Find billige flybilletter til Genova

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Genova (GOA)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Genova. De nuværende restriktioner til Genova er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Genova

Find de billigste fly til disse Genova-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Genova

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Genova

København (CPH) til Bergamo (BGY)

Fly til Genova ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergamo Bergamo, hvor den gennemsnitlige pris er 633 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GENOVA FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Genova ​​koster i gennemsnit blot 1.240 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GENOVA FRA KØBENHAVNdecember28% dyrereDet koster cirka 1.988 kr. at flyve til Genova ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GENOVA FRA KØBENHAVNjuli554% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Genova fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Genova?

Byer som Milano og Venedig løber ofte med overskrifterne, når det gælder turisme i Norditalien. Det er dog også blevet populært at rejse med fly til Genova. Sommeren er det bedste tidspunkt, hvis du planlægger at holde ferie i byen. Modsat mange andre italienske byer, er sommeren ikke hed, men i stedet lige tilpas med omkring 25 °C og ingen regn. Derudover er april, maj og september måneder med behagelige temperaturer, hvilket gør det oplagt at rejse med fly til Genova på dette tidspunkt.

Hvilket er det absolut billigste fly til Genova?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Genova, lå på 228 kr./pr. person fra Hamborg, hvilket er 86% billigere end gennemsnitsflyprisen til Genova. Hvis du vil finde de billigste priser til Genova fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Genova?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Genova på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.240 kr.. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Genova med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.321 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Genova?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Genova på, er omkring 38 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.558 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 919 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Genova på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Genova på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.353 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Genova for omkring 1.937 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Genova?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Genova, hvor du kan finde priser helt ned til 1.444 kr.. Hvis du flyver fra Genova om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.053 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Genova?

Lufthavn: Parma, Lufthavn: Milano Linate, Lufthavn: Citta Di Torino, Lufthavn: Milano Malpensa eller Lufthavn: Bergamo Bergamo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Genova.

Findes der en billigere måde at flyve til Genova på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Bergamo Bergamo for 857 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Genova?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Genova. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Genova nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Genova Cristoforo Colombo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Genova Cristoforo Colombo fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
22. sep.
CPH09:55København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
GOA18:45Genova Cristoforo Colombo
25. sep.
GOA06:15Genova Cristoforo Colombo
11t. 00min.
2 stop
CPH17:15København Kastrup
1.089 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. sep.
CPH05:20København Kastrup
8t. 55min.
2 stop
GOA14:15Genova Cristoforo Colombo
25. sep.
GOA06:15Genova Cristoforo Colombo
11t. 00min.
2 stop
CPH17:15København Kastrup
1.095 kr.
Find lignende
Lufthansa
15. aug.
CPH07:20København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
GOA13:45Genova Cristoforo Colombo
22. aug.
GOA14:20Genova Cristoforo Colombo
16t. 15min.
1 stop
CPH06:35København Kastrup
1.019 kr.
Find lignende
KLM
22. sep.
CPH13:25København Kastrup
20t. 00min.
1 stop
GOA09:25Genova Cristoforo Colombo
25. sep.
GOA08:05Genova Cristoforo Colombo
4t. 40min.
1 stop
CPH12:45København Kastrup
1.542 kr.
Find lignende
Ryanair
15. aug.
CPH03:20København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
GOA12:10Genova Cristoforo Colombo
22. aug.
GOA12:35Genova Cristoforo Colombo
20t. 40min.
1 stop
CPH09:15København Kastrup
1.101 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH03:20København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
GOA12:10Genova Cristoforo Colombo
22. aug.
GOA02:55Genova Cristoforo Colombo
27t. 40min.
2 stop
CPH06:35København Kastrup
1.082 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Genova Cristoforo Colombo

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Genova, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Vueling
Vueling
14. aug.
CPH06:55København Kastrup
8t. 30min.
1 stop
GOA15:25Genova Cristoforo Colombo
Ryanair
26. sep.
CPH03:20København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
GOA12:10Genova Cristoforo Colombo
Vueling
16. aug.
CPH16:40København Kastrup
16t. 05min.
1 stop
GOA08:45Genova Cristoforo Colombo

Hvilke flyselskaber flyver til Genova?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Genova

Du kan vælge imellem alt fra traditionelle flyselskaber til lavprisselskaber, når turen skal gå med fly til Genova. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve på ferie med KLM eller Lufthansa, eller du kan nyde godt af billige flybilletter til Genova med Ryanair. Fra Billund Lufthavn kan du blandt andet flyve med Air France eller British Airways.

Hvem flyver direkte til Genova?

Hvis du vil nyde en afgang med direkte fly til Genova, kan du flyve med SAS fra Københavns Lufthavn. Rejser du fra Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, er der et stop indlagt undervejs på turen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Genova?

Det er hurtigt at komme til den norditalienske by, hvis du har købt flybilletter til Genova med direkte flyafgang fra Københavns Lufthavn. En rejse med direkte fly tager blot ca. 2 t og 10 min. Vælger du en afgang med mellemlanding fra en af de danske lufthavne, tager flyveturen ca. 3 t og 45 min som det hurtigste.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Genova samt afstand til centrum

Det er nemmest og billigst at tage en såkaldt Volabus fra Genova Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 30 min, og en enkeltbillet koster ca. 6 EUR (ca. 45 DKK). Det er også muligt at tage en taxi, som koster ca. 8 EUR (ca. 60 DKK) pr. person, hvis I er mindst tre personer.


Populære fly til Genova

Find dine flybilletter til Genova blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Genova
Korteste rejsetid
7t. 25min.
Laveste pris
919 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Genova?

Det er nemmest at komme rundt i Genovas gamle bydel til fods. Når du skal videre rundt til nogle af de andre seværdigheder, kan du benytte de 139 buslinjer, der dækker by og opland. Det er oplagt at investere i et Genova Pass til ca. 4.5 EUR (ca. 34 DKK). Kortet giver adgang til ubegrænset kørsel med offentlig transport i 24 timer.


Kan man rejse til Genova uden pas eller visum?

Da Italien er medlem af EU samt deltager fuldt i Schengen-samarbejdet, behøver du ikke at ansøge om visum for at holde ferie i byen. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID på rejsen.


Tips og gode råd til Genova

Hvad skal man se i Genova?

Genova er Italiens sjettestørste by og byder på mange seværdigheder. Genova har Europas største Middelalderbydel, der er en oplevelse i sig selv. Derudover byder byen på historiske paladser såsom Palazzi dei Rolli, den gamle havn Porto Antico og Cristoforo Columbus’ fødehjem.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er store oplevelser i vente, når du rejser med børn til Genova. Acquario di Genova er blandt byens topattraktioner. Det er Europas største akvarium med aktiviteter for hele familien. Galata Museo del Mare er også værd at lægge vejen forbi. Det er et interaktivt marinemuseum, hvor børn kan sejle i stormvejr og prøve mange andre sjove ting.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du sidestillet med de lokale i forhold til sundhedsbehandling. I Italien betyder det ofte delvis egenbetaling, som du kan slippe for ved at tegne en rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Italien.

Giver man drikkepenge i Genova?

I Italien betaler du ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Via XX Settembre er hovedindkøbsstrøget i Genova. Derudover er det store indkøbscenter Fiumara attraktivt med mere end 120 butikker. (Priser checket: 12/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class