Find billige fly til Qatar

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Doha (DOH)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Qatar.

Se nuværende Qatar rejserestriktioner

De billigste fly til byer i Qatar

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Qatar fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Qatar

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Qatar

Hvad er det billigste fly til Qatar?

De billigste flybilletter til Qatar fundet fornyligt af momondo brugere er 1.086 kr. med Qatar Airways, 1.875 kr. med Turkish Airlines og 2.100 kr. med Royal Jordanian.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Qatar?

Indrejserestriktioner

Qatar har begrænset indrejse for alle rejsende undtagen statsborgere fra Qatar, deres rejsefæller, nærmeste familiemedlemmer til statsborgere fra disse lande, personer med permanent opholdstilladelse eller andre undtagelsesvis godkendte visumindehavere. Rejsende med en sponsoreret arbejdstilladelse/beskæftigelsesvisum kan også vende tilbage til Qatar. Statsborgere i Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater kan få adgang til staten Qatar med deres pas på samme betingelser som statsborgere i Qatar, alt efter hvilket land de rejser fra. Deres sponsorerede følgesvende, som har Qatars opholdstilladelse, kan også vende tilbage til Qatar uden at behøve en særlig indrejsetilladelse, så længe de rejser med deres sponsorer på samme fly.

Indrejsekrav

Rejsende, der vender tilbage til Qatar, skal tage en coronavirus-test og termisk screening ved ankomsten. Alle beboere, der ankommer efter den 22. december med fly fra Storbritannien, skal bo på et af disse to hoteller i karantæneperioden: Intercontinental Doha Hotel eller Mercure Grand Doha ,og skal reserveres i Discover Qatarworld. kgm website. Ankomster fra lande, der ikke er opført på listen over lavrisikolande, og hvor COVID-19-testcentre er blevet akkrediteret, skal højst 48 timer før rejsen opnå et virusfrit certifikat derfra. Check MOPH websted for den aktuelle liste. Hvis der ikke findes akkrediterede testcentre, kan de ankomme til Qatar, men de skal i karantæne på et hotel for egen regning. Rejsende skal have foretaget en reservation af et hotel i karantæne på www.opdaqatar.qa i 7 dage. Rejsende fra et lavrisikoland, som har været i landet i mindst en uge, vil få lov til at rejse til Qatar og gå i karantæne i hjemmet. Rejsende med midlertidig opholdstilladelse og visum til personlige besøg skal først sende en anmodning om tilbagerejse gennem Qatar Portals websted. Når den er godkendt, kontrolleres den "karantænetype", der er angivet på certifikatet. Hvis dette siger "hotel", skal du booke et karantænepakkehotel fra Discover Qatar. De skal have en kopi af særlig adgangstilladelse og Discover Qatar Hotel-rabatkupon samt flydokumenter ved indtjekning. Datoerne for ankomst og indtjekning på hotellet skal stemme overens. Download af Qatars sporings- og sporapp, Ehteraz, er obligatorisk for alle i Qatar. Rejsende kan blive bedt om at vise appen ved ankomsten. Der er en daglig begrænsning på ankomster til Qatar, og efterspørgslen er ekstremt høj.

Karantænekrav

Afhængigt af oprindelseslandet vil de rejsende enten blive nødt til at isolere sig hjemme i en periode på 7 dage eller gå i selvfinansieret karantæne i 7 dage efterfulgt af 7 dages selvisolation hjemme. Rejsende, der ikke kan isolere sig hjemmefra, kan alternativt bestille en 14-nætters velkomstkarantæne. Visit Discover Qatarworld. kgm website for yderligere information. En liste over karantæneundtagelser findes på Qatar Airways Holidays website. Rejsende, der vender tilbage fra et af landene på COVID-19 Green List, er berettiget til karantæne i hjemmet. Check MOPH websted for den aktuelle liste. Rejsende bliver undersøgt ved ankomsten.

Transitregler

Transitpassagerer, der rejser videre til et andet rejsemål, kan stadig transporteres gennem Qatar, og mange fly fortsætter med at flyve. Du bør forhøre dig hos dit flyselskab eller rejseselskab for de seneste oplysninger, hvis du planlægger at forlade eller rejse gennem Qatar. Der kan ske ændringer eller annulleringer af flyafgange med kort varsel. Under transporten i Hamad Internationale Lufthavn vil rejsende blive undersøgt regelmæssigt med temperaturtjek.

Alle andre oplysninger

Yderligere oplysninger om Qatars krav til indrejse og ankomst findes på GCO website.

Hvis du planlægger rejser til Qatar nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Qatar? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Doha

Al Rumaila Park
Al-Gharrafa Stadium
Losail International Circuit
Mathaf Arab Museum of Modern Art
Aspire Tower

Billige flybilletter til Qatar

Se de billigste flyrejser til Qatar fundet af momondos brugere i Danmark
Afgang Destination Bedste pris
København Doha 5.065 kr.

Fly til Qatar

Mange af landene i Mellemøsten er blomstret op de senere årtier og er i dag attraktive turistdestinationer. Det gælder også for Qatar, der ligger på en halvø ud til Den Persiske Bugt. En af hovedårsagerne til opblomstringen skal findes i en bestemt kilde – nemlig olie- og gasreserverne, som har gjort Qatar til det rigeste land i verden ifølge IMF. Nu kan du selv rejse afsted med fly til Qatar og opleve dets mange facetter i form af gastronomi, arkitektur, kultur og et skønt klima. Ved ankomsten vil du lande i hovedstaden Doha, som er centrum for en storbyferie. Det er også oplagt at leje en bil og køre rundt til nogle af de mindre byer, som eksempelvis den ældste havneby Ar Ru’ays eller Al Khor, som huser nogle af de lækreste strande. På Qatar rejser vil du geografisk opleve et kontrastfuldt land. Halvøen er nemlig flad fra naturens side, men samtidig troner de menneskeskabte skyskrabere op i byerne, især i hovedstaden Doha. Beliggenheden ved den Persiske Golf betyder varme temperaturer hele året rundt. Dog er sommersæsonen fra juni til september meget varm, med juli og august som de måneder, der skiller sig mest ud, hvilket også betyder for høje temperaturer for mange danske turister. Derfor er rejser med fly til Qatar mest oplagte i perioden fra november til april.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Qatar?

Du kan glæde dig over, at det lokale og yderst velrenommerede flyselskab Qatar Airways tilbyder rejser med direkte fly til Qatar fra Danmark. De direkte ture afgår fra Københavns Lufthavn til Doha.

Hvor lang tid tager det at flyve til Qatar?

En rejse med direkte fly fra København til Doha tager ca. seks timer som det hurtigste. Vælger du at flyve fra en af de mindre lufthavne, som eksempelvis Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, kommer der en eller flere mellemlandinger på, og derfor vil rejsetiden være fra ca. ni timer og opefter.

Hvilken årstid skal man rejse til Qatar?

Sommeren i Qatar er meget bedre end i Danmark – i hvert fald, når du kigger på termometeret. Til trods for det, vælger langt de fleste turister at booke flybilletter til Qatar med afrejse i det tidlige forår eller sene efterår, hvor du kan holde ud at bevæge dig udendørs samt nyde de stadig lune havtemperaturer.

Kan man rejse til Qatar uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i Qatar i op til 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder ud over rejsens slutdato.


Populære ruter til Qatar

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Doha
Korteste rejsetid
6t. 05min.
Laveste pris
5.066 kr.

Find fly til Qatar

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class