Find billige flybilletter til Lima

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Lima (LIM)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lima. De nuværende restriktioner til Lima er baseret på Peru rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Peru

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lima

Find de billigste fly til disse Lima-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lima

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lima

København (CPH) til Lima (LIM)

Fly til Lima ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lima J Chavez Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.509 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LIMA FRA KØBENHAVNjanuar8% billigereAt flyve fra København til Lima ​​koster i gennemsnit blot 5.957 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LIMA FRA KØBENHAVNjuli11% dyrereDet koster cirka 7.220 kr. at flyve til Lima ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LIMA FRA KØBENHAVNdecember410% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lima fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lima?

Lima er et fascinerende rejsemål på alle årstider. Du kan være sikker på en unik oplevelse, når du rejser med fly til Lima. Høje temperaturer forekommer i februar, men der er sjældent ekstrem hede i byen. Regnsæsonen er fra januar til april. Der er som regel chance for at finde billige flybilletter til Lima, hvis du styrer udenom juli og august.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Lima?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Lima fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.957 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Lima i januar, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 6.188 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Lima?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 20 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Lima. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 6.509 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Lima fra Danmark helt ned til 4.962 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Lima på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Lima på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.298 kr.. Fly fra Danmark til Lima på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.808 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Lima?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Lima på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Lima om eftermiddagen helt ned til 5.823 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Lima på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 6.826 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lima?

På nuværende tidspunkt inkluderer Peru rejserestriktioner rejser til Lima. Indrejserestriktioner

Peru har begrænset adgang til de fleste udenlandske rejsende, undtagen peruvianske statsborgere og indbyggere, samt repatriering og humanitære flyvninger. Peru har udvidet suspensionen af alle internationale flyrejser med oprindelse i Brasilien og af alle internationale flyvninger, der varer længere end 8 timer. Rejsende, der har været de sidste 14 dage i Albanien, Andorra, Armenien, Østrig, Aserbajdsjan, Hviderusland, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Kosovo, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Holland, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika , Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine, Storbritannien eller Vatikanstaten har ikke lov til at komme ind før den 28. februar.

Indrejsekrav

Rejsende skal enten have en helbredsgodkendelse med negativt coronavirus COVID-19 RT-PCR-testresultat, negativt antigentest-resultat, eller en helbredsgodkendelse for epidemiologisk udledning, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Hjemsendelsesflyvninger og børn under 12 år med en helbredsgodkendelse er fritaget for at fremlægge et COVID-19 PCR-RT-testresultat. Rejsende skal udfylde et "Declaracion Jurada de Salud" 72 timer før afgang og fremvise den udfyldte formular ved ankomst.

Karantænekrav

Fra den 4. januar skal alle rejsende, der ankommer til Peru, holde karantæne i 14 dage i deres hjem, i den panamerikanske landsby eller i et andet midlertidigt isolationscenter eller i en feriebolig efter koordinering med Perus sundhedsmyndigheder.

Alle andre oplysninger

Suspension af visumfritagelser for statsborgere i Sydkorea med et normalt pas.

Hvis du planlægger rejser til Lima nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Lima J Chavez Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lima J Chavez Intl fundet af momondos brugere for nylig
KLM
4. sep.
CPH02:00København Kastrup
19t. 05min.
1 stop
LIM21:05Lima J Chavez Intl
5. sep.
LIM15:55Lima J Chavez Intl
15t. 25min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
6.622 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jul.
CPH11:25København Kastrup
20t. 05min.
1 stop
LIM07:30Lima J Chavez Intl
2. aug.
LIM06:20Lima J Chavez Intl
21t. 25min.
1 stop
CPH03:45København Kastrup
5.243 kr.
Find lignende
Air Europa
24. nov.
CPH01:00København Kastrup
29t. 30min.
2 stop
LIM06:30Lima J Chavez Intl
28. nov.
LIM06:30Lima J Chavez Intl
20t. 10min.
2 stop
CPH02:40København Kastrup
5.670 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. sep.
CPH04:35København Kastrup
28t. 30min.
2 stop
LIM09:05Lima J Chavez Intl
5. sep.
LIM11:40Lima J Chavez Intl
22t. 50min.
2 stop
CPH10:30København Kastrup
4.962 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. sep.
CPH06:15København Kastrup
26t. 50min.
1 stop
LIM09:05Lima J Chavez Intl
5. sep.
LIM11:40Lima J Chavez Intl
24t. 40min.
2 stop
CPH12:20København Kastrup
5.059 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jul.
CPH05:45København Kastrup
25t. 45min.
2 stop
LIM07:30Lima J Chavez Intl
2. aug.
LIM06:20Lima J Chavez Intl
28t. 25min.
2 stop
CPH10:45København Kastrup
5.499 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Lima J Chavez Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Lima, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
30. aug.
CPH11:25København Kastrup
20t. 45min.
1 stop
LIM08:10Lima J Chavez Intl
3.930 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. jul.
CPH03:05København Kastrup
24t. 56min.
3 stop
LIM04:01Lima J Chavez Intl
4.376 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. jun.
CPH02:40København Kastrup
25t. 33min.
3 stop
LIM04:13Lima J Chavez Intl
4.065 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Lima?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Lima

Der er mange flybilletter til Lima at vælge imellem, når turen går til Lima. Selskaberne AeroMexico, Norwegian, Sky Airline, KLM, British Airways, Iberia, Ryanair og LATAM Airlines, har alle flyafgange fra København.

Hvem flyver direkte til Lima?

Der afgår ingen direkte fly til Lima fra Københavns Lufthavn. Du skal påregne en eller to mellemlandinger på din rejse til Lima. Mellemlandingerne foretages blandt andet i Madrid, Santiago, Amsterdam eller New York.

Hvor lang tid tager det at flyve til Lima?

Den hurtigste rute med fly til Lima tager ca. 15-16 t inklusiv en mellemlanding. Rejsen kan foretages med KLM, SAS eller Air France. Prioriterer du at finde din flybillet med et billigere flyselskab, skal du regne med en længere rejsetid.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Lima samt afstand til centrum

Jorge Chávez International Airport ligger ca. 20 km fra Lima. Der afgår en bus en gang i timen – den såkaldte Airport Express, som kører til Miraflores-kvarteret i Lima. En busbillet koster ca. 25 PEN (ca. 50 DKK). Billetter kan købes i bussen, i lufthavnen eller online via WhatsApp. Turen tager ca. 50-90 min afhængigt af slutdestinationen.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Lima?

Lima er stor, og i mange af byens kvarterer er det nemmest at komme rundt til fods. Skal du til en anden bydel, bør du tage en bus. Der kører micros (minibusser) og combis (varevogne med plads til ca. 20 passagerer). Busserne kører ikke efter en specifik køreplan og har ingen faste stoppesteder. Et skilt på forsiden af bussen viser ruten, og den stopper, hvis du signalerer, at du skal med/af. Der kører også en enkel metrolinje i Lima fra syd til nord ca. hvert 10. min.


Kan man rejse til Lima uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du ikke søge visum for at rejse med fly til Lima, såfremt din rejse er kortere end 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter indrejsedagen i Peru.


Tips og gode råd til Lima

Hvad skal man se i Lima?

Lima er en livlig by, der aldrig står stille. Der er mange seværdigheder, og hver bydel er et eventyr i sig selv. Der er museer, historiske bygninger, kirker, monumenter, parker, strande og natteliv. Start din opdagelsesrejse på Plaza Mayor, der er byens historiske centrum og i dag er markeret som UNESCO verdensarv. Der ligger også præsidentens palæ, Palacio del Gobierno.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Lima har meget at byde på, når du rejser med børn. Brug en dag i Parque de la Reserva, der er fuld af springvand, som fyldes af magisk, farvet lys om aftenen. Et must er chokolademuseet ChocoMuseo, hvor der udover udstillingen, er chokoladeworkshops og events at deltage i.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af dit blå sygesikringskort, når du holder ferie i Lima. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af sygdom, tyveri eller ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør ikke drikke vand fra hanen i Lima. Undgå også isterninger, der nemt kan være fremstillet af vand fra hanen. Du kan godt børste tænder i vandet.

Giver man drikkepenge i Lima?

I Peru er der ikke tradition for at give drikkepenge, men det er almindeligt at runde op til nærmeste hele beløb samt at give turguider et par mønter. Selvom peruvanerne ikke giver drikkepenge, forventer nogle, at turister giver en smule.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er masser af gode steder at handle i Lima. Besøg Parque Central de Miraflores og oplev den atmosfæriske bydel, mens du shopper. Der er markeder, boder og butikker med tøj, kunsthåndværk og alt, hvad hjertet begærer. (Priser checket: 20/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class