Find billige flybilletter til Lima

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Lima

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Lima

Bedste pris på enkeltbillet

2.376 kr.

Bedste pris på returbillet

8.432 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 39min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Lima fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.376 kr. (København Kastrup til Lima J Chavez Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Lima fra Danmark i de seneste 72 timer er 8.432 kr. (København Kastrup til Lima J Chavez Intl).
Det hurtigste fly til Lima fra Danmark tager 18t. 39min. (København Kastrup til Lima J Chavez Intl).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Lima, herunder American Airlines, Air France og Delta.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lima

Find de billigste fly til disse Lima-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lima

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lima

København (CPH) til Lima (LIM)

Fly til Lima ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lima J Chavez Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 7.891 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LIMA FRA KØBENHAVNnovember18% billigereAt flyve fra København til Lima ​​koster i gennemsnit blot 6.474 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LIMA FRA KØBENHAVNdecember19% dyrereDet koster cirka 9.368 kr. at flyve til Lima ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LIMA FRA KØBENHAVNdecember394% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Lima fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lima?

Lima er et fascinerende rejsemål på alle årstider. Du kan være sikker på en unik oplevelse, når du rejser med fly til Lima. Høje temperaturer forekommer i februar, men der er sjældent ekstrem hede i byen. Regnsæsonen er fra januar til april. Der er som regel chance for at finde billige flybilletter til Lima, hvis du styrer udenom juli og august.

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Lima fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.474 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Lima i november, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 7.198 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 41 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Lima. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 7.891 kr..

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Lima på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 7.603 kr.. Fly fra Danmark til Lima på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 8.961 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Lima på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Lima om aftenen helt ned til 6.036 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Den dyreste tid på dagen at rejse til Lima på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 8.970 kr..Gode tilbud på fly til Lima

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Lima fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Lima?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lima

Hvilke flyselskaber flyver til Lima?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Lima fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er KLM, Air Europa, Air France og Iberia. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Lima, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Delta-fly til Lima

Delta flyver omkring 12 fly til Lima om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Miami, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Delta var på 5.976 kr. (Billund til Lima). Brugerne har bedømt Delta med 7,8/10 i over 392 anmeldelser på momondo.

KLM-fly til Lima

Et andet populært valg for fly til Lima er KLM (7,7/10, 133 anmeldelser). De fleste KLM-fly, der lander i Lima, kommer fra Panama City Tocumen Intl, men der er 12 KLM-fly til Lima fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med KLM, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.668 kr. (Aalborg til Lima, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Lima

Neden for finder du alle lufthavne i Lima samt deres afstand til centrum

Jorge Chávez International Airport ligger ca. 20 km fra Lima. Der afgår en bus en gang i timen – den såkaldte Airport Express, som kører til Miraflores-kvarteret i Lima. En busbillet koster ca. 25 PEN (ca. 50 DKK). Billetter kan købes i bussen, i lufthavnen eller online via WhatsApp. Turen tager ca. 50-90 min afhængigt af slutdestinationen.


Populære fly til Lima

Find dine flybilletter til Lima blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Lima
Hurtigste flyvetid19t. 05min.
Laveste pris10.183 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Lima

Lima er stor, og i mange af byens kvarterer er det nemmest at komme rundt til fods. Skal du til en anden bydel, bør du tage en bus. Der kører micros (minibusser) og combis (varevogne med plads til ca. 20 passagerer). Busserne kører ikke efter en specifik køreplan og har ingen faste stoppesteder. Et skilt på forsiden af bussen viser ruten, og den stopper, hvis du signalerer, at du skal med/af. Der kører også en enkel metrolinje i Lima fra syd til nord ca. hvert 10. min.


Visumkrav for Lima

Som dansk statsborger skal du ikke søge visum for at rejse med fly til Lima, såfremt din rejse er kortere end 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter indrejsedagen i Peru.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lima


De bedste oplevelser og seværdigheder i Lima

Lima er en livlig by, der aldrig står stille. Der er mange seværdigheder, og hver bydel er et eventyr i sig selv. Der er museer, historiske bygninger, kirker, monumenter, parker, strande og natteliv. Start din opdagelsesrejse på Plaza Mayor, der er byens historiske centrum og i dag er markeret som UNESCO verdensarv. Der ligger også præsidentens palæ, Palacio del Gobierno.

Du er ikke dækket af dit blå sygesikringskort, når du holder ferie i Lima. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af sygdom, tyveri eller ulykke.

Du bør ikke drikke vand fra hanen i Lima. Undgå også isterninger, der nemt kan være fremstillet af vand fra hanen. Du kan godt børste tænder i vandet.

I Peru er der ikke tradition for at give drikkepenge, men det er almindeligt at runde op til nærmeste hele beløb samt at give turguider et par mønter. Selvom peruvanerne ikke giver drikkepenge, forventer nogle, at turister giver en smule.

Der er masser af gode steder at handle i Lima. Besøg Parque Central de Miraflores og oplev den atmosfæriske bydel, mens du shopper. Der er markeder, boder og butikker med tøj, kunsthåndværk og alt, hvad hjertet begærer.


Find billige flybilletter til andre byer i Peru

Peru er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Lima. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Lima med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Lima. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Lima lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Lima og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.