Udlejningsbiler fra MAGGIORE i Firenze

Find og sammenlign gode tilbud på MAGGIORE udlejningsbiler i Firenze

Firenze, TO, Italien
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Firenze, TO, Italien
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

MAGGIORE biludlejningstilbud i Firenze, Toscana

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

68 kr. - 866 kr.

Alle biltyper

68 kr. - 1.049 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra MAGGIORE i Firenze, Toscana er i januar når priserne er 68 kr. per dag i gennemsnit. 68 kr. per dag er 85% lavere end den gennemsnitlige årspris på 459 kr. for en MAGGIORE Lille udlejningsbil i Firenze. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra MAGGIORE i Firenze, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra MAGGIORE alt efter hvilken dag du booker.


Firenze MAGGIORE lokationer

Herunder kan du finde information om alle MAGGIORE biludlejningssteder i Firenze, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

MAGGIORE

4 kontorer

Information om MAGGIORE udlejningsbiler i Firenze

MAGGIORE ønsker at deres kunder og personale i Firenze skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har MAGGIORE indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Firenze. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

MAGGIORE har 1 lokation i Lufthavn: Firenze Peretola. Du vil finde MAGGIORE beliggende på Via Palagio Degli Spini, Snc 5.

Overvej Stationcar udlejningsbiler fra MAGGIORE hvis du har brug for en udlejningsbil i Firenze i februar. Når du lejer Stationcar biler i februar, kan du forvente gennemsnitspriser på 339 kr. per dag og helt ned til 214 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraMAGGIORE —Stationcar bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type udlejningsbil fra MAGGIORE i Firenze er Stationcar (339 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 47% af vores brugere, som lejede en bil fra MAGGIORE , valgt en Stationcar grundet besparelsen. En Stationcar er desuden 39% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra MAGGIORE i Firenze.

Der er 4 MAGGIORE biludlejningslokationer i Firenze. Ifølge vores brugere er den mest populære MAGGIORE lokation i Firenze beliggende på Via Palagio Degli Spini, Snc 5. 80% af vores brugere som har lejet bil fra MAGGIORE i Firenze lejede fra denne lokation det seneste år.


MAGGIORE biler i andre byer i Italien