bussen viser ruten, og den stopper, hvis du signalerer, at du skal med/af. Der kører også en enkel metrolinje i Lima fra syd til nord ca. hvert 10. min.


Visumkrav for Lima

Som dansk statsborger skal du ikke søge visum for at rejse med fly til Lima, såfremt din rejse er kortere end 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter indrejsedagen i Peru.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lima

Hvad skal man se i Lima?

Lima er en livlig by, der aldrig står stille. Der er mange seværdigheder, og hver bydel er et eventyr i sig selv. Der er museer, historiske bygninger, kirker, monumenter, parker, strande og natteliv. Start din opdagelsesrejse på Plaza Mayor, der er byens historiske centrum og i dag er markeret som UNESCO verdensarv. Der ligger også præsidentens palæ, Palacio del Gobierno.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af dit blå sygesikringskort, når du holder ferie i Lima. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af sygdom, tyveri eller ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør ikke drikke vand fra hanen i Lima. Undgå også isterninger, der nemt kan være fremstillet af vand fra hanen. Du kan godt børste tænder i vandet.

Giver man drikkepenge i Lima?

I Peru er der ikke tradition for at give drikkepenge, men det er almindeligt at runde op til nærmeste hele beløb samt at give turguider et par mønter. Selvom peruvanerne ikke giver drikkepenge, forventer nogle, at turister giver en smule.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er masser af gode steder at handle i Lima. Besøg Parque Central de Miraflores og oplev den atmosfæriske bydel, mens du shopper. Der er markeder, boder og butikker med tøj, kunsthåndværk og alt, hvad hjertet begærer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Lima?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Lima. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Lima med fleksibel booking på momondo?

Fly til Lima med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Lima?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Lima. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Lima lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Lima lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Lima og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lima på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.