Find billige fly til Genova

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Genova

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Genova

Bedste pris på enkeltbillet

384 kr.

Bedste pris på returbillet

689 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 55min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Genova fra Danmark i de seneste 72 timer er 384 kr. (København Kastrup til Genova Cristoforo Colombo).
Den bedste pris på en returbillet til Genova fra Danmark i de seneste 72 timer er 689 kr. (København Kastrup til Genova Cristoforo Colombo).
Det hurtigste fly til Genova fra Danmark tager 5t. 55min. (København Kastrup til Genova Cristoforo Colombo).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Genova, herunder Lufthansa, KLM og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Genova

Find de billigste fly til disse Genova-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Genova

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Genova

Aarhus (AAR) til Milano (MIL)

Fly til Genova ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Milano, hvor den gennemsnitlige pris er 841 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GENOVA FRA KØBENHAVNmarts37% billigereAt flyve fra København til Genova ​​koster i gennemsnit blot 1.152 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GENOVA FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 2.602 kr. at flyve til Genova ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GENOVA FRA KØBENHAVNjuli727% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Genova fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Genova?

Byer som Milano og Venedig løber ofte med overskrifterne, når det gælder turisme i Norditalien. Det er dog også blevet populært at rejse med fly til Genova. Sommeren er det bedste tidspunkt, hvis du planlægger at holde ferie i byen. Modsat mange andre italienske byer, er sommeren ikke hed, men i stedet lige tilpas med omkring 25 °C og ingen regn. Derudover er april, maj og september måneder med behagelige temperaturer, hvilket gør det oplagt at rejse med fly til Genova på dette tidspunkt.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Genova, lå på 42 kr./pr. person fra Agadir, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Genova. Hvis du vil finde de billigste priser til Genova fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Genova på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.152 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Genova med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.377 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Genova på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.824 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 689 kr..

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Genova på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.763 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Genova for omkring 2.308 kr..

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Genova, hvor du kan finde priser helt ned til 1.530 kr.. Hvis du flyver fra Genova om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.184 kr..

Lufthavn: Cuneo Levaldigi, Lufthavn: Milano Linate, Lufthavn: Citta Di Torino, Lufthavn: Milano Malpensa eller Lufthavn: Bergamo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Genova.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Bergamo for 1.229 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Genova

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Genova fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
26. sep.
CPH03:20København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
GOA10:45Genova Cristoforo Colombo
5. okt.
GOA11:45Genova Cristoforo Colombo
5t. 55min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup
Ryanair
28. sep.
CPH03:20København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
GOA11:15Genova Cristoforo Colombo
5. okt.
GOA11:45Genova Cristoforo Colombo
5t. 55min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup
Flere flyselskaber
28. sep.
CPH03:20København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
GOA11:15Genova Cristoforo Colombo
5. okt.
GOA03:55Genova Cristoforo Colombo
13t. 15min.
2 stop
CPH17:10København Kastrup
Lufthansa
25. aug.
CPH02:10København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
GOA09:20Genova Cristoforo Colombo
31. aug.
GOA10:00Genova Cristoforo Colombo
7t. 55min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup
Flere flyselskaber
28. sep.
CPH03:20København Kastrup
7t. 55min.
1 stop
GOA11:15Genova Cristoforo Colombo
6. okt.
GOA09:50Genova Cristoforo Colombo
6t. 00min.
1 stop
CPH15:50København Kastrup
Flere flyselskaber
26. sep.
CPH03:20København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
GOA10:45Genova Cristoforo Colombo
6. okt.
GOA07:25Genova Cristoforo Colombo
5t. 30min.
1 stop
CPH12:55København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Genova

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Genova, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og Ryanair
Flere flyselskaber
8. sep.
CPH04:15København Kastrup
8t. 35min.
1 stop
GOA12:50Genova Cristoforo Colombo
Ryanair
8. sep.
CPH07:35København Kastrup
20t. 45min.
2 stop
GOA04:20Genova Cristoforo Colombo
Lufthansa
10. nov.
CPH01:00København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
GOA07:35Genova Cristoforo Colombo
1.007 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Genova?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Genova

Hvilke flyselskaber flyver til Genova?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Genova fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa, KLM, Ryanair og Air France. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Genova, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Air France-fly til Genova

10 Air France-fly flyver til Genova i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino til Genova, der er den mest populære rute, som Air France har til Genova. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air France-fly til Genova, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.035 kr. og afgik fra Billund. Air France er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 207 af vores brugere.

KLM-fly til Genova

KLM-fly til Genova kan fås fra helt ned til 1.193 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 17 fly, som KLM flyver til Genova på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med KLM til Genova er fra Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino. KLM er blevet bedømt med 7,6/10 af momondo-brugere i 154 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Genova

Neden for finder du alle lufthavne i Genova samt deres afstand til centrum

Det er nemmest og billigst at tage en såkaldt Volabus fra Genova Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 30 min, og en enkeltbillet koster ca. 6 EUR (ca. 45 DKK). Det er også muligt at tage en taxi, som koster ca. 8 EUR (ca. 60 DKK) pr. person, hvis I er mindst tre personer.


Populære fly til Genova

Find dine flybilletter til Genova blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Genova
Hurtigste flyvetid3t. 35min.
Laveste pris1.123 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Genova

Det er nemmest at komme rundt i Genovas gamle bydel til fods. Når du skal videre rundt til nogle af de andre seværdigheder, kan du benytte de 139 buslinjer, der dækker by og opland. Det er oplagt at investere i et Genova Pass til ca. 4.5 EUR (ca. 34 DKK). Kortet giver adgang til ubegrænset kørsel med offentlig transport i 24 timer.


Visumkrav for Genova

Da Italien er medlem af EU samt deltager fuldt i Schengen-samarbejdet, behøver du ikke at ansøge om visum for at holde ferie i byen. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Genova


De bedste oplevelser og seværdigheder i Genova

Genova er Italiens sjettestørste by og byder på mange seværdigheder. Genova har Europas største Middelalderbydel, der er en oplevelse i sig selv. Derudover byder byen på historiske paladser såsom Palazzi dei Rolli, den gamle havn Porto Antico og Cristoforo Columbus’ fødehjem.

Som EU-borger er du sidestillet med de lokale i forhold til sundhedsbehandling. I Italien betyder det ofte delvis egenbetaling, som du kan slippe for ved at tegne en rejseforsikring.

Du kan godt drikke vand fra hanen i Italien.

I Italien betaler du ca. 10 % i drikkepenge.

Via XX Settembre er hovedindkøbsstrøget i Genova. Derudover er det store indkøbscenter Fiumara attraktivt med mere end 120 butikker.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Genova på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Genova, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Genova, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Genova vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Genova. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Genova

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Genova

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.