Hoteller i Tel Aviv, Israel

Find tilbud på 421 hoteller i Tel Aviv, Israel

Tel Aviv, Israel
30. nov. — 1. dec.2
tor. 1.12
man. 5.12

Populære hoteller til en overnatning i Tel Aviv

Find det perfekte hotel til dit ophold i Tel Aviv
Pris
kr.164
kr.3150
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Tel Avivs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Tel Aviv

Pris

1.522 kr. – 4.488 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I TEL AVIVNortheast Quarter39% billigereHoteller i Northeast Quarter er de billigste i Tel Aviv med kun 1.522 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I TEL AVIVOld Jaffa44% dyrereOld Jaffa har de højeste hotelpriser i Tel Aviv med værelser til 4.488 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I TEL AVIVHaYarkon - Tel Aviv Beaches73% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i HaYarkon - Tel Aviv Beaches end i andre områder i Tel Aviv

Oplevelser i Tel Aviv


Hoteller i populære bydele i Tel Aviv

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Tel Aviv og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Tel Aviv?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Tel Aviv
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
80%forventet prisfald
55%forventet prisstigning

Rejsepriser

275 kr. - 2.996 kr.

Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugensøndagis the most expensive day of the week to book
3.053 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
461 kr.is the average per night cost for a hotel on this day

Nyttig indsigt i hoteller i Tel Aviv

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Tel Aviv

Laveste hotelpris

115 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Herods Tel Aviv By The Beach

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3733

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Tel Aviv, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 115 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Royalty Suites, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Herods Tel Aviv By The Beach, det mest populære 5-stjernede hotel i Tel Aviv(bedømmelse på 8,1/10 ud fra 1.063 anmeldelser).
Der er 3.733 hoteller i Tel Aviv tæt på Tel Aviv Ben Gurion Intl. Star Guest- House er det nærmeste og ligger 2,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Tel Aviv. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Tel Aviv lå i sidste uge på 5.996 kr..

Rejsetips til Tel Aviv

Skal der spares penge på overnatningen i Tel Aviv, kan du overveje at kigge efter byens vandrehjem. Mange rygsækrejsende, unge børnefamilier og solorejsende valfarter til Tel Aviv, og det er derfor nemt at finde vandrehjem rundt omkring i byen til priser på ca. 140 ILS (240 DKK) pr. overnatning. De ligger spredt hele vejen fra marinaen på nordkysten og ned til Jaffa, som perler på en snor – bag selve frontkysten. Til den pris får du et godt dobbeltværelse med eget bad og toilet i en pæn bygning, som vil være basen for din ferie i byen. Klimaet i Tel Aviv har også en betydning for hotelpriserne. Sommeren varer fra ca. juni til oktober med august som den varmeste måned, der er perfekt til en strandferie. Rejser du derfor i de mildere måneder, samt i vinterperioden med mest regn, kan der være penge at spare.

En budgetrejse handler om planlægning, og selvom priserne i Tel Aviv er over middel sammenlignet med helt billige byer i verden, så er det med at benytte byens gratis muligheder. Området White City skal opleves. Det gør du ved at gå rundt i distrikterne, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Det er huse opført i klassisk Bauhaus-stil fra 1920’erne og 30’erne i minimalistiske kasseformer og hvide farver. I samme forbindelse er det oplagt at tilmelde sig en gratis, guidet rundtur i området med mødested på Rothschild Boulevard 46. En anden gratis rundtur får du i et af verdens ældste havneområder Jaffa, hvor mødestedet er ved The Clock Tower. Når du har gået nok, så melder sulten sig, og det er tid til at besøge Carmel Market, hvor du bør prøve en lækker bønnesalat med æg og toppet med hummus, som er endnu en af byens specialiteter. Markedet bugner med delikatesser, og det er ligeledes populært at tage en sandwich med til byens hovedtorv Habima Square med den smukke blomsterhave og fontæner.

Store dele af Tel Avivs centrale bymidte oplever du nemmest til fods. Du kan dog også tage en bus, hvor linje 5 er den mest populære og benyttede, da den blandt andet kører til gader som Rotschild Boulevard og Dizengof Street. Rute 18 er også en populær linje, da den kører mellem hovedbanegården og Jaffa. Du skal dog huske, at der ikke kører offentlig transport fra fredag eftermiddag til lørdag nat grundet den jødiske sabbat. En anden nem måde at komme omkring på er på cykel, som du lejer på en af de mange stationer i byen kaldet Tel-O-Fun. 3 dages leje koster ca. 48 ILS (82 DKK).

Det er påkrævet, at du er fyldt 18, når du tjekker ind på et hotel i Tel Aviv. Dermed skal du også kunne fremvise et gyldigt foto-ID ved ankomst.

Du skal være forberedt på at lægge et depositum ved ankomst til hotellet. Du vælger oftest selv, om garantien skal stilles med kontanter eller via kreditkort.

I Tel Aviv er det en del af kulturen at give drikkepenge, hvor omkring 10-15 % er et godt udgangspunkt.

Tel Aviv er kendt for at være en sikker by at opholde sig i. Du skal dog som altid have styr på penge og andre værdier, når du færdes ude, hvad enten det er på byens strande, markeder eller tætbefolkede områder generelt.

I Israel anvender man stiktype H, som ikke matcher danske opladere, og derfor er det nødvendigt med en adapter.


Hvad koster et hotel i Tel Aviv pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Tel Aviv

3-stjernede hoteller

Billigst 575 kr.

Gennemsnitlig 876 kr.

Dyrest 1.074 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Tel Aviv

Disse billige hoteller og vandrehjem i Tel Aviv har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Tel Aviv

Hoteller med mest værdi for pengene i Tel Aviv

Disse Tel Aviv hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Tel Aviv

Tel Aviv er Israels moderne storby, hvor kristne, muslimske arabere og jøder lever side om side med hinanden. Tel Aviv er en sprudlende metropol, som overrasker de fleste førstegangsbesøgende.

Byens centrum er stedet, hvor langt de fleste turister bor – specielt i det område, der går fra Allenby Street og op til Yarkon River i nord. Er du til shopping, så vælg et hotel tæt på Dizengoff Street, der bugner med specialbutikker, cafeer og restauranter – og husk at tage et hvil med en kop stærk kaffe og et par stykker af den traditionelle baklava.

Hvis du vil bo i et trendy område med masser af gadekunst og en kreativ puls, er Florentin-nabolaget, hvor du kan hænge ud med byens innovative kreatører. Tel Aviv er kendt for sit aktive natteliv med barer og diskoteker, så fest- og musikglade turister kan med fordel bo tæt på gader som Lilienblum Street, Neve Tzedek eller Rothschild Boulevard. Om sommeren er det omkring marinaen i nord og strandene, at dørene slås op, og klubstemningen starter. Tel Avivs beliggenhed gør det oplagt at bo med udsigt over Middelhavet. Hvis du ønsker en smuk panoramaudsigt 24 timer i døgnet, er det klogt at se nærmere på strandhotellerne omkring Retsif Herbert Samuel Street.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Tel Aviv

Tel Aviv er byen, som har alle de ingredienser, der skal til, for at få en optimal ferie. Beliggenheden ud til Middelhavet siger alt, for det er lig med lange sandstrande, der giver mulighed for at få lidt sol på kroppen, og få rørt musklerne i vandet. Jerusalem Beach og Givat Aliya Beach er blot to af mange muligheder, og en solseng koster ca. 12 ILS (20 DKK) pr. dag.

En ferie er for de fleste også lig med shopping, god mad og natteliv. Alt dette byder Tel Aviv også på. Det er lige fra shopping på det lokale Levinsky Market til de internationale butikskæder i indkøbscenteret Azriely. Det er også falafel og hummus på ethvert gadehjørne eller gourmetmad på fine restauranter. I samme dur finder du både billige vandrehjem samt luksushoteller med havudsigt, så Tel Aviv har noget for ethvert budget.

Som turist vil du hurtigt opdage, at Tel Aviv byder på mange spændende kontraster. Arkitekturen er heller ingen undtagelse med Jaffa og en af verdens ældste havneområder i syd samt det nyere og mere mondæne anlæg ved marinaen længer nordpå.

Byen er ideel for unge par, der tager en weekend med fokus på strandture om dagen og klubbesøg om aftenen. Børnefamilier vil også more sig langs kysten eller på nogle af byens mange legepladser. Indendørs badeland er der også i form af Luna Park Tel Aviv, hvis du trænger til et afbræk fra solen. Ældre par vil ligeledes nyde byen, hvor byens vinplantager, operahus og kunstmuseer trækker.


Information about staying in Tel Aviv

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Tel Aviv

Det gennemsnitlige ophold i Tel Aviv varer 5 nights.

Hoteller i Tel Aviv tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.443 kr. pr. nat.

Værelsespriser for hoteller i Tel Aviv kan være helt op til 80% lavere i januar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Prisen på et hotelværelse i Tel Aviv varierer fra dag til dag, men generelt er søndag billigst, og lørdag er dyrest.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Tel Aviv koster ca. 924 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 519 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Tel Aviv.

Populære områder i Tel Aviv er Old Jaffa, Neve Tzedek, Jaffa og HaYarkon - Tel Aviv Beaches.

Med gode temperaturer på omkring 13 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Tel Aviv overveje at besøge populære steder i nærheden af Tel Aviv.

Ja, Tel Aviv har 200 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Tel Aviv, er Diamond exchange Flats den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Tel Aviv.

Ja, byen Tel Aviv har ledige hostels. Du kan vælge mellem 165 Tel Aviv hostels. Vi anbefaler et ophold på Abraham Tel Aviv, som er det mest populære blandt vores brugere. Søg efter hostels i Tel Aviv.


momondos yndlingshoteller i Tel Aviv

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Tel Aviv
Embassy Hotel Tel Aviv

Embassy Hotel Tel Aviv

5 Shalom Aleichem St., Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,5
952 kr.
Link Hotel & Hub By Dan Hotels

Link Hotel & Hub By Dan Hotels

39 Shaul Hamelech St., Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,6
981 kr.
NYX Tel Aviv

NYX Tel Aviv

29 Harakevet Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

7,9
1.138 kr.
Selina Tel Aviv Beach

Selina Tel Aviv Beach

2 Shenkar St, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,4
208 kr.
The Spot Hostel

The Spot Hostel

3 Hata'Arucha Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,1
215 kr.
Shenkin Hotel

Shenkin Hotel

Brener 21, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,6
1.081 kr.
Sky Hostel

Sky Hostel

34 Ben Yehuda Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

3,9
186 kr.
Idelson Hotel

Idelson Hotel

13 Idelson Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

6,6
508 kr.
Tal by the Beach - an Atlas Boutique Hotel

Tal by the Beach - an Atlas Boutique Hotel

287 Hayarkon Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,7
1.517 kr.
Alexander Hotel

Alexander Hotel

3 Havakuk Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,3
1.603 kr.
Poli House by Brown Hotels

Poli House by Brown Hotels

1 Nahalat Binyamin Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,6
888 kr.
Artist Hotel - an Atlas Boutique Hotel

Artist Hotel - an Atlas Boutique Hotel

35 Ben Yehuda Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

9,0
1.024 kr.
Maxim Design Hotel 3 Star Superior

Maxim Design Hotel 3 Star Superior

86 Hayarkon Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,6
995 kr.
Hotel Gilgal

Hotel Gilgal

7 Nes Ziona Street, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,0
744 kr.
Hotel Bobo By Brown Hotels

Hotel Bobo By Brown Hotels

Yavne 42, Tel Aviv, Tel Aviv, Israel

8,2
802 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Tel Aviv


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Tel Aviv kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

momondo finder et godt sted at overnatte i Tel Aviv for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.