Udlejningsbiler fra MAGGIORE i Bari

Find og sammenlign gode tilbud på MAGGIORE udlejningsbiler i Bari

Bari, Bari, Italien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Bari, Bari, Italien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

MAGGIORE biludlejningstilbud i Bari, Apulien

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

138 kr. - 682 kr.

Alle biltyper

138 kr. - 682 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra MAGGIORE i Bari, Apulien er i september når priserne er 138 kr. per dag i gennemsnit. 138 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 496 kr. for en MAGGIORE Lille udlejningsbil i Bari. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra MAGGIORE i Bari, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra MAGGIORE alt efter hvilken dag du booker.


Bari MAGGIORE lokationer

Herunder kan du finde information om alle MAGGIORE biludlejningssteder i Bari, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

MAGGIORE

4 kontorer

Information om MAGGIORE udlejningsbiler i Bari

MAGGIORE ønsker at deres kunder og personale i Bari skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har MAGGIORE indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bari. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket MAGGIORE har 1 lokation i Lufthavn: Bari Palese:
Viale Enzo Ferrari, c/o.

Ifølge vores data er Stationcar biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra MAGGIORE mens de besøgte Bari i december. Baseret på MAGGIORE biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stationcar på 349 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 271 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

At leje en Stationcar er den billigste type af bil tilgængelig fra MAGGIORE i Bari. AT leje en Stationcar fra MAGGIORE koster 349 kr./dag i gennemsnit (28% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 33% af vores brugere valgt at leje en Stationcar for at spare penge på deres udlejningsbil i Bari.

MAGGIORE opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Bari. Den mest populære biludlejningslokation MAGGIORE har i Bari er placeret på Viale Enzo Ferrari, c/o.I løbet af de sidste 12 måneder har 86% af vores brugere, der søgte efter MAGGIORE udlejningsbiler i Bari endt med at leje deres bil fra Viale Enzo Ferrari, c/o lokationen.


MAGGIORE biler i andre byer i Italien

Find MAGGIORE tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Rom og Napoli