Hoteller i Forenede Arabiske Emirater

Find tilbud på 1.997 hoteller i Forenede Arabiske Emirater

Forenede Arabiske Emirater
1. dec. — 2. dec.2
lør. 2.12
ons. 6.12

Populære hoteller til en overnatning i Forenede Arabiske Emirater

Find det perfekte hotel til dit ophold i Forenede Arabiske Emirater
Pris
kr.339
kr.9033
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Forenede Arabiske Emiraters bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Forenede Arabiske Emirater

Pris

282 kr. – 1.636 kr.

BILLIGSTE BY I FORENEDE ARABISKE EMIRATERAjman66% billigereHoteller i Ajman er de billigste i Forenede Arabiske Emirater med kun 282 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I FORENEDE ARABISKE EMIRATERRas Al Khaimah49% dyrereRas Al Khaimah har de højeste hotelpriser i Forenede Arabiske Emirater med værelser til 1.636 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I FORENEDE ARABISKE EMIRATERDubai86% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Dubai end i andre byer i Forenede Arabiske Emirater

Oplevelser i Forenede Arabiske Emirater


Hoteller i populære byer i Forenede Arabiske Emirater

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Forenede Arabiske Emirater og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Forenede Arabiske Emirater?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Forenede Arabiske Emirater
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
42%forventet prisfald
39%forventet prisstigning

Rejsepriser

831 kr. - 2.355 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
1.357 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.121 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Forenede Arabiske Emirater

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Forenede Arabiske Emirater

Laveste hotelpris

645 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Atlantis, The Palm

Hoteller i nærheden af lufthavnen

8503

Gennemsnitslængde på ophold

10 dage
Den billigste pris for et værelse i Forenede Arabiske Emirater, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 645 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Atana Hotel, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Atlantis, The Palm, det mest populære 5-stjernede hotel i Forenede Arabiske Emirater(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 18.423 anmeldelser).
Der er 8.503 hoteller i Forenede Arabiske Emirater tæt på Dubai Intl. Sleep 'n Fly Sleep Lounge & Showers, B-Gates Terminal 3 - Transit Only er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 10 dage, når de overnatter på hoteller i Forenede Arabiske Emirater. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 10 dage i Forenede Arabiske Emirater lå i sidste uge på 17.412 kr..

Information om overnatning i Forenede Arabiske Emirater

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Forenede Arabiske Emirater

Hvilke byer i de Forenede Arabiske Emirater er bedst at bo i?

Hver by i de Forenede Arabiske Emirater har en usædvanlig fornemmelse med hundredvis af ting at gøre og se. Dubai er et af de mest foretrukne rejsemål, når man besøger UAE-regionen. DAMAC Maison Cour Jardin er blandt de bedste hoteller at bo på under et besøg i Dubai. Det 5-stjernede hotel tilbyder en bred vifte af massagebehandlinger, børnepasning og måltider, der serveres i Zaitouna-bugten. Hotellet er også ideelt, hvis du vil rundt i byen på grund af dets nærhed til Dubais største seværdigheder, herunder Signature Towers og Prime Tower, som kun ligger få minutters gang fra hotellet. Dubai tilbyder også et rimeligt udvalg af offentlig transport, som giver adgang til alle dele af storbyområdet. De primære former for offentlig transport er vandtaxier, Dubai Metro, taxaer og busser. Dubai Metro-billetter giver mulighed for ubegrænset rejse, hvor indehavere af røde billetter kan få et standardpas på én dag.

Hvad er de bedste ting at gøre i de Forenede Arabiske Emirater?

De Forenede Arabiske Emirater har forskellige turistattraktioner, der er populære i hele verden. Du kan centrere din UAE-ferie på stranden. Abu Dhabi og Dubai er ideelle valg, der tilbyder udforskning af byen, shopping og forlystelsesparker inden for rækkevidde af sandet. Hvis du er eventyrentusiast, kan du skabe en kystlinje til landets ørken, der strækker sig over dets sydlige indre. Du kan også deltage i sandboarding- og kamelture. Ørkeninteriøret i Abu Dhabi, Ras Al-Khaimah og Dubai har flere luksuriøse ørkenområder. I Abu Dhabi finder du nogle billige hoteller i de Forenede Arabiske Emirater, herunder Uptown Hotel Apartments, Novotel Al Bustan og Al Diar Sawa Hotel Apartments. Her vil dit ophold handle om at nyde klitomgivelserne og tage ud for ørkenaktiviteter. Desuden er Jebel Hafeet i Al Ain også en populær destination, hvis du ønsker at tage en enkel og hurtig pause fra Abu Dhabi. Det er den næsthøjeste top i UAE og giver dig mulighed for at se ørkenen strække sig ud i alle retninger.

Hvilke byer i de Forenede Arabiske Emirater har det bedste natteliv?

Nattelivet i de Forenede Arabiske Emirater er lige så indbydende som dets turistprægede fornøjelser. Du vil finde alt, hvad du kan nyde om landet, fra elegante barer til DJ's i verdensklasse og hippe klubber. Dubai og Abu Dhabi er imidlertid de ideelle rejsemål for det bedste natteliv. Dubai har eksklusive natklubber, som f.eks. White, Dubai, der tilbyder en fantastisk atmosfære, cocktails og et hipt publikum. Du kan også tage en middag på Dhow Cruise Dubai for at opleve byens natteliv. Sejlturen finder sted på traditionelle trædiser og består af en fantastisk 3-retters international buffet. Blue Marlin Ibiza i Abu Dhabi er en eksklusiv strandklub, der passer til både dag- og aftenbehov i luksuriøse omgivelser. Utrolig mad, drikkevarer og fremragende service er højdepunkter, som du kan forvente fra en af de sejeste UAE-klubber. Abu Dhabi har også nogle af de bedste traditionelle retter, herunder fyldt kamel, al machboos, shawarma og hummus. Du kan finde billige hoteller i de Forenede Arabiske Emirater, der giver dig mulighed for at nyde den bedste mad og det bedste natteliv.

Hvilke byer i de Forenede Arabiske Emirater har mest historie og kunst?

De Forenede Arabiske Emirater har en række historiske og kunstattraktioner over hele landet. Sharjah er en af de byer, der er rige på historie og en kunstelskers paradis. Denne by går over 6.000 år tilbage og spiller en afgørende rolle som protektor for kunst og sande kulturelle værdier. En rejse gennem Sharjahs Maritime Museum vil lære dig en masse om byens maritime historie. Både voksne og børn er velkomne til at besøge museet. Børn under 2 år og voksne over 60 år kommer gratis ind på museet. Museet er også gratis for folkeskoleelever. Det bedste tidspunkt at besøge museet er omkring middagstid til sen eftermiddag. Du kan bo på Pullman Sharjah, et af de fem-stjernede hoteller i de Forenede Arabiske Emirater, når du er på tur på museet for at gøre det så bekvemt som muligt. Bemærk, at museerne i UAE er langsomme om sommeren, når temperaturen er meget høj. Det bedste tidspunkt at besøge museerne er i december, når vejret er overskueligt. Byen er også anerkendt for at være den første til at fejre en kunst biennale ved navn Sharjah Biennale. Den introducerer flere samlinger af moderne kunst fra UAE og over hele verden, hvilket giver alle kunstentusiaster en chance for at opleve Sharjah Art.

Hvornår er det billigst at overnatte i Forenede Arabiske Emirater?

Overnatning på et hotel i Forenede Arabiske Emirater er billigst i juni måned. I juni koster det nemlig kun omkring 859 kr. pr. nat. Omvendt er december måned den dyreste måned at besøge Forenede Arabiske Emirater i.

Hvor i Forenede Arabiske Emirater vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Forenede Arabiske Emirater, men flertallet af rejsende, der besøger Forenede Arabiske Emirater, har en tendens til at tilbringe mest tid i Dubai.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Forenede Arabiske Emirater?

Gennemsnitsprisen for et luksushotelværelse i Forenede Arabiske Emirater er 375 kr., hvilket er 5% mere end landets gennemsnitlige hotelværelser. Et standard hotelværelse koster i gennemsnit 399 kr. pr. nat.

Hvilken by i Forenede Arabiske Emirater har de dyreste hotelværelser?

Abu Dhabi er den dyreste by i Forenede Arabiske Emirater at bestille et hotelværelse i. Prisen for en overnatning er 375 kr., hvilket er 19% højere end en gennemsnitsby i Forenede Arabiske Emirater.

Hvilken by i Forenede Arabiske Emirater har de billigste hotelværelser?

Dubai er den billigste by at overnatte i, i Forenede Arabiske Emirater. Med en gennemsnitspris på 65 kr. pr. nat, er Dubai ca. 83% billigere end andre byer i Forenede Arabiske Emirater.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Forenede Arabiske Emirater?

Fra november 2023 er der 19.978 udbydere at vælge mellem for hoteller i Forenede Arabiske Emirater.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Forenede Arabiske Emirater?

Priser for hoteller i Forenede Arabiske Emirater opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Forenede Arabiske Emirater

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Forenede Arabiske Emirater

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Forenede Arabiske Emirater gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Forenede Arabiske Emirater. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Forenede Arabiske Emirater?

Når alle dine muligheder for overnatning i Forenede Arabiske Emirater er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Forenede Arabiske Emirater på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.