Udlejningsbiler fra MAGGIORE i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på MAGGIORE udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

MAGGIORE biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

154 kr. - 709 kr.

Alle biltyper

154 kr. - 824 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra MAGGIORE i Milano, Lombardy er i november når priserne er 154 kr. per dag i gennemsnit. 154 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 313 kr. for en MAGGIORE Lille udlejningsbil i Milano. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra MAGGIORE i Milano, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra MAGGIORE alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra MAGGIORE i Milano, Lombardy er i juni når priserne er 340 kr. per dag i gennemsnit. 340 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.090 kr. for en MAGGIORE Stor udlejningsbil i Milano. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra MAGGIORE i Milano, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra MAGGIORE alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
MAGGIORE

149 kr./dag

2 nov. – 11 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
MAGGIORE

152 kr./dag

3 nov. – 12 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
MAGGIORE

177 kr./dag

2 nov. – 11 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano MAGGIORE lokationer

Herunder kan du finde information om alle MAGGIORE biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

MAGGIORE

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om MAGGIORE udlejningsbiler i Milano

Har MAGGIORE en lokation i Milano Linate Lufthavn?

Der er 3 lokationer i Milano Linate Lufthavn. De adresser for disse 3 udlejningscentre er Aeroporto di Milano Linate, Aeroporto di Milano Linate og Aeroporto di Milano Linate.

Hvad er den mest populære bil at leje fra MAGGIORE når man er i Milano i oktober?

Ifølge vores data er Stationcar biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra MAGGIORE mens de besøgte Milano i oktober. Baseret på MAGGIORE biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stationcar på 312 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 142 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange MAGGIORE biludlejningslokationer er der i Milano?

MAGGIORE har 22 biludlejningslokationer i Milano. Deres Milan Malpensa Terminal 1 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 34% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra MAGGIORE i Milano, valgt at leje deres bil fra MAGGIORE lokationen på Milan Malpensa Terminal 1.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Milano?

Priser for biler i Milano opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Milano?

Fra september 2023 er der 367 udbydere at vælge mellem for biler i Milano.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Milano?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Milano. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Milano?

For at leje en bil i Milano, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Milano

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos MAGGIORE ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Milano biludlejningsfirmaer
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.