Udlejningsbiler fra Sunnycars i Genova

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Genova

Genova, Genoa, Italien
4. dec. — 11. dec.
Genova, Genoa, Italien
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Genova Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Genova, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

7 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Genova

Har Sunnycars en lokation i Genova Cristoforo Colombo Lufthavn?

Der er 2 lokationer i Genova Cristoforo Colombo Lufthavn. De adresser for disse 2 biludlejningscentre Aeroporto Cristoforo Colombo og Via Pionieri e Aviatori d´Italia.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Genova?

Priser for biler i Genova opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Genova?

Fra november 2023 er der 76 udbydere at vælge mellem for biler i Genova.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Genova?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Genova. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Genova?

Alle førere, der lejer en bil i Genova, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Genova på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.