Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i Kuwait

Hoteller i Kuwait

Find tilbud på 144 hoteller i Kuwait

Kuwait
1. May — 2. May2
Fri 26.4
Tue 30.4
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Kuwait

Find det perfekte hotel til dit ophold i Kuwait
Pris
kr.329
kr.2319
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Kuwait

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Kuwait og nogle af de bedste hoteller i hvert område

momondos yndlingshoteller i Kuwait

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Kuwait

Nyttig indsigt i hoteller i Kuwait

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Kuwait

Laveste hotelpris

329 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Mövenpick Hotel Kuwait

Hoteller i nærheden af lufthavnen

307

Gennemsnitslængde på ophold

6 dage
Den billigste pris for et værelse i Kuwait, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 329 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Times Square Suite Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Mövenpick Hotel Kuwait, det mest populære 5-stjernede hotel i Kuwait(bedømmelse på 6,3/10 ud fra 568 anmeldelser).
Der er 307 hoteller i Kuwait tæt på Kuwait Intl. Safir Airport Hotel er det nærmeste og ligger 1,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 6 dage, når de overnatter på hoteller i Kuwait. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 6 dage i Kuwait lå i sidste uge på 3.539 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i Kuwait?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Kuwait
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaugustdet dyreste tidspunkt
55%forventet prisfald
50%forventet prisstigning

Rejsepriser

342 kr. - 1.515 kr.

Billigeste dag på ugenmandager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
386 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.362 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Information om overnatning i Kuwait

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Kuwait

Hvilke byer i Kuwait er bedst at bo i?

Rejsende, der søger indkvartering i byer i Kuwaiti, kan finde billige hoteller i Kuwait City. Byen tilbyder flere transportmuligheder for at komme til og fra Kuwait City. Kuwait City har ikke en lufthavn, så rejsende kan ikke komme med fly til byen. Der er også bådudflugter til øen Falijs. Både mellem Failaka Island og Kuwait drives af Kuwait Public Transport Company Ferries og Ikarus. Kuwait har også et omfattende bussystem, der er ideelt for rejsende, der søger billigere måder at komme rundt i byen på. Busruter er ikke altid sammenfaldende med attraktioner, men de tilbyder pendlerture mellem byer og byer. Kuwait Public Transport Company tilbyder disse busser på de fleste intercity ture. Biludlejning er en bekvem måde at komme rundt i Kuwait City på, og de er ideelle for besøgende, der ønsker komfortable private transportmidler. Biludlejning agenturer i Kuwait omfatter Araba HO og Al Mulla. Agenturerne har beliggenheder i lufthavnen og større byhoteller. Den mest kendte rideshare-service er ikke tilgængelig i Kuwait, men en Dubai-baseret ride-desharing-service tilbyder ture til og fra byens centrum.

Hvad er nogle af de populære attraktioner i Kuwait?

Kuwait kan prale af en arabisk charme, storslåede attraktioner og fine restauranter. Et godt eksempel på en populær attraktion i Kuwait er Kuwait Towers beliggende i Sharq distriktet. Attraktionen har to store tårne og et lille tårn. Tårnene blander traditionel islamisk design med moderne arkitektoniske temaer. Rejsende på udkig efter billige hoteller i Kuwait kan reservere et ophold på Adams Hotel i nærheden af Kuwait Towers. En anden populær attraktion i Kuwait er Kuwait Zoo, som er ideel for familier og naturelskere. Zoologisk have har en dyresektion, kulturcenter, biovidenskabsklinik og en vedligeholdelsessektor. Den zoologiske have huser tusindvis af dyrearter lige fra krybdyr til vilde dyr. Det giver også løve- og bjørnekabinet sammen med lektionerne om bevarelse af dyre- og plantearter. Rejsende på udkig efter hoteller i Kuwait i nærheden af Kuwait Zoo bør overveje at reservere værelser på Crowne Plaza Kuwait Al Thuraya City, der ligger i nærheden af den zoologiske have.

Hvilke byer i Kuwait har det bedste natteliv?

Kuwait er ikke ofte forbundet med nattelivet, men byen har flere barer og pubber. Kuwait City har natklubber med dansegulve og butikker med kager og mad. Kuwait City har også tagterrasse med barer, der har havudsigt på deres terrasser. Disse klubber byder på barer med drinks, shisha og hookah. Hvis du ikke har lyst til at drikke, byder disse barer på fodboldunderholdning, levende musik med bløde jazzmusikere og traditionel arabisk musik. Kuwait byder på en varieret kulinarisk scene, der spænder fra spisning på en træbåd til private middage. Ayam Zaman tilbyder traditionelle libanesiske retter som sujun og gab. Kuwait City huser også Open Flame Kitchen, som tilbyder amerikanske priser som ribs og burgere. Rejsende kan reservere hoteller i Kuwait i nærheden af byens centrum for at opleve det pulserende natteliv. Et godt eksempel er City Tower Hotel, som ligger nær Grand Mosque og Souq Sharq Mall.

Hvilke byer i Kuwait har mest historie og kunst?

Kuwait har et levende kunst- og kulturmiljø, især i Kuwait City. Kuwait City kan prale af flere museer og kulturelle centre. Byen huser nationalmuseet, som viser sin historie og udvikling. Det huser også Museum of Modern Art i en gammel kuwaiti-bygning med kunsthåndværk, statuer og malerier fra det 20. århundrede. Dickson House har et arkitektonisk design fra begyndelsen af det 19. århundrede med værker, der afspejler landets politiske historie. Kuwait City huser også historiske monumenter som Self Palace, der går tilbage til 1800-tallet med mosaik-artefakter. Kuwaiti-museerne tilbyder guidede ture til rejsende, som betales. Kuwaits museer er mest overfyldte fra juni til september, men overvej at besøge dem fra december til marts, hvis du ønsker at slå folkemængderne. Rejsende, der søger hoteller i Kuwait i byens centrum, bør overveje at bo i Millennium Central Kuwait Downtown.

Hvornår er det billigst at overnatte i Kuwait?

Du kan rejse billigt ved at besøge Kuwait i november, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 342 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i august hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Kuwait vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Kuwait, men flertallet af rejsende, der besøger Kuwait, har en tendens til at tilbringe mest tid i Kuwait.

Hvilken by i Kuwait har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Salmiya, der i gennemsnit koster 506 kr. pr. nat, er ca. 15% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Kuwait.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Kuwait?

Fra april 2024 er der 329 udbydere at vælge mellem for hoteller i Kuwait.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Kuwait?

Priser for hoteller i Kuwait opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Kuwait gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Kuwait. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Kuwait?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Kuwait.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kuwait på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 26.4
Tue 30.4
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Kuwait

Populære byer i Kuwait
Hoteller i byer inden for det samme land bliver vist