Udlejningsbiler fra MAGGIORE i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på MAGGIORE udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

MAGGIORE biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

125 kr. - 853 kr.

Alle biltyper

429 kr. - 957 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra MAGGIORE i Milano, Lombardy er i oktober når priserne er 125 kr. per dag i gennemsnit. 125 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 399 kr. for en MAGGIORE Lille udlejningsbil i Milano. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra MAGGIORE i Milano, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra MAGGIORE alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra MAGGIORE i Milano, Lombardy er i oktober når priserne er 551 kr. per dag i gennemsnit. 551 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.246 kr. for en MAGGIORE Stor udlejningsbil i Milano. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra MAGGIORE i Milano, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra MAGGIORE alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
MAGGIORE

315 kr./dag

23 aug. – 30 aug.
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
MAGGIORE

315 kr./dag

23 aug. – 30 aug.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
MAGGIORE

394 kr./dag

23 aug. – 30 aug.
Chevrolet Sonic Sedan

Milano MAGGIORE lokationer

Herunder kan du finde information om alle MAGGIORE biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
13 kontorer

Information om MAGGIORE udlejningsbiler i Milano

MAGGIORE ønsker at deres kunder og personale i Milano skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har MAGGIORE indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Milano. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Milano i september fra MAGGIORE vil koste 671 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 608 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra MAGGIORE i en uge i Milano, kan du forvente priser omkring 4.694 kr. i september måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Milano Linate. De adresser for dette MAGGIORE biludlejningscenter er Milan Linate Airport.

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra MAGGIORE mens de besøgte Milano i september. Baseret på MAGGIORE biludlejningspriser i september sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 323 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 147 kr./dag sidste september, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Til en gennemsnitspris på 323 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra MAGGIORE i Milano det billigste valg. 43% af vores brugere som lejede en bil i Milano fra MAGGIORE valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 323 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 59% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil MAGGIORE har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

MAGGIORE har 13 biludlejningslokationer i Milano. Deres Milan Malpensa Terminal 1 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 50% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra MAGGIORE i Milano, valgt at leje deres bil fra MAGGIORE lokationen på Milan Malpensa Terminal 1.


MAGGIORE biler i andre byer i Italien

Find MAGGIORE tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Rom, Firenze, og Napoli