Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i Israel

Hoteller i Israel

Find tilbud på 1.682 hoteller i Israel

Israel
29. apr — 30. apr2
ons 24.4
sön 28.4
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Israel

Find det perfekte hotel til dit ophold i Israel
Pris
kr.606
kr.4979
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Israel

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Israel og nogle af de bedste hoteller i hvert område

momondos yndlingshoteller i Israel

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Israel

Nyttig indsigt i hoteller i Israel

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Israel

Laveste hotelpris

133 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Herods Hotel Tel Aviv by the Beach

Hoteller i nærheden af lufthavnen

4566

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Israel, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 133 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Palm Hostel, et 1-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Herods Hotel Tel Aviv by the Beach, det mest populære 5-stjernede hotel i Israel(bedømmelse på 8,2/10 ud fra 2.096 anmeldelser).
Der er 4.566 hoteller i Israel tæt på Tel Aviv Ben Gurion Intl. Sarin room er det nærmeste og ligger 2,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Israel. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Israel lå i sidste uge på 6.228 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i Israel?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Israel
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonmajdet dyreste tidspunkt
64%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

408 kr. - 1.789 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
945 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.338 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Israels bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Israel

Pris

624 kr. – 1.347 kr.

BILLIGSTE BY I ISRAELHaifa34% billigereHoteller i Haifa er de billigste i Israel med kun 624 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I ISRAELBat Yam30% dyrereBat Yam har de højeste hotelpriser i Israel med værelser til 1.347 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I ISRAELTel Aviv78% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Tel Aviv end i andre byer i Israel

Information om overnatning i Israel

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Israel

Hvilke byer i Israel er bedst at bo i?

Hoteller i Tel Aviv er en bekvem mulighed for indkvartering i Israel. Israels regering har forbedret den offentlige transport markant fra Tel Aviv til andre områder i landet. Busser og tog er pålidelige og billige transitmuligheder i byen. Tog, der drives af de israelske jernbaner, har erstattet busser på de fleste ruter som Tel Aviv-Jerusalem, Tel Aviv-Be'er Sheva og Tel Aviv-Haifa, da de er hurtige. Togene kører også til Ben Gurion Lufthavn og andre mindre byer. Busser er et prisvenligt transportmiddel fra Tel Aviv til andre byer i Israel, hvor Dan er den største bustransport-udbyder, der kører busser til forskellige ruter 24/7. Busbilletter koster ca. NIS 5 (mindre end DKK 12), og disse købes med RAV-KAV, et israelsk chipkort. Nogle af Tel Aviv-hotellerne i Israel, som du kan overveje, er Jo Hotel og Renaissance Tel Aviv Hotel.

Hvad er de bedste ting at gøre i Israel?

Eilat er en populær attraktion på denne halvø i det Røde Hav. Byen er berømt for sine delfiner og store koralrev, med vand ud mod henholdsvis Jordan og Egypten mod vest og syd. Du kan nyde et ophold på det resort- og spa-lignende Club Hotel Eilat, mens du er i Eilat. Haifas baha'i-have er et af Israels vigtigste højdepunkter, der tiltrækker turister fra hele verden. Disse haver er arrangeret i en række uberørte grønne terrasser, der tumler ned ad bjergsiden. Det døde Hav er også en ikonisk attraktion i Israel, som imponerer de fleste besøgende. Vandet er salt og rigt på mineraler, og intet synker her, takket være effekten af opdrift. Den barske ørken i Timna Park i Negev bør stå øverst på din liste over smukke rejsemål i Israel. Sandet her er flerfarvet, som sammen med de bizart formede kampesten og de tårnhøje klipper sørger for den smukke udsigt. Bortset fra Timna Park og Eilat er der ingen entré til disse attraktioner. Børn over 3 år og voksne debiteres et gebyr på Timna Park. Attraktionerne er travlest om sommeren og langsomst om efteråret og foråret.

Hvilke byer i Israel har det bedste natteliv?

Nattelivet i Tel Aviv er stadig det mest livlige i Israel. Byen har en af de mest populære natklubber med DJ's i verdensklasse samt underholdende strandbarer. De unge vil finde den ideelle atmosfære i Haifa, som er populær for en aften med sjov og dans. Du kan komme tættere på nattelivet i Haifa ved at bo på billige hoteller i Israel som Mirabelle Plaza Haifa by Dan Hotels. Jerusalem er den foretrukne destination for velsmagende lokale delikatesser i Israel. Mahane Yehuda-markedet i det centrale Jerusalem har hundredvis af leverandører, der sælger forskellige fødevarer, fra kurdisk-syriske kager til libanesiske shakshuka. Der er også et åbent køkken på Jackos Street, hvor du kan se kokkens kulinariske færdigheder på arbejde lige foran dig.

Hvilke byer i Israel har mest historie og kunst?

Kunst- og historieinteresserede vil sætte pris på det arkitektoniske vidunder Mar Saba klosteret i Betlehem. Den naturskønne udsigt over klosterets klippeside med sine glinterende metalkupler er uforglemmelig. Bethlehem er en anden historisk og religiøs by i Israel, som bør være på din rejseplan. Du kan udforske den romerske bys kulturelle liv på Beit Shean, som også har en byzantinsk oprindelse, og du kan nyde en bid af den antikke verden i de mange ruiner og det velrestaurerede teater. Voksne og børn skal betale for at besøge dette sted. Jerusalem har også masser af historie og stor religiøs betydning, hvilket gør det til en by man bør udforske, før man forlader Israel. Byen kan prale af fantastiske museer, som kunstentusiaster vil sætte pris på. Du kan finde indkvartering på Israelske hoteller i Jerusalem som Leonardo Plaza Hotel og Dan Panorama Hotel Jerusalem. Bethlehem og Jerusalem er travlest i påsken og julen, og de fleste museer og seværdigheder har entré.

Hvornår er det billigst at overnatte i Israel?

februar er den billigste måned at overnatte på hotel i Israel og priserne ligger på kun 504 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i marts, som er den dyreste måned.

Hvor i Israel vælger de fleste at overnatte?

Vores brugere har en tendens til at besøge Tel Aviv oftere end nogen anden by, når de rejser til Israel.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Israel?

Du kan forvente en gennemsnitspris på 714 kr. pr. nat for et luksushotelværelse i Israel. Dette er ca. 7% mere end landets gennemsnitspris på 764 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Israel har de dyreste hotelværelser?

Med en gennemsnitspris på 1.187 kr. pr. nat er Akko den dyreste by at bestille et hotel i, i Israel. Gennemsnitsprisen på 1.187 kr. er ca. 42% højere pr. nat end gennemsnitsprisen i resten af landet.

Hvilken by i Israel har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Israel på budget, så overvej at overnatte i Haifa, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Haifa ligger ca. 69% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 229 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Israel?

Fra april 2024 er der 12.423 udbydere at vælge mellem for hoteller i Israel.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Israel?

Priser for hoteller i Israel opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Israel gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Israel fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Israel?

momondo finder et godt sted at overnatte i Israel for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Israel på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
ons 24.4
sön 28.4
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Israel