Find billige fly til Istanbul

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Istanbul

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Istanbul

Bedste pris på enkeltbillet

348 kr.

Bedste pris på returbillet

674 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 05min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Istanbul fra Danmark i de seneste 72 timer er 348 kr. (København Kastrup til Istanbul Sabiha Gokcen).
Den bedste pris på en returbillet til Istanbul fra Danmark i de seneste 72 timer er 674 kr. (København Kastrup til Istanbul Sabiha Gokcen).
Det hurtigste fly til Istanbul fra Danmark tager 3t. 05min. (København Kastrup til Istanbul Sabiha Gokcen).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Istanbul, herunder Lufthansa, AnadoluJet og Aegean Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Istanbul

Find de billigste fly til disse Istanbul-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Istanbul Sabiha Gokcen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Istanbul

København (CPH) til Lufthavn: Istanbul Sabiha Gokcen (SAW)

Fly til Istanbul ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Istanbul Sabiha Gokcen, hvor den gennemsnitlige pris er 1.938 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ISTANBUL FRA KØBENHAVNjanuar31% billigereAt flyve fra København til Istanbul ​​koster i gennemsnit blot 1.442 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ISTANBUL FRA KØBENHAVNjuli57% dyrereDet koster cirka 3.283 kr. at flyve til Istanbul ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ISTANBUL FRA KØBENHAVNjuli233% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Istanbul fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Istanbul?

De fleste turister tager til populære badebyer som Alanya, Bodrum og Marmaris, når der skal ferieres i Tyrkiet. Men Tyrkiet kan byde på mere end blot lækre strande og feriebyer. Når det drejer sig om storbyferier så er Istanbul nemlig en oplagt destination. Med sin placering i både Europa og Lilleasien og alenlange historik er der nok at gå på opdagelse i, i denne storby. For at undgå Istanbuls stegende hede på over 40 grader er det bedst at rejse i enten foråret eller efteråret.

Bosporusstrædet, Det gyldne Horn, Europa, Asien, Sortehavet, Marmarahavet og en kulturel smeltedigel – Istanbul byder på oplevelser for enhver.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Istanbul for 257 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Istanbul. Hvis du vil finde den billigste pris til Istanbul fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Istanbul fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.442 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Istanbul fra Danmark i marts i stedet. Fly til Istanbul i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.674 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 26 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Istanbul. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.097 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Istanbul helt ned til 674 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Istanbul. Hvis du har planer om at flyve til Istanbul, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Istanbul (34 km fra Istanbul centrum), Lufthavn: Tekirdağ Corlu (89 km fra Istanbul centrum), Lufthavn: İzmit Cengiz Topel (99 km fra Istanbul centrum) eller Lufthavn: Bursa Yenişehir (99 km fra Istanbul centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Istanbul Lufthavn: Istanbul Sabiha Gokcen, hvor gennemsnitsprisen er 1.844 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Ja, du kan flyve til Istanbul Lufthavn i Istanbul (27,4 km fra Bagcilar).

Den lufthavn, der er tættest på Taksim Plads, ligger 31,2 km væk – lufthavnen i Istanbul ved Istanbul Sabiha Gokcen.Gode tilbud på fly til Istanbul

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Istanbul fundet af momondos brugere for nylig
AnadoluJet
30. sep.
CPH07:55København Kastrup
3t. 10min.
SAW11:05Istanbul Sabiha Gokcen
10. okt.
SAW05:35Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 15min.
CPH08:50København Kastrup
AnadoluJet
21. jan.
CPH10:40København Kastrup
3t. 10min.
SAW13:50Istanbul Sabiha Gokcen
27. jan.
SAW07:30Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 15min.
CPH10:45København Kastrup
AnadoluJet
23. okt.
CPH07:55København Kastrup
3t. 05min.
SAW11:00Istanbul Sabiha Gokcen
27. okt.
SAW05:35Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 15min.
CPH08:50København Kastrup
AnadoluJet
23. okt.
CPH07:55København Kastrup
3t. 05min.
SAW11:00Istanbul Sabiha Gokcen
27. okt.
SAW05:35Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 15min.
CPH08:50København Kastrup
AnadoluJet
31. okt.
CPH10:20København Kastrup
3t. 05min.
SAW13:25Istanbul Sabiha Gokcen
11. nov.
SAW07:30Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 15min.
CPH10:45København Kastrup
AnadoluJet
20. jan.
CPH09:40København Kastrup
3t. 10min.
SAW12:50Istanbul Sabiha Gokcen
27. jan.
SAW07:30Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 15min.
CPH10:45København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Istanbul

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Istanbul, så se nogle af vores tilbud herunder fra AnadoluJet og Pegasus Airlines
AnadoluJet
30. sep.
CPH07:55København Kastrup
3t. 10min.
SAW11:05Istanbul Sabiha Gokcen
AnadoluJet
23. okt.
CPH07:55København Kastrup
3t. 05min.
SAW11:00Istanbul Sabiha Gokcen
AnadoluJet
19. nov.
CPH10:40København Kastrup
3t. 10min.
SAW13:50Istanbul Sabiha Gokcen

Hvilke flyselskaber flyver til Istanbul?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Istanbul

Hvilke flyselskaber flyver til Istanbul?

På rejser til Istanbul fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Lufthansa eller Scandinavian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Istanbul

Neden for finder du alle lufthavne i Istanbul samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Istanbul fra lufthavnen

Istanbuls opdeling mellem Bosporusstrædet kommer også til syne ved byens lufthavne, hvor Istanbul Atatürk Lufthavn ligger på Europa-siden, mens Sabiha Gökçen ligger på den asiatiske side. Det er to internationale lufthavne, der begge leder rejsende ind til byen i Havataş-busser eller taxaer.

Fra Atatürk er metrolinje M1A både hurtigst og billigst med en billetpris på ca. 8 DKK og en rejsetid på omkring 40 minutter. Fra Sabiha Gökçen er de lokale busser hurtigst og billigst (Ca. 15 DKK for en billet). Her tager du linje E11 til Kadiköy, hvorfra en færgebillet koster ca. 8 DKK. Rejsetiden varer omkring 1 time.


Populære fly til Istanbul

Find dine flybilletter til Istanbul blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Istanbul
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris674 kr.
Fly fra Billund til Istanbul
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris1.290 kr.
Fly fra Aarhus til Istanbul
Hurtigste flyvetid5t. 10min.
Laveste pris4.494 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Istanbul

Istanbul er nem at opleve til fods, selvom der er tale om en stor by. Mange af byens attraktioner ligger i gåafstand fra hinanden, ligesom du aldrig er langt fra restaurationer og butikker.

Du bør opleve begge sider af byen, hvor den europæiske del på den vestlige side er den mest moderne og samtidig den der har flest indbyggere. Heldigvis har Istanbul effektiv infrastruktur, hvor IDO-færger bringer dig til og fra hver bydel. Du kan også vælge at benytte byens metro, hvor du kan komme lidt hurtigere frem.


Visumkrav for Istanbul

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til Istanbul i op til 90 dage. Husk et pas, der skal være gyldigt i mindst 150 dage ved indrejse. Tjek altid de nyeste regler med den tyrkiske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Istanbul


De bedste oplevelser og seværdigheder i Istanbul

De varme sommermåneder lokker rejsende til Istanbul, hvilket får priserne til at stige hen over sommersæsonen. Ønsker du at finde de billigste flybilletter til Istanbul er det måneder udenfor højsæsonen, som f.eks. marts og november du skal kigge på. Sigt efter at bestille fly ca. 60 dage før afgang, hvor du statistisk set får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Istanbul, februar 2018).

Øst møder vest i Istanbul, hvor kirker, synagoger og moskeer troner side om side. Så det er en multikulturel storby med mange oplevelsesmuligheder. Enhver rejse til denne tyrkiske by må starte med en tur i Topkapı-paladset, der har været residens for Osmanniske sultaner, og som i dag er en del af det historiske områder, der er på UNESCOS’s verdensarvsliste.En anden bygning på listen er Hagia Sophia, der blev bygget som kirke i det Byzantiske Rige, og som senere blev ombygget til en moske, for i dag at ende som museum og verdensberømt vartegn. Oplev også en autentisk bazaar, som er en del af den tyrkiske handelskultur – Grand Bazaar og Spice Bazaar er to must sees med salg af alt mellem himmel og jord.En bådtur, hvor man ser Bosporusbroen i både dagslys og mørke, kommer man ikke udenom, da denne kendte hængebro forbinder Istanbul mellem Europa og Asien. Læs hele vores guide til hvad du skal opleve i Istanbul.

Det anbefales at have en rejseforsikring så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Du skal ikke drikke vand fra hanerne i Istanbul, men i stedet holde dig til vand på flasker.

Det er standard at betale 10% af regningens samlede pris i drikkepenge.

Kombiner forskellige bazaar-besøg med shopping i områder som Bağdat Street, Nişantaşı-Teşvikiye og Beyoğlu.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Istanbul.

Fly til Istanbul med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Istanbul ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Istanbul. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Istanbul

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Istanbul

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.