Lej en bil i Metz, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Metz, Frankrig

Metz, Moselle, Frankrig
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Metz, Moselle, Frankrig
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Metz

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Metz, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Metz, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Strasbourg Entzheims biludlejningsdisk

Biludlejning i Metz

8 personer har søgt efter billeje i Metz in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Metz for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Metz. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Metz, Frankrig?

Metzs hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Metz er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 130 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Metz?

Når vores brugere lejer bil in Metz, vælger de fleste en Hyundai Accent til 299 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Ford Focus til i gennemsnit 292 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Metz for helt ned til 78 kr./dag og udlejning af Ford Focus for helt ned til 109 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz G-Class in Metz?

Sixt udlejer en Mercedes-Benz G-Class in Metz for 771 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en Mercedes-Benz G-Class in Metz kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.

Hvordan er vejret i Metz, Frankrig i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Metz 15 °C, og den forventede nedbør er 64 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Metz.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Metz i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Metz. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Metz plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Class Mini Car og Ford Focus.

Minder vejret i Metz om vejret i resten af Grand Est?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Metz til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Grand Est normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 75,5 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Metz