Hoteller i Saudi-Arabien

Find tilbud på 5.140 hoteller i Saudi-Arabien

Saudi-Arabien
2. dec. — 3. dec.2
søn. 3.12
tor. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Saudi-Arabien

Find det perfekte hotel til dit ophold i Saudi-Arabien
Pris
kr.279
kr.1951
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Saudi-Arabiens bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Saudi-Arabien

Pris

232 kr. – 830 kr.

BILLIGSTE BY I SAUDI-ARABIENDammam53% billigereHoteller i Dammam er de billigste i Saudi-Arabien med kun 232 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I SAUDI-ARABIENAl Jubail40% dyrereAl Jubail har de højeste hotelpriser i Saudi-Arabien med værelser til 830 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I SAUDI-ARABIENMekka85% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Mekka end i andre byer i Saudi-Arabien

Oplevelser i Saudi-Arabien


Hoteller i populære byer i Saudi-Arabien

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Saudi-Arabien og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Saudi-Arabien?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Saudi-Arabien
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
69%forventet prisfald
85%forventet prisstigning

Rejsepriser

743 kr. - 15.647 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
774 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.433 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Saudi-Arabien

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Saudi-Arabien

Laveste hotelpris

150 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Pullman Zamzam Madina

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1887

Gennemsnitslængde på ophold

1 dag
Den billigste pris for et værelse i Saudi-Arabien, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 150 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Al Shahba Hotel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Pullman Zamzam Madina, det mest populære 5-stjernede hotel i Saudi-Arabien(bedømmelse på 8/10 ud fra 17.705 anmeldelser).
Der er 1.887 hoteller i Saudi-Arabien tæt på Jeddah King Abdulaziz Int. Crom Airport Hotel er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 1 dag, når de overnatter på hoteller i Saudi-Arabien. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 1 dag i Saudi-Arabien lå i sidste uge på 2.952 kr..

Information om overnatning i Saudi-Arabien

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Saudi-Arabien

Hvilke byer i Saudi-Arabien er bedst at bo i?

Saudi-Arabien har det hele, lige fra klitter og sandstrande til bjerge og rige koralrev. Saudi-Arabien er meget mere end ørkener, kameler og beduiner. Riyadh, hovedstaden i Saudi-Arabien, er en af de bedste byer at bo i, når man besøger dette land. Riyadh er hjemsted for nogle af de bedste hoteller i Saudi-Arabien, så at finde et sted at bo, bør ikke være en umulig opgave. Book dit ophold på Tulip Inn og prøv de bedste attraktioner denne by har at byde på. Hvad angår offentlig transport, er det saudiarabiske offentlige transportselskab (SAPTCO) en af de mest populære og bekvemme måder at bevæge sig rundt i byen på. Hotellet tilbyder bus-, metro- og togtransport rundt i byen. Du kan finde oplysninger om billetpriser på firmaets websted.

Hvad er de bedste ting at gøre i Saudi-Arabien?

Saudi-Arabien er velsignet med mange fantastiske attraktioner, der gør det til et fantastisk rejsemål at besøge. Hvis du er på udkig efter en sjov dag, skal du sørge for at gå direkte til Al Shalal Theme Park i Jeddah. Parken byder på adskillige fantastiske forlystelser, der med garanti vil bringe adrenalinsuset op på et højt niveau. Parken har også smukke forlystelser for børn samt rulleskøjtebaner. Du kan købe din billet til parken ved indgangen eller online via parkens hjemmeside. Og hvis du er på udkig efter nogle af de bedste familiehoteller i Saudi-Arabien i nærheden af forlystelsesparken Al-Shaltal, så sørg for at tjekke Beach Time Villas Hotel og Rosewood Jeddah Hotel ud, da begge hoteller er tæt på parken. Hvis du elsker kunst, er Athr Gallery helt sikkert stedet at udforske. Dette galleri er åbent året rundt og byder på udstillinger og arrangementer med spektakulære udstillinger, fotografier, scenerier og andre kunstværker fra hele verden. Et af de bedste hoteller i nærheden af dette galleri er Novotel Jeddah Tahlia hotel. Du kan købe din billet i dette galleri ved indgangen.

Hvilke byer i Saudi-Arabien har det bedste natteliv?

Nattelivet i Saudi-Arabien kan være bemærkelsesværdigt anderledes end det, du er vant til. Det betyder, at der ikke er nogen barer, intet salg af alkohol og ingen klubber. Nattelivet er ret centreret om sociale aktiviteter som shopping eller spisning i nogle af landets restauranter og caféer. Mall of Dhahran i Dhahran er et af de bedste steder at hænge ud om natten i Saudi-Arabien. Dette familieorienterede indkøbscenter er et fremragende sted at besøge for alle former for shopping, fra tøj til indretning i hjemmet og alt derimellem. Der er to madretter i indkøbscenteret med flere restauranter, der serverer både lokale og eksotiske retter. Nogle af de bedste restauranter i nærheden af Mall of Dhahran omfatter Steak House og Brasa. De bedste saudiarabiske retter er værd at prøve i Dhahran, herunder Kabra med kød, Jaresj, kødgryderet, Mugalgal lam, Abd Tamees. Det behøver ikke at være svært at finde de bedste Saudi-Arabiens hoteller at bo i nærheden af Mall of Dhahran. Aloft Dhahran og Zara Continental Hotel Al Khobar er nogle af de bedste hoteller værd at tjekke ud, mens du er i Dhahran.

Hvilke byer i Saudi Arabien har mest historie og kunst?

Håber du at kunne tage til Saudi Arabien og suge en masse historie og kunst til dig? Tja, så er du heldig, for hvis der er én ting, som dette ørkenrige har meget af, er det kulturarv. The Gate of Mecca er et af de steder, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Bygget i form som Koranen, er dette porten til muslimernes hellige land, gennem hvilken pilgrimmene passerer på deres vej til Hajj. Mekka-porten har normalt travlt i juli under muslimernes årlige pilgrimsrejse med adgangsgebyrer, der er dækket af pilgrimsgebyret. Massa Wadi Hotel og Shoroq Deafah Hotel er nogle af de billige hoteller i Saudi-Arabien værd at bo på, mens man er i Mekka.

Hvornår er det billigst at overnatte i Saudi-Arabien?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Saudi-Arabien, kan du overveje at besøge landet i februar måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 735 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i marts måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Saudi-Arabien vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Mekka den mest populære by at rejse til i Saudi-Arabien.

Hvilken by i Saudi-Arabien har de dyreste hotelværelser?

Du kan regne med en gennemsnitspris på 746 kr. pr. nat for et hotelværelse i Al Munawara. Dette er ca. 63% dyrere end alle andre byer i Saudi-Arabien.

Hvilken by i Saudi-Arabien har de billigste hotelværelser?

Vores brugere oplever oftest, at Medina har landets laveste rater til bare 109 kr.. Medina tilbyder hotelværelser til en gennemsnitlig rate der er 24% lavere end den gennemsnitlige by i Saudi-Arabien.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Saudi-Arabien?

Fra december 2023 er der 13.476 udbydere at vælge mellem for hoteller i Saudi-Arabien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Saudi-Arabien?

Priser for hoteller i Saudi-Arabien opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Saudi-Arabien

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Saudi-Arabien

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Saudi-Arabien gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Saudi-Arabien, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Saudi-Arabien?

Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere på momondo. Det er sådan, vi kan hjælpe dig med at finde et godt sted at overnatte i Saudi-Arabien.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Saudi-Arabien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.