Lej en bil i Tel Aviv, Israel

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Tel Aviv, Israel

Tel Aviv, Israel
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Tel Aviv, Israel
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Tel Aviv, Israel

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

108 kr. - 200 kr.

Alle biltyper

108 kr. - 511 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Tel Aviv, Israel, er 166 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Tel Aviv, Israel, er i april. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 108 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tel Aviv. I Tel Aviv kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Tel Aviv.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Tel Aviv, Israel, er 221 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Tel Aviv, Israel, er i april. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 108 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tel Aviv. I Tel Aviv kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Tel Aviv.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Tel Aviv, Israel, er 300 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Tel Aviv, Israel, er i juli. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 206 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tel Aviv. I Tel Aviv kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Tel Aviv.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Tel Aviv, Israel, er 197 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Tel Aviv, Israel, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 298 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Tel Aviv. I Tel Aviv kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Tel Aviv.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Tel Aviv, Israel, er 303 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Tel Aviv, Israel, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 446 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Tel Aviv. I Tel Aviv kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Tel Aviv.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

367 kr./dag

16 aug – 24 aug
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

371 kr./dag

16 aug – 24 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

383 kr./dag

16 aug – 24 aug
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Tel Aviv

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Tel Aviv, Israel
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,2

Comfort

6,4

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,8

Valuta for pengerne

5,9
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,1

Comfort

5,9

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,5

Valuta for pengerne

5,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,3

Comfort

6,1

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

5,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,4

Comfort

5,8

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,5

Valuta for pengerne

5,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,9

Comfort

5,2

Samlet

4,4

Afhentning/aflevering

4,5

Valuta for pengerne

4,3
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

6,5

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,7

Valuta for pengerne

6,5
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,5

Comfort

6,2

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,8

Valuta for pengerne

5,9

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Frishman Beach13,9 km

Nærliggende attraktioner:

Frishman Beach4,1 km

Nærliggende attraktioner:

Frishman Beach1,7 km

Information om din rejse til Tel Aviv

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Tel Aviv?

Israel er et land, som mange danske turister måske ikke har det store kendskab til. Ofte går rejsen til USA, Spanien, Grækenland eller Italien, men Israel er kravlet opad på listen. Ikke mindst takket være Tel Aviv, der er landets største byområde med en moderne puls. Du kan med fordel få glæde af billeje i Tel Aviv, så du eksempelvis kan se mere af de smukke kystområder, da byen ligger helt ud til Middelhavet. Inden du når dertil, er der en aldersgrænse for leje af bil, der skal overholdes. Den kan variere alt efter, hvem der står for din biludlejning i Tel Aviv. Selskabet Budget kræver en minimumalder på 21 år i forbindelse med billeje i Tel Aviv. Hvis du er chauffør under 23 år, skal der desuden betales et dagsgebyr på ca. 53 ILS (ca. 100 DKK). Et sidste krav er, at du skal have haft kørekort i mindst to år. Hos udlejningsfirmaet Dollar er mindstealderen for billeje i Tel Aviv ligeledes 21 år, mens et dagsgebyr også skal betales for kørere under 23 år. Beløbet er på ca. 50 ILS (ca. 94 DKK). Udbydere som eksempelvis Europcar, Thrifty og Avis – samt mange flere – har lignende alderskrav. Lej bil i Tel Aviv, og kør afsted, når det passer dig!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Ligesom i alle andre lande, skal fartgrænserne naturligvis også overholdes i Israel. I Tel Avivs byområder er den maksimale fartgrænse 50 km/t. På landevejene må du køre maks. 90 km/t, mens du på landets motorveje må køre maks. 110 km/t. Promillegrænsen i Israel ligger på 0,24. I vinterperioden fra november til marts skal du huske at køre med lyset tændt hele døgnet rundt, mens det resten af året kun er nødvendigt i aften- og nattetimerne. Der skal betales vejafgift for at benytte motorvej 6 i Israel. Nummerpladen scannes automatisk, og som regel er afgiften inkluderet i prisen, når du foretager billeje i Tel Aviv.

Parkering

Biludlejning i Tel Aviv betyder også behov for at parkere. Det er tilladt at parkere i midtbyen langs vejene, som er markeret med blå og hvide striber. I tidsrummet kl. 17:00-9:00 er p-pladserne dog forbeholdt folk, der bor i byen. Timeprisen er ca. 6 ILS (ca. 11 DKK). Du kan også parkere på de specialindrettede parkeringspladser. De findes eksempelvis omkring Habima Teater, ved Suzanne Dellal og Dizengoff Center. Priserne disse steder ligger på ca. 12 ILS (ca. 22 DKK) i timen.

Udflugtsmål i og omkring Tel Aviv

Områderne omkring Tel Aviv indbyder til mange skønne udflugter i lejebil. Du kan med fordel indtaste Haifa på din GPS og sætte kurs mod nord. Byen byder på lækre strande, et godt natteliv og ikke mindst UNESCO-seværdigheden Bahai Gardens. En tur til Det Døde Hav og Masada-ruinerne er også værd at overveje. Det er en god idé at tilkøbe fri kilometer, hvis ikke de allerede er inkluderet i lejeprisen. Er der børn i bilen, skal I naturligvis også huske at leje barnestol.

Hvilke forsikringer skal man have?

Ansvarsforsikring, tyverisikring og skadesdækning er som udgangspunkt med i lejeprisen. Det er ikke sikkert, at du kan nøjes med en basisdækning, og derfor har du naturligvis mulighed for at betale ekstra for at slippe af med en selvrisiko. I skadesdækningen er der oftest ikke inkluderet dækning på eksempelvis glas, tag og dæk. Men det er muligt at tilføje tillægsdækninger.

Kan man bruge sit danske kørekort i Tel Aviv, eller skal man have et internationalt?

Du har brug for et internationalt kørekort i forbindelse med biludlejning i Tel Aviv. Det kan fås på Borgerservice, hvor du skal medbringe dit kørekort samt et pasfoto. Prisen er ca. 25 DKK. Begge kørekort skal desuden medbringes på rejsen.

Hvor i Tel Aviv kan man hente og aflevere sin lejebil?

Når du lander og letter med fly i Tel Aviv Lufthavn, kan du med fordel hente og aflevere din lejebil i samme ombæring. Thrifty, Alamo og Budget er nogle af de selskaber, der også tilbyder afhentning og -aflevering af lejebil i centrum. (Information checket 17/05/2019).


Afstanden fra Tel Aviv, Israel til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Tel Aviv Ben Gurion Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Tel Aviv

134 brugere har søgt efter billeje i Tel Aviv med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Tel Aviv for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget, Hertz, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Tel Aviv som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Tel Aviv. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tel Aviv har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos CalAuto når du besøger Tel Aviv. Med gennemsnitspriser på 190 kr./dag tilgængelige gennem deres 5 udlejningskontorer, er CalAuto et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Tel Aviv, Israel biludlejning?

Udlejningsbiler i Tel Aviv fra populære udlejningssteder såsom Budget, Hertz og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingsreglerne for biludlejning i Tel Aviv, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din kommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Tel Aviv har flest biludlejningssteder?

CalAuto har flest udlejningssteder i Tel Aviv, Israel med 5 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 190 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Tel Aviv, Israel?

Hastighedsbegrænsningen i Tel Aviv er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Tel Aviv har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 90 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Tel Aviv, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvordan er vejret i Tel Aviv, Israel i juli?

Normalt er vejret i Tel Aviv i juli måned 26 °C og den forventede nedbør er 0 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Tel Aviv typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Tel Aviv om vejret i resten af Tel Aviv?

Dem, der gerne vil leje bil i Tel Aviv til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Tel Aviv i juli måned normalt er ca. 26 °C med 0 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Israel

Se vores biludlejningstilbud i byer som Jerusalem, Eilat og Haifa i Israel

Biludlejning i lufthavne i Tel Aviv

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Tel Aviv

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tel Aviv