Hoteller i Qatar

Find tilbud på 274 hoteller i Qatar

Qatar
24. nov. — 25. nov.2
lør. 25.11
ons. 29.11

Populære hoteller til en overnatning i Qatar

Find det perfekte hotel til dit ophold i Qatar
Pris
kr.212
kr.1902
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Qatar


Hoteller i populære byer i Qatar

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Qatar og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Qatar?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Qatar
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
71%forventet prisfald
43%forventet prisstigning

Rejsepriser

309 kr. - 1.845 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
775 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.358 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Qatar

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Qatar

Laveste hotelpris

267 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Mövenpick Hotel West Bay Doha

Hoteller i nærheden af lufthavnen

436

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Qatar, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 267 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Strato Hotel By Warwick, et 4-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Mövenpick Hotel West Bay Doha, det mest populære 5-stjernede hotel i Qatar(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 647 anmeldelser).
Der er 436 hoteller i Qatar tæt på Doha Hamad Intl. Sleep 'n Fly Sleep Lounge, South Node - Transit Only er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Qatar. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Qatar lå i sidste uge på 5.105 kr..

Information om overnatning i Qatar

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Qatar

Hvilke byer i Qatar er bedst at bo i?

Berømt for sin luksus turistindustri kan du forvente at finde alt i Qatar, fra en blomstrende kunstscene til nogle af de mest eklektiske indkøbscentre, historiske vartegn, farverige festivaler og naturlige landskaber, der fortsætter i dagevis. Heldigvis kan du finde bedst bedømte indkvarteringssteder som f.eks. W Doha og Ezadan Palace, eller reservere billige hoteller i Qatar som Marriott Marquis, hvis du er en budgetbevidst åbenbarer. Kystbyen Doha, der er kendt for sine betalte safariture over sine tørre regioner og eksotiske persiske strande, er et godt sted at bo. Selv med velholdte veje og tilgængeligheden af Mowasalat offentlige busser, der forbinder Doha med forskellige kommuner, kan det være en udfordring at navigere i kompleksiteten i en enorm by som Doha. Vi anbefaler at leje et køretøj fra lufthavnen for at komme rundt i Qatar eller bruge den røde, grønne, gyldne og blå Doha Metro, da nogle linjer gør bemærkelsesværdige stop på vejen som Qatar National Museum og Souq Waqif.

Hvad er de bedste ting at gøre i Qatar?

Et besøg på Museum of Islamic Art, som man bare må se, er et besøg værd, da det er hjemsted for den største kunstsamling fra det 7. og 19. århundrede. For en smule af Qatars gamle charme kan du besøge det ikoniske Souq Waqif-marked efterfulgt af en gratis tur til Qatars nationale moske, Imam Muhammad Ibn Abd Al Wahhab-moskeen, derefter en eftermiddag på den berømte Katara-strand. Al Khor er en by beliggende nordøst for Doha, der er ideel for besøgende, der søger muligheder for at nyde naturskønne landskaber og fuglekiggeri i Al Thakira mangrover. Når du ønsker at undslippe bylivets hubbub, vil du sætte pris på fredelige gåture langs Al Khams kyster og havne med fiskefartøjer, moskeer, vagttårne og meget mere. Hvis du planlægger at besøge disse steder, kan du overveje at bo på hoteller i Qatar som St. Regis eller JW Marriott Marqui, og lej en bil for at tage på dagsudflugter til de ovennævnte seværdigheder i området.

Hvilke byer i Qatar har det bedste natteliv?

Uanset om du er på backpacking i Qatar eller på forretningsrejse, er der noget for enhver smag i byens natteliv. Afhængigt af dit boligbudget, kan du reservere high-end hoteller i Qatar, såsom Banyan Tree, eller noget mere budgetvenligt som Saphire Plaza, Concorde, eller Millennium Plaza Doha. Når du er kommet til rette, kan du tage ud på gaderne og nyde din aften på havnefronten ved Doha Corniche, en promenade med palmer, der strækker sig milevidt langs Doha-bugten. Doha byder på en række internationale retter med inspiration fra Nordafrika, Indien og Middelhavsområdet til at lave lækre retter. Ingen tur til Qatar er slut, før du har besøgt det ikoniske L'Wzaar Seafood Market i Katara Cultural Village for at prøve mere end 50 forskellige fiske- og skaldyrsretter, herunder Qatari-delikatesser som Saloon stew, Carmel Meat og den nationale ret Machboos.

Hvilke byer i Qatar har mest historie og kunst?

Hvis du besøger Qatar i de anbefalede måneder af oktober og april, kan du nyde historiske ture i Qatar under et gratis besøg på Heritage Houses i Maghreb Museums i centrum af Doha. Hvis du planlægger en tur til Qatars vestkyst, anbefaler vi, at du bor på Mondrian Doha eller Hyatt Regency Oryx, så det er praktisk at "rejse tilbage" til de gamle dage fra 1800-tallet med betalte ture til det historiske Fort Zekreet. Et must er "film City" eller Mystery Village of Qatar, der er bygget som et rekreativt sted for de berømte beduin-landsbyboere fra Golfen. På denne betalte tur vil du sætte pris på det maleriske landskab med udsigt over et stort fotogent ørkenlandskab. En betalt tur til den UNESCO-anerkendte Madinat Ash-Shamal er noget, alle bør opleve. Mens byen fungerer som et administrativt område for mange fiskerbyer, er det, der gør denne by populær, den overflod af arkæologiske steder, museer, historiske landsbyer og naturområder, der skal udforskes.

Hvornår er det billigst at overnatte i Qatar?

Når du vil til Qatar, er det bedst at rejse omkring januar måned, da priserne er markant lavere end i juni - og du kan således rejse for kun 309 kr. i gennemsnit pr. nat.

Hvor i Qatar vælger de fleste at overnatte?

Vores brugere har en tendens til at besøge Doha oftere end nogen anden by, når de rejser til Qatar.

Hvilken by i Qatar har de billigste hotelværelser?

Hvis du gerne vil have noget for pengene, mens du bor i Qatar, kan du overveje at overnatte i Doha. Ifølge vores data er Doha den billigste by at overnatte i, når man besøger Qatar, med en gennemsnitspris på kun 274 kr. kr. pr. nat, hvilket er 21% under landets gennemsnit.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Qatar?

Fra november 2023 er der 457 udbydere at vælge mellem for hoteller i Qatar.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Qatar?

Priser for hoteller i Qatar opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Qatar

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Qatar

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Qatar gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Qatar. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Qatar?

Når alle dine muligheder for overnatning i Qatar er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Qatar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.