Udlejningsbiler fra CalAuto i Tel Aviv

Find og sammenlign gode tilbud på CalAuto udlejningsbiler i Tel Aviv

Tel Aviv, Israel
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Tel Aviv, Israel
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

CalAuto biludlejningstilbud i Tel Aviv, Tel Aviv

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

116 kr. - 237 kr.

Alle biltyper

124 kr. - 289 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra CalAuto i Tel Aviv, Tel Aviv er i juni når priserne er 116 kr. per dag i gennemsnit. 116 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 158 kr. for en CalAuto Lille udlejningsbil i Tel Aviv. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra CalAuto i Tel Aviv, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra CalAuto alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra CalAuto i Tel Aviv, Tel Aviv er i juni når priserne er 195 kr. per dag i gennemsnit. 195 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 274 kr. for en CalAuto Mellemstor udlejningsbil i Tel Aviv. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra CalAuto i Tel Aviv, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra CalAuto alt efter hvilken dag du booker.


Tel Aviv CalAuto lokationer

Herunder kan du finde information om alle CalAuto biludlejningssteder i Tel Aviv, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0

Information om CalAuto udlejningsbiler i Tel Aviv

 • Er det sikkert at leje en bil fra CalAuto i Tel Aviv under COVID-19?

  CalAuto ønsker at deres kunder og personale i Tel Aviv skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har CalAuto indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Tel Aviv. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra CalAuto i Tel Aviv koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente CalAuto biludlejningspriser i Tel Aviv at være 192 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 112 kr. per dag fra CalAuto på denne tid af året i Tel Aviv. Gennemsnitsprisen er typisk 1.342 kr. for en uges billeje fra CalAuto i oktober når man er i Tel Aviv.

 • Har CalAuto en lokation i Lufthavn: Tel Aviv Ben Gurion Intl?

  Ja, CalAuto har 1 lokation i Lufthavn: Tel Aviv Ben Gurion Intl som som er beliggende på Terminal 3, Ben Gurion Airport, Pick Up: Terminal 3 1st floor Return: Parking lot 16 (Car rental return)..

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra CalAuto når man er i Tel Aviv i oktober?

  Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra CalAuto i Tel Aviv i oktober måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra CalAuto 192 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 144 kr. per dag i oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra CalAuto i Tel Aviv?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra CalAuto, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Tel Aviv. At leje en Mini fra CalAuto koster i gennemsnit 114 kr. per dag, hvilket er 8% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 13% af vores brugere valgt at leje en Mini fra CalAuto for at spare penge på deres rejse til Tel Aviv.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tel Aviv

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos CalAuto? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tel Aviv biludlejningsfirmaer