Find billige flybilletter til Istanbul

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Istanbul (IST)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Istanbul. De nuværende restriktioner til Istanbul er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.

Se nuværende Tyrkiet rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Istanbul

Find de billigste fly til disse Istanbul-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Istanbul Sabiha Gokcen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Istanbul

København (CPH) til Lufthavn: Istanbul Sabiha Gokcen (SAW)

Fly til Istanbul ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Istanbul Sabiha Gokcen, hvor den gennemsnitlige pris er 1.406 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ISTANBUL FRA KØBENHAVNmarts26% billigereAt flyve fra København til Istanbul ​​koster i gennemsnit blot 1.067 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ISTANBUL FRA KØBENHAVNjuli45% dyrereDet koster cirka 2.097 kr. at flyve til Istanbul ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ISTANBUL FRA KØBENHAVNoktober400% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Istanbul fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Istanbul?

De fleste turister tager til populære badebyer som Alanya, Bodrum og Marmaris, når der skal ferieres i Tyrkiet. Men Tyrkiet kan byde på mere end blot lækre strande og feriebyer. Når det drejer sig om storbyferier så er Istanbul nemlig en oplagt destination. Med sin placering i både Europa og Lilleasien og alenlange historik er der nok at gå på opdagelse i, i denne storby. For at undgå Istanbuls stegende hede på over 40 grader er det bedst at rejse i enten foråret eller efteråret.

Bosporusstrædet, Det gyldne Horn, Europa, Asien, Sortehavet, Marmarahavet og en kulturel smeltedigel – Istanbul byder på oplevelser for enhver.

Hvilket er det absolut billigste fly til Istanbul?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Istanbul for 205 kr./person, hvilket er 90% billigere end gennemsnitsflyprisen til Istanbul. Hvis du vil finde den billigste pris til Istanbul fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Istanbul?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Istanbul i marts, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.111 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Istanbul?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Istanbul fra Danmark, når du bestiller 49 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Istanbul for omkring 1.443 kr., når du søger 49 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 549 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Istanbul på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Istanbul fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 1.441 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Istanbul er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.591 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Istanbul?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Istanbul på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Istanbul om formiddagen helt ned til 1.364 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.801 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Istanbul?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Istanbul. Hvis du har planer om at flyve til Istanbul, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Istanbul (34 km fra Istanbul centrum), Lufthavn: Tekirdağ Corlu (89 km fra Istanbul centrum), Lufthavn: İzmit Cengiz Topel (99 km fra Istanbul centrum) eller Lufthavn: Bursa Yenişehir (99 km fra Istanbul centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Istanbul på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Istanbul Lufthavn: Istanbul Sabiha Gokcen, hvor gennemsnitsprisen er 1.384 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Istanbul?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Istanbul. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Istanbul nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Istanbul

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Istanbul fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
23. maj
07:45København Kastrup
3t. 05min.
10:50Istanbul Sabiha Gokcen
6. jun.
04:25Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 15min.
07:40København Kastrup
Turkish Airlines
7. jun.
08:05København Kastrup
3t. 05min.
11:10Istanbul Sabiha Gokcen
21. jun.
04:35Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 15min.
07:50København Kastrup
Turkish Airlines
13. maj
08:40København Kastrup
3t. 05min.
11:45Istanbul Sabiha Gokcen
20. maj
05:30Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 15min.
08:45København Kastrup
Flere flyselskaber
7. jun.
11:40København Kastrup
3t. 10min.
14:50Istanbul Sabiha Gokcen
21. jun.
04:35Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 15min.
07:50København Kastrup
Pegasus Airlines
3. maj
08:45København Kastrup
3t. 10min.
11:55Istanbul Sabiha Gokcen
7. maj
05:35Istanbul Sabiha Gokcen
3t. 20min.
08:55København Kastrup
1.017 kr.
Find lignende
Lufthansa
3. maj
02:40København Kastrup
9t. 00min.
1 stop
11:40Istanbul
7. maj
02:25Istanbul
5t. 10min.
1 stop
07:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Istanbul

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Istanbul, så se nogle af vores tilbud herunder.
Turkish Airlines
13. maj
08:40København Kastrup
3t. 05min.
11:45Istanbul Sabiha Gokcen
Turkish Airlines
3. jun.
08:40København Kastrup
3t. 05min.
11:45Istanbul Sabiha Gokcen
Pegasus Airlines
4. maj
08:45København Kastrup
3t. 10min.
11:55Istanbul Sabiha Gokcen

Hvilke flyselskaber flyver til Istanbul?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Istanbul

Når turen går til Istanbul er det med flyselskaber som eksempelvis Air Baltic, Austrian Airlines, Adria Airways, Turkish Airlines m.fl.. Med direkte fly fra København til Istanbul vil rejsetiden være på omkring 3 timer og 30 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen i Istanbul til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Istanbul samt afstand til centrum

Istanbuls opdeling mellem Bosporusstrædet kommer også til syne ved byens lufthavne, hvor Istanbul Atatürk Lufthavn ligger på Europa-siden, mens Sabiha Gökçen ligger på den asiatiske side. Det er to internationale lufthavne, der begge leder rejsende ind til byen i Havataş-busser eller taxaer.

Fra Atatürk er metrolinje M1A både hurtigst og billigst med en billetpris på ca. 8 DKK og en rejsetid på omkring 40 minutter. Fra Sabiha Gökçen er de lokale busser hurtigst og billigst (Ca. 15 DKK for en billet). Her tager du linje E11 til Kadiköy, hvorfra en færgebillet koster ca. 8 DKK. Rejsetiden varer omkring 1 time (Information tjekket 08/06/2017).


Populære fly til Istanbul

Find dine flybilletter til Istanbul blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Istanbul
Korteste rejsetid
3t. 05min.
Laveste pris
743 kr.
Fly fra Aarhus til Istanbul
Korteste rejsetid
23t. 05min.
Laveste pris
2.103 kr.
Fly fra Billund til Istanbul
Korteste rejsetid
23t. 30min.
Laveste pris
4.231 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Istanbul?

Istanbul er nem at opleve til fods, selvom der er tale om en stor by. Mange af byens attraktioner ligger i gåafstand fra hinanden, ligesom du aldrig er langt fra restaurationer og butikker.

Du bør opleve begge sider af byen, hvor den europæiske del på den vestlige side er den mest moderne og samtidig den der har flest indbyggere. Heldigvis har Istanbul effektiv infrastruktur, hvor IDO-færger bringer dig til og fra hver bydel. Du kan også vælge at benytte byens metro, hvor du kan komme lidt hurtigere frem.


Kan man rejse til Istanbul uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til Istanbul i op til 90 dage. Husk et pas, der skal være gyldigt i mindst 150 dage ved indrejse. Tjek altid de nyeste regler med den tyrkiske ambassade.


Tips og gode råd til Istanbul

Hvordan får man den billigste flybillet til Istanbul?

De varme sommermåneder lokker rejsende til Istanbul, hvilket får priserne til at stige hen over sommersæsonen. Ønsker du at finde de billigste flybilletter til Istanbul er det måneder udenfor højsæsonen, som f.eks. marts og november du skal kigge på. Sigt efter at bestille fly ca. 60 dage før afgang, hvor du statistisk set får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Istanbul, februar 2018).

Hvad skal man se i Istanbul?

Øst møder vest i Istanbul, hvor kirker, synagoger og moskeer troner side om side. Så det er en multikulturel storby med mange oplevelsesmuligheder. Enhver rejse til denne tyrkiske by må starte med en tur i Topkapı-paladset, der har været residens for Osmanniske sultaner, og som i dag er en del af det historiske områder, der er på UNESCOS’s verdensarvsliste.

En anden bygning på listen er Hagia Sophia, der blev bygget som kirke i det Byzantiske Rige, og som senere blev ombygget til en moske, for i dag at ende som museum og verdensberømt vartegn. Oplev også en autentisk bazaar, som er en del af den tyrkiske handelskultur – Grand Bazaar og Spice Bazaar er to must sees med salg af alt mellem himmel og jord.

En bådtur, hvor man ser Bosporusbroen i både dagslys og mørke, kommer man ikke udenom, da denne kendte hængebro forbinder Istanbul mellem Europa og Asien. Læs hele vores guide til hvad du skal opleve i Istanbul.

Aktiviteter for børn

Istanbul Aquarium er en af de største temaparker i verden med 10 forskellige geografiske ruter samt over 1500 forskellige dyrearter. Miniatürk er en park fyldt med tyrkiske bygninger i miniatureformat samt legepladser, labyrinter og andre spændende ting.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales at have en rejseforsikring så du er dækket i tilfælde af uheldet skulle være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du skal ikke drikke vand fra hanerne i Istanbul, men i stedet holde dig til vand på flasker.

Giver man drikkepenge i Istanbul?

Det er standard at betale 10% af regningens samlede pris i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Kombiner forskellige bazaar-besøg med shopping i områder som Bağdat Street, Nişantaşı-Teşvikiye og Beyoğlu.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class