Lej en bil i Genova, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Genova, Italien

Genova, Genoa, Italien
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Genova, Genoa, Italien
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Genova, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

64 kr. - 192 kr.

Alle biltyper

64 kr. - 332 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Genova, Italien, er 76 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Genova, Italien, er i november. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 64 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Genova. I Genova kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Genova.


Biludlejningsfirmaer i Genova

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Genova, Italien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

9,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,0
8 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Genova, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Milano Malpensas biludlejningsdisk

Biludlejning i Genova

4 brugere har søgt efter billeje i Genova med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Genova for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Thrifty, Dollar, og Europcar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Genova. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Genova har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos OptimoRent når du besøger Genova. Med gennemsnitspriser på 155 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er OptimoRent et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Genova, Italien biludlejning?

Udlejningsbiler i Genova fra populære udlejningssteder såsom Thrifty, Dollar og Europcar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Genova, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Genova i oktober måned?

På rejser til Genova i oktober måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Genova i oktober måned, når temperaturer er på omkring 12 °C og der er 111 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Genova koster 199 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Genova har flest biludlejningssteder?

Hertz har 3 udlejningskontorer. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 138 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Genova, Italien?

Hastighedsbegrænsningen i Genova er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Genova har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Genova, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvordan er vejret i Genova, Italien i september?

I september er der normalt 99 mm nedbør i Genova og en gennemsnitstemperatur på 21 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Genova, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Genova er normalt høje i september, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Genova om vejret i resten af Liguria?

Klimaet i Liguria i september er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 99 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Genova til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Genova

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Genova

Kom i gang med at planlægge din rejse til Genova