Book fly med Avianca

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Hurtige facts om Avianca

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Avianca

Billigste rute

160 kr.

Mest populære rute

CLO til BOG

Korteste flyvning

0t. 45min.

Længste flyvning

4t. 50min.
Den billigste rute, som Avianca flyver fra Guatemala City La Aurora til Flores Santa Elena kan fås for 160 kr.
Flyvningen fra Cali Alfonso B Aragon til Bogotá El Dorado er i øjeblikket den mest populære rute med Avianca
Den hurtigste flyrute med Avianca varer 0t. 45min. fra Flores (FRS) til Guatemala City (GUA)
Den længste flyrute med Avianca tager 4t. 50min. fra New York (JFK) til San Salvador (SAL)

Anmeldelser af Avianca

7,7
GodBaseret på 5.522 verificerede gæsteanmeldelser
8,1Besætning
6,9Mad
7,3Underholdning
7,7Comfort
7,9Boarding


Populære ruter med Avianca

Hvis du har en fleksibel rejseplan, kan du se udvalget af ruter med Avianca.
New York til Cali
Hurtigste flyvetid5t. 20min.
Laveste pris2.001 kr.
New York til Cartagena
Hurtigste flyvetid5t. 08min.
Laveste pris3.395 kr.

Oplysninger om flyvning med Avianca

Hvilke fordele findes i Aviancas loyalitetsprogram?

style="text-align: left;">Når du booker med Avianca, bliver du belønnet med distancer i form af miles, så snart du booker din rejse. Disse miles kan du bruge på fremtidige flyvninger, og det kræver blot, at du investerer i et LifeMiles Plus kreditkort. Der er med Aviancas fly ligeledes mange andre fordele i deres loyalitetsprogram, hvor du egentlig optjener et minimum af miles, når du flyver f.eks. mellem Colombia og Ecuador. Derudover optjener du miles, hvis du f.eks. shopper i lufthavnen, spiser på en restaurant i lufthavnen eller lignende. Alt som du bruger dit splinternye og flotte kort til, kan du drage store fordele af senere. Det er enkelt og uden besvær.

Hvor meget bagage er det tilladt at have med når man flyver med Avianca?

Når du skal ombord på Aviancas fly, er der forskellige regler for bagage, og hvor meget du må have med ombord. Ordinær bagage, som skal have en label på før afrejse og checkes ind separat på rullebåndene, må veje op til 23 kg, før der skal tilkøbes yderligere service. Når du booker hos Avianca, har de en lommeregner online, hvor du sådan ca. kan omregne kg alt afhængigt af, hvilken du rejse du skal på. Ekstra baggage skal betales separat med en samlet vægt på højest 45 kg. Det er dog anderledes med håndbagage, hvor din kuffert eller taske højest må veje 10 kg. Dette er dog omkostningsfrit, og du må her medbringe et tilbehør til din kuffert såsom jakke, paraply etc. Denne type baggage bør du bære selv ellers skal den checkes ind med label.

Hvordan er reglerne, hvis man gerne vil medbringe kæledyr på Aviancas fly?

En tommelfingerregel når du skal flyve med kæledyr er, at du selvfølgelig først og fremmest sikrer dig, at kæledyret har et godt helbred, mad, legetøj etc. Det kan være en lang flyvetur for de fleste dyr. Derudover har Aviancas fly nogle særlige regler, når du vælger at medbringe dyr på din rejse. Det er kun hunde, katte og nogle fuglearter, som er tilladt at medbringe på Aviancas fly. Dernæst bør du måle dyret inden og opgive dets samlede antal kg inklusiv buret. Buret og kæledyret må helst ikke overstige 10 kg. Højden på dyret må højest være 20 cm., og du bør som anbefalet sikre dig, at dit kæledyr har lufthuller i buret, samt at buret er vandtæt. Til og fra lufthavnene i Aruba og Curacao er det ikke tilladt at medbringe dyr på rejsen.

Flyver Avianca fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Frankfurt Intl hvis du ønsker at flyve med Avianca, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Air Canada.

Hvad er de mest populære lufthavne som Avianca benytter?

Bogotá El Dorado, Medellín J M Cordova, og Cali Alfonso B Aragon er de mest populære lufthavne Avianca bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Avianca?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Avianca-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Aviancas hjemmeside på avianca.com eller ringe til dem på +57 18000 953 434 for opdateringer og flystatus.

Hvilken indenrigsflyvning er den billigste med Avianca?

I øjeblikket er flyvningen fra Guatemala City La Aurora til Flores Santa Elena med 0 stop for 293 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Avianca tilbyder. Flyvningen fra Guatemala City La Aurora til Flores Santa Elena med 0 stop for 160 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Avianca.


Spor fly fra Avianca

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Avianca
tor. 9/21

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.