Find billige fly til Barranquilla

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Barranquilla

Få indsigter om din flyrejse til Barranquilla, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Barranquilla?

Den billigste måned at flyve til Barranquilla fra Danmark er i december. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.036 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Barranquilla i december, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.531 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Barranquilla på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Barranquilla?

Hvor lang tid tager det at flyve til Barranquilla?

Rejsetiden fra Danmark til Barranquilla afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Cartagena Rafael Nunez tager det i gennemsnit 20t. 05min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Cartagena Rafael Nunez. Cartagena Rafael Nunez er den mest populære lufthavn i Barranquilla.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Barranquilla

Find de billigste fly til disse Barranquilla-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Barranquilla

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Barranquilla

København (CPH) til Barranquilla (BAQ)

Fly til Barranquilla ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Barranquilla E Cortissoz, hvor den gennemsnitlige pris er 8.322 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BARRANQUILLA FRA KØBENHAVNdecember28% billigereAt flyve fra København til Barranquilla ​​koster i gennemsnit blot 6.036 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BARRANQUILLA FRA KØBENHAVNjuli58% dyrereDet koster cirka 13.218 kr. at flyve til Barranquilla ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BARRANQUILLA FRA KØBENHAVNdecember451% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Barranquilla fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Barranquilla

Hvor lang tid tager det at flyve til Barranquilla?

De fleste flyrejser Danmark til Barranquilla Lufthavn (BAQ) vil typisk have en samlet rejsetid på omkring 20 timer, hvad end du flyver fra Billund, Aalborg eller Kastrup Lufthavn. Du kan nemlig forvente minimum to mellemlandinger uanset, hvilken af de danske lufthavne, som du vælger at rejse fra. Det er nemlig ikke byen, som du flyver fra, men derimod rutens mellemlandinger, der primært påvirker den samlede rejsetid. Længden af de forskellige stop undervejs kan variere og dermed kan nogle ruter tage så lidt som 18 timer, hvorimod andre kan tage helt op til nogle og 30 timer. Det kan derfor uden tvivl svare sig at søge efter de bedste Barranquilla flytilbud på momondo i god tid, hvis du ønsker en rute med få og korte mellemlandinger.

Hvorfra kan du flyve direkte til Barranquilla?

Det er endnu ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Barranquilla i Colombia. Hvad end du flyver fra Kastrup, Billund eller Aalborg lufthavn kan du altid regne med, at din rute vil byde på minimum to mellemlandinger. De kan finde sted i forskellige lufthavne, men ofte vil det første stop være i en europæisk storby og det andet en sydamerikansk storby. Der kunne for eksempel være tale om først en mellemlanding i Amsterdam Schiphol og derefter en i Bogotá Lufthavn. Du kan dog altid være sikker på, at det er store og internationale lufthavne, hvor du nemt kan få ventetiden til at gå.

Hvilket er det absolut billigste fly til Barranquilla?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Barranquilla, lå på 300 kr./pr. person fra Medellín, hvilket er 30% billigere end gennemsnitsflyprisen til Barranquilla. Hvis du vil finde de billigste priser til Barranquilla fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Barranquilla?

Rejsende, som flyver til Barranquilla, kan måske finde bedre priser til Santa Marta Simon Bolivar Lufthavn (62 km fra Barranquilla centrum) eller Cartagena Rafael Nunez Lufthavn (99 km fra Barranquilla centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Barranquilla på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Barranquilla er normalt Santa Marta Simon Bolivar Lufthavn med en gennemsnitspris på 409 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Barranquilla E Cortissoz Lufthavn?

Priser for fly til Barranquilla E Cortissoz Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Barranquilla E Cortissoz Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Barranquilla E Cortissoz Lufthavn er 1 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Barranquilla E Cortissoz Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Barranquilla E Cortissoz Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Barranquilla E Cortissoz Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Barranquilla E Cortissoz Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Barranquilla E Cortissoz Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Barranquilla?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Barranquilla

Hvilke flyselskaber flyver til Barranquilla?

Delta-fly til Barranquilla

Delta flyver omkring 3 fly til Barranquilla om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Bogotá El Dorado, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Delta var på 6.577 kr. (København Kastrup til Barranquilla). Brugerne har bedømt Delta med 7,8/10 i over 1.565 anmeldelser på momondo.


Visumkrav for Barranquilla

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Barranquilla?

Danske statsborgere behøver ikke at søge om visum for at rejse til Barranquilla i Colombia, da landet tillader visumfrie ophold i helt op til 90 dage. Det eneste krav vedrører dit pas, som skal være gyldigt under hele dit ophold. Du bør også være opmærksom på, at du kan blive bedt om at skulle fremvise flybilletter til enten retur eller videre rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Barranquilla


De bedste oplevelser og seværdigheder i Barranquilla

Hvad kan man se og lave i Barranquilla?

Barranquilla er en charmerende by, hvor der gemmer sig et hav af forskellige attraktioner. En af de mest populære er det berømte karneval, der afholdes hvert forår. Det er Sydamerikas andet største karneval, og byder på en eksplosion af farver og musik. Den glade stemning kan også opleves resten af året på for eksempel en af byens mange salsabarer eller det livlige marked Paseo Bolivar i centrum af Barranquilla. Det er også her i hjertet af byen, at du kan finde det populære Museo del Caribe. På museet kan du gå på opdagelse i den lange historie og rige kultur, som kendetegner landets caribiske kystlinje. Barranquilla ligger nemlig lige ud til det caribiske hav og det betyder naturligvis, at du i byen har adgang til flere skønne strandområder, hvor du i timevis kan surfe eller blot slappe af og nyde solen. Det er med andre ord en by med noget for enhver smag, da du i Barranquilla kan opleve både områdets smukke natur og festlige kultur.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Barranquilla?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Barranquilla på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Barranquilla, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Barranquilla med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Barranquilla med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Barranquilla?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Barranquilla. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Barranquilla lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Barranquilla og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barranquilla på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.