Udlejningsbiler fra MAGGIORE i Genova

Find og sammenlign gode tilbud på MAGGIORE udlejningsbiler i Genova

Genova, Genoa, Italien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Genova, Genoa, Italien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Genova MAGGIORE lokationer

Herunder kan du finde information om alle MAGGIORE biludlejningssteder i Genova, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om MAGGIORE udlejningsbiler i Genova

MAGGIORE ønsker at deres kunder og personale i Genova skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har MAGGIORE indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Genova. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

262 kr. per dag (eller 1.832 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en MAGGIORE udlejningsbil i Genova i august, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i august for en MAGGIORE udlejningsbil var 141 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra MAGGIORE på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja. De 1 lokation som MAGGIORE har i Lufthavn: Genova Cristoforo Colombo kan findes på Genoa airport.

Overvej Mini udlejningsbiler fra MAGGIORE hvis du har brug for en udlejningsbil i Genova i august. Når du lejer Mini biler i august, kan du forvente gennemsnitspriser på 165 kr. per dag og helt ned til 126 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraMAGGIORE —Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

I Genova har MAGGIORE 4 lokationer. Genoa airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 83% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Genova fra MAGGIORE , Genoa airport lokationen.


MAGGIORE biler i andre byer i Italien

Find MAGGIORE tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano, Rom, og Firenze