Udlejningsbiler fra MAGGIORE i Genova

Find og sammenlign gode tilbud på MAGGIORE udlejningsbiler i Genova

Genova, Genoa, Italien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Genova, Genoa, Italien
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Genova MAGGIORE lokationer

Herunder kan du finde information om alle MAGGIORE biludlejningssteder i Genova, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

MAGGIORE

4 kontorer

Information om MAGGIORE udlejningsbiler i Genova

Har MAGGIORE en lokation i Genova Cristoforo Colombo Lufthavn?

Ja. De 2 lokationer som MAGGIORE har i Genova Cristoforo Colombo Lufthavn kan findes på Via Pionieri E Aviatori D'Italia Snc og Genoa airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra MAGGIORE når man er i Genova i oktober?

Overvej Economy udlejningsbiler fra MAGGIORE hvis du har brug for en udlejningsbil i Genova i oktober. Når du lejer Economy biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 538 kr. per dag og helt ned til 538 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraMAGGIORE —Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange MAGGIORE biludlejningslokationer er der i Genova?

I Genova har MAGGIORE 4 lokationer. Genoa airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 80% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Genova fra MAGGIORE , Genoa airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Genova?

Priser for biler i Genova opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Genova?

Fra september 2023 er der 76 udbydere at vælge mellem for biler i Genova.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Genova?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Genova. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Genova?

Alle førere, der lejer en bil i Genova, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


MAGGIORE biler i andre byer i Italien

Find MAGGIORE tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som MAGGIORE I og MAGGIORE I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Genova på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.