Find billige flybilletter til Istanbul

Returrejse
Economy
Detroit (DTT)
Istanbul (IST)
fre.. 15.1.
fre.. 22.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Istanbul

Find de billigste fly til disse Istanbul-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Istanbul?

De fleste turister tager til populære badebyer som Alanya, Bodrum og Marmaris, når der skal ferieres i Tyrkiet. Men Tyrkiet kan byde på mere end blot lækre strande og feriebyer. Når det drejer sig om storbyferier så er Istanbul nemlig en oplagt destination. Med sin placering i både Europa og Lilleasien og alenlange historik er der nok at gå på opdagelse i, i denne storby. For at undgå Istanbuls stegende hede på over 40 grader er det bedst at rejse i enten foråret eller efteråret.

Bosporusstrædet, Det gyldne Horn, Europa, Asien, Sortehavet, Marmarahavet og en kulturel smeltedigel – Istanbul byder på oplevelser for enhver.

Hvilket er det absolut billigste fly til Istanbul?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Istanbul for 201 kr./person, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Istanbul. Hvis du vil finde den billigste pris til Istanbul fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Istanbul?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Istanbul i marts, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.087 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Istanbul?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Istanbul fra Danmark, når du bestiller 49 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Istanbul for omkring 1.412 kr., når du søger 49 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 739 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Istanbul på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Istanbul fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 1.409 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Istanbul er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.555 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Istanbul?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Istanbul på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Istanbul om formiddagen helt ned til 1.354 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.688 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Istanbul?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Istanbul. Hvis du har planer om at flyve til Istanbul, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Istanbul (34 km fra Istanbul centrum), Lufthavn: Tekirdağ Corlu (89 km fra Istanbul centrum), Lufthavn: İzmit Cengiz Topel (99 km fra Istanbul centrum) eller Lufthavn: Bursa Yenişehir (99 km fra Istanbul centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Istanbul på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Istanbul Lufthavn: İzmit Cengiz Topel, hvor gennemsnitsprisen er 1.000 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Istanbul

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Istanbul fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Pegasus Airlines
27. maj
CPH
København Kastrup
3t. 20min.
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen
4. jun.
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 25min.
CPH
København Kastrup
Flere flyselskaber
27. maj
CPH
København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen
4. jun.
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 25min.
CPH
København Kastrup
Lufthansa
6. mar.
CPH
København Kastrup
9t. 40min.
1 stop
IST
Istanbul
13. mar.
IST
Istanbul
9t. 10min.
1 stop
CPH
København Kastrup
Pegasus Airlines
27. maj
CPH
København Kastrup
3t. 20min.
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen
4. jun.
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 25min.
CPH
København Kastrup
Pegasus Airlines
19. apr.
CPH
København Kastrup
3t. 20min.
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen
25. apr.
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 25min.
CPH
København Kastrup
Lufthansa
20. apr.
CPH
København Kastrup
10t. 35min.
1 stop
IST
Istanbul
27. apr.
IST
Istanbul
5t. 30min.
1 stop
CPH
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Istanbul

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Istanbul, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
19. feb.
CPH
København Kastrup
51t. 45min.
2 stop
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen
Pegasus Airlines
20. jan.
CPH
København Kastrup
3t. 10min.
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen
Flere flyselskaber
13. apr.
BLL
Billund
31t. 40min.
2 stop
SAW
Istanbul Sabiha Gokcen

Hvilke flyselskaber flyver til Istanbul?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Istanbul

Når turen går til Istanbul er det med flyselskaber som eksempelvis Air Baltic, Austrian Airlines, Adria Airways, Turkish Airlines m.fl.. Med direkte fly fra København til Istanbul vil rejsetiden være på omkring 3 timer og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen i Istanbul til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Istanbul samt afstand til centrum

Istanbuls opdeling mellem Bosporusstrædet kommer også til syne ved byens lufthavne, hvor Istanbul Atatürk Lufthavn ligger på Europa-siden, mens Sabiha Gökçen ligger på den asiatiske side. Det er to internationale lufthavne, der begge leder rejsende ind til byen i Havataş-busser eller taxaer.

Fra Atatürk er metrolinje M1A både hurtigst og billigst med en billetpris på ca. 8 DKK og en rejsetid på omkring 40 minutter. Fra Sabiha Gökçen er de lokale busser hurtigst og billigst (Ca. 15 DKK for en billet). Her tager du linje E11 til Kadiköy, hvorfra en færgebillet koster ca. 8 DKK. Rejsetiden varer omkring 1 time (Information tjekket 08/06/2017).


Populære fly til Istanbul

Find dine flybilletter til Istanbul blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Istanbul
Korteste rejsetid
3t. 05min.
Laveste pris
745 kr.
Fly fra Billund til Istanbul
Korteste rejsetid
3t. 25min.
Laveste pris
1.099 kr.
Fly fra Aarhus til Istanbul
Korteste rejsetid
10t. 05min.
Laveste pris
2.003 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Istanbul?

Istanbul er nem at opleve til fods, selvom der er tale om en stor by. Mange af byens attraktioner ligger i gåafstand fra hinanden, ligesom du aldrig er langt fra restaurationer og butikker.

Du bør opleve begge sider af byen, hvor den europæiske del på den vestlige side er den mest moderne og samtidig den der har flest indbyggere. Heldigvis har Istanbul effektiv infrastruktur, hvor IDO-færger bringer dig til og fra hver bydel. Du kan også vælge at benytte byens metro, hvor du kan komme lidt hurtigere frem.


Kan man rejse til Istanbul uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til Istanbul i op til 90 dage. Husk et pas, der skal være gyldigt i mindst 150 dage ved indrejse. Tjek altid de nyeste regler med den tyrkiske ambassade.


Tips og gode råd til Istanbul

Hvordan får man den billigste flybillet til Istanbul?

De varme sommermåneder lokker rejsende til Istanbul, hvilket får priserne til at stige hen over sommersæsonen. Ønsker du at finde de billigste flybilletter til Istanbul er det måneder udenfor højsæsonen, som f.eks. marts og november du skal kigge på. Sigt efter at bestille fly ca. 60 dage før afgang, hvor du statistisk set får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Istanbul, februar 2018).

Hvad skal man se i Istanbul?

Øst møder vest i Istanbul, hvor kirker, synagoger og moskeer troner side om side. Så det er en multikulturel storby med mange oplevelsesmuligheder. Enhver rejse til denne tyrkiske by må starte med en tur i Topkapı-paladset, der har været residens for Osmanniske sultaner, og som i dag er en del af det historiske områder, der er på UNESCOS’s verdensarvsliste.

En anden bygning på listen er Hagia Sophia, der blev bygget som kirke i det Byzantiske Rige, og som senere blev ombygget til en moske, for i dag at ende som museum og verdensberømt vartegn. Oplev også en autentisk bazaar, som er en del af den tyrkiske handelskultur – Grand Bazaar og Spice Bazaar er to must sees med salg af alt mellem himmel og jord.

En bådtur, hvor man ser Bosporusbroen i både dagslys og mørke, kommer man ikke udenom, da denne kendte hængebro forbinder Istanbul mellem Europa og Asien. Læs hele vores guide til hvad du skal opleve i Istanbul.

Aktiviteter for børn

Istanbul Aquarium er en af de største temaparker i verden med 10 forskellige geografiske ruter samt over 1500 forskellige dyrearter. Miniatürk er en park fyldt med tyrkiske bygninger i miniatureformat samt legepladser, labyrinter og andre spændende ting.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales at have en rejseforsikring så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du skal ikke drikke vand fra hanerne i Istanbul, men i stedet holde dig til vand på flasker.

Giver man drikkepenge i Istanbul?

Det er standard at betale 10% af regningens samlede pris i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Kombiner forskellige bazaar-besøg med shopping i områder som Bağdat Street, Nişantaşı-Teşvikiye og Beyoğlu.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class