Find billige flybilletter til Barranquilla

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Barranquilla

Find de billigste fly til disse Barranquilla-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Barranquilla

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Barranquilla

København (CPH) til Barranquilla (BAQ)

Fly til Barranquilla ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Barranquilla E Cortissoz, hvor den gennemsnitlige pris er 7.448 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BARRANQUILLA FRA KØBENHAVNmarts7% billigereAt flyve fra København til Barranquilla ​​koster i gennemsnit blot 6.325 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BARRANQUILLA FRA KØBENHAVNmaj43% dyrereDet koster cirka 9.729 kr. at flyve til Barranquilla ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BARRANQUILLA FRA KØBENHAVNfebruar572% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Barranquilla fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Barranquilla?

De fleste flyrejser Danmark til Barranquilla Lufthavn (BAQ) vil typisk have en samlet rejsetid på omkring 20 timer, hvad end du flyver fra Billund, Aalborg eller Kastrup Lufthavn. Du kan nemlig forvente minimum to mellemlandinger uanset, hvilken af de danske lufthavne, som du vælger at rejse fra. Det er nemlig ikke byen, som du flyver fra, men derimod rutens mellemlandinger, der primært påvirker den samlede rejsetid. Længden af de forskellige stop undervejs kan variere og dermed kan nogle ruter tage så lidt som 18 timer, hvorimod andre kan tage helt op til nogle og 30 timer. Det kan derfor uden tvivl svare sig at søge efter de bedste Barranquilla flytilbud på momondo i god tid, hvis du ønsker en rute med få og korte mellemlandinger.

Det er endnu ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Barranquilla i Colombia. Hvad end du flyver fra Kastrup, Billund eller Aalborg lufthavn kan du altid regne med, at din rute vil byde på minimum to mellemlandinger. De kan finde sted i forskellige lufthavne, men ofte vil det første stop være i en europæisk storby og det andet en sydamerikansk storby. Der kunne for eksempel være tale om først en mellemlanding i Amsterdam Schiphol og derefter en i Bogotá Lufthavn. Du kan dog altid være sikker på, at det er store og internationale lufthavne, hvor du nemt kan få ventetiden til at gå.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Barranquilla, lå på 118 kr./pr. person fra Cali, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Barranquilla. Hvis du vil finde de billigste priser til Barranquilla fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Barranquilla fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.325 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Barranquilla i marts, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.531 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Barranquilla er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.521 kr.. På den anden side er torsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 8.898 kr..

Rejsende, som flyver til Barranquilla, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Santa Marta Simon Bolivar (62 km fra Barranquilla centrum) eller Lufthavn: Cartagena Rafael Nunez (99 km fra Barranquilla centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Barranquilla er normalt Lufthavn: Santa Marta Simon Bolivar med en gennemsnitspris på 3.070 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Barranquilla

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Barranquilla fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Barranquilla?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Barranquilla

Hvilke flyselskaber flyver til Barranquilla?

På rejser til Barranquilla fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Lufthansa eller American Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Barranquilla

Neden for finder du alle lufthavne i Barranquilla samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Barranquilla fra lufthavnen?

Der er forskellige muligheder for transport fra Barranquilla Lufthavn (BAQ), men den hurtigste og ofte den nemmeste mulighed vil altid involvere en bil, da byens lokale busser ikke holder tæt på ankomstterminalen. I lufthavnen kan du derimod let finde flere anerkendte taxaer, der på omkring en halv times tid kan køre dig til centrum af byen. Hvis du derimod foretrækker at køre selv, kan du vælge iblandt et godt udvalg af internationale biludlejningsfirmaer, som du kan finde i lufthavnens ankomstområde. Det kan anbefales at bestille din transport hjemmefra, da du lufthavnen ikke har let adgang til offentlige transportmidler. Det nemmeste er enten at bestille en udlejningsbil eller et lift igennem en af byens mange taxaselskaber og private kørselstjenester.


Visumkrav for Barranquilla

Danske statsborgere behøver ikke at søge om visum for at rejse til Barranquilla i Colombia, da landet tillader visumfrie ophold i helt op til 90 dage. Det eneste krav vedrører dit pas, som skal være gyldigt under hele dit ophold. Du bør også være opmærksom på, at du kan blive bedt om at skulle fremvise flybilletter til enten retur eller videre rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Barranquilla


De bedste oplevelser og seværdigheder i Barranquilla

Barranquilla er en charmerende by, hvor der gemmer sig et hav af forskellige attraktioner. En af de mest populære er det berømte karneval, der afholdes hvert forår. Det er Sydamerikas andet største karneval, og byder på en eksplosion af farver og musik. Den glade stemning kan også opleves resten af året på for eksempel en af byens mange salsabarer eller det livlige marked Paseo Bolivar i centrum af Barranquilla. Det er også her i hjertet af byen, at du kan finde det populære Museo del Caribe. På museet kan du gå på opdagelse i den lange historie og rige kultur, som kendetegner landets caribiske kystlinje. Barranquilla ligger nemlig lige ud til det caribiske hav og det betyder naturligvis, at du i byen har adgang til flere skønne strandområder, hvor du i timevis kan surfe eller blot slappe af og nyde solen. Det er med andre ord en by med noget for enhver smag, da du i Barranquilla kan opleve både områdets smukke natur og festlige kultur.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Barranquilla på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Barranquilla, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Barranquilla med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Barranquilla. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Barranquilla og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.