Udlejningsbiler fra MAGGIORE i Firenze

Find og sammenlign gode tilbud på MAGGIORE udlejningsbiler i Firenze

Firenze, TO, Italien
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Firenze, TO, Italien
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Firenze MAGGIORE lokationer

Herunder kan du finde information om alle MAGGIORE biludlejningssteder i Firenze, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om MAGGIORE udlejningsbiler i Firenze

 • Er det sikkert at leje en bil fra MAGGIORE i Firenze under COVID-19?

  MAGGIORE ønsker at deres kunder og personale i Firenze skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har MAGGIORE indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Firenze. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra MAGGIORE i Firenze koste i oktober?

  217 kr. per dag (eller 1.516 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en MAGGIORE udlejningsbil i Firenze i oktober, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i oktober for en MAGGIORE udlejningsbil var 84 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra MAGGIORE på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

 • Har MAGGIORE en lokation i Lufthavn: Firenze Peretola?

  MAGGIORE har 1 lokation i Lufthavn: Firenze Peretola. Du vil finde MAGGIORE beliggende på Via Palagio Degli Spini, Snc 5.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra MAGGIORE når man er i Firenze i oktober?

  Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra MAGGIORE hvis du har brug for en udlejningsbil i Firenze i oktober. Når du lejer Stor mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 313 kr. per dag og helt ned til 198 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraMAGGIORE —Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra MAGGIORE i Firenze?

  Den billigste type udlejningsbil fra MAGGIORE i Firenze er Lille mellemklasse (159 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 16% af vores brugere, som lejede en bil fra MAGGIORE , valgt en Lille mellemklasse grundet besparelsen. En Lille mellemklasse er desuden 30% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra MAGGIORE i Firenze.

 • Hvor mange MAGGIORE biludlejningslokationer er der i Firenze?

  Der er 4 MAGGIORE biludlejningslokationer i Firenze. Ifølge vores brugere er den mest populære MAGGIORE lokation i Firenze beliggende på Via Palagio Degli Spini, Snc 5. 82% af vores brugere som har lejet bil fra MAGGIORE i Firenze lejede fra denne lokation det seneste år.


MAGGIORE biler i andre byer i Italien

Find MAGGIORE tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano, Rom, og Napoli

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Firenze

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos MAGGIORE ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Firenze biludlejningsfirmaer