Søg og find billige fly til Qatar

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Qatar

Få indsigter om din flyrejse til Qatar, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Qatar?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 13.938 kr. på et fly til Qatar. Vores brugere fandt dog fly til Qatar for 1.636 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 86.308 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Qatar, mens alt fra 13.585 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Qatar?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Qatar du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 6t at flyve fra København Kastrup til Doha Hamad Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Doha Hamad Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Qatar?

Qatar Airways er det mest populære flyselskab, der flyver til Qatar, idet 53% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Qatar. Andre populære valg er Pegasus Airlines og Finnair. Der er i alt 11 forskellige flyselskaber, der flyver til Qatar.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Qatar? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Qatar

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Qatar fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Qatar

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Qatar

Hvis du leder efter flybilletter til Qatar billigere, så søg efter flyselsskaber som Kuwait Airways, Jazeera Airways og Qatar Airways med priser der starter på henholdsvis 806 kr., 1.004 kr. og 1.403 kr..

onsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Qatar baseret på flypriserne. tirsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Qatar, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en fredag, da det er den dag, hvor priserne er højest.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Qatar

Find fly til disse populære byer i Qatar fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Qatar

Se de billigste flyrejser til Qatar fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnDoha6t. 00min.2.971 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Qatar

Du kan glæde dig over, at det lokale og yderst velrenommerede flyselskab Qatar Airways tilbyder rejser med direkte fly til Qatar fra Danmark. De direkte ture afgår fra Københavns Lufthavn til Doha.

En rejse med direkte fly fra København til Doha tager ca. seks timer som det hurtigste. Vælger du at flyve fra en af de mindre lufthavne, som eksempelvis Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby, kommer der en eller flere mellemlandinger på, og derfor vil rejsetiden være fra ca. ni timer og opefter.

Sommeren i Qatar er meget bedre end i Danmark – i hvert fald, når du kigger på termometeret. Til trods for det, vælger langt de fleste turister at booke flybilletter til Qatar med afrejse i det tidlige forår eller sene efterår, hvor du kan holde ud at bevæge dig udendørs samt nyde de stadig lune havtemperaturer.

Som dansk statsborger kan du opholde dig visumfrit i Qatar i op til 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder ud over rejsens slutdato.


Populære ruter til Qatar

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Doha
Hurtigste flyvetid6t. 00min.
Laveste pris2.971 kr.

Find fly til Qatar

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Qatar


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Qatar. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Qatar på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Qatar, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Qatar, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Qatar spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.