Find billige flybilletter til Niš

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Niš

Find de billigste fly til disse Niš-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Niš

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Niš

København (CPH) til Niš (INI)

Fly til Niš ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nis, hvor den gennemsnitlige pris er 1.946 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NIŠ FRA KØBENHAVNaugust50% billigereAt flyve fra København til Niš ​​koster i gennemsnit blot 975 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NIŠ FRA KØBENHAVNjuni91% dyrereDet koster cirka 3.715 kr. at flyve til Niš ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NIŠ FRA KØBENHAVNapril562% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Niš fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Niš?

De fleste flyrejser fra Danmark til Niš Lufthavn (INI) involverer én eller flere mellemlandinger. Den samlede rejsetid varierer derfor meget, afhængigt af hvor lange disse mellemlandinger er, samt hvilken lufthavn du flyver fra. De hurtigste ruter finder du typisk fra Billund (BLL) og Københavns Lufthavn (CPH), hvorfra det omtrent tager mellem ni og 12 timer at komme til Niš i Serbien. Det er desværre ikke altid tilfældet, da nogle af de tilgængelige ruter kan tage helt op til 20 timer. En rejsetid på omkring netop 20 timer er dog forholdsvis normalt, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL). Det skyldes, at en rejse herfra altid vil indebære minimum to stop undervejs. Det kan derfor svare sig at arrangere din rejse i god tid. På momondo kan du let søge efter forskellige flytilbud til Niš og bestille de flybilletter, som har de korteste mellemlandinger.

Desværre er det endnu ikke muligt at finde direkte flyrejser imellem Danmark og Niš Lufthavn. De fleste ruter imellem danske lufthavne og den serbiske by byder nemlig på mindst en enkel og nogle gange to mellemlandinger. Disse stop undervejs på turen vil typisk foregå i store og passagervenlige lufthavne, men præcis hvilke lufthavne, der er tale om, afhænger af dit valgte flyselskab. Det kan være alt lige fra Wien Lufthavn til Arlanda i Stockholm for blot at nævne to eksempler. Fælles for alle ruter er dog, at mellemlandingerne vil finde sted i internationale lufthavne med moderne faciliteter. Rejser du fra København, har du også en mulighed for at tage toget til Malmö Lufthavn (MMX), hvorfra der af og til er direkte fly til Niš Lufthavn i Serbien.

360 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Niš. Dette fly er fra Istanbul og er 82% billigere end de fleste andre flyrejser til Niš. Hvis du vil finde den billigste pris til Niš fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Niš fra Danmark, med flest priser fundet omkring 975 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Niš i august, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.267 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Niš på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.497 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.357 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Niš. Hvis du har planer om at flyve til Niš, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kraljevo Morava (120 km fra Niš centrum).

Lufthavn: Kraljevo Morava har en gennemsnitspris på 1.985 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Niš. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Niš

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Niš fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Niš?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Niš

Hvilke flyselskaber flyver til Niš?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Niš fra Danmark, Ryanair, Wizz Air, Air Serbia og SWISS. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Ryanair-fly til Niš

Ryanair er et populært valg for brugere, der rejser til Niš. Selskabet flyver 1 fly om ugen til Niš, og de flyver oftest fra Stockholm Arlanda (ARN). Billetpriserne hos Ryanair afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 478 kr. (fra København Kastrup). I 749 anmeldelser har momondo-brugere givet Ryanair en gennemsnitlig bedømmelse på 7,0/10.


Lufthavne i nærheden af Niš

Neden for finder du alle lufthavne i Niš samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Niš fra lufthavnen?

I Niš Lufthavn har du adgang til en række forskellige transportmidler, som gør det let at komme hele vejen til centrum af byen. Heriblandt er et godt udvalg af internationale biludlejningsfirmaer, hvis kontorer ligger inde i ankomstterminalen. En udlejningsbil er en god og nem måde at komme omkring i byen på, men har du ikke behov for egen bil, kan du med fordel vælge en af de taxaer, som holder lige uden for lufthavnens hovedindgang. Det er også her foran terminalen, at den lokale buslinje 34 A har sit stoppested. Bussen forbinder lufthavnen med byens centrum samt den centrale bus- og togstation. Den kører flere gange i timen fra tidlig morgen til sen aften.


Visumkrav for Niš

Danske statsborgere kan let rejse til Niš i Serbien, da det er muligt at opholde sig visumfrit i landet i helt op til 90 dage. Herudover er det eneste krav, at dit pas skal være i gyldigt i en periode på minimum tre måneder efter, at du er rejst ud af landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Niš


De bedste oplevelser og seværdigheder i Niš

Niš er en gammel by med en lang og ofte blodig historie. Det kan tydeligt ses i en af byens mest berømte attraktioner, der meget passende kaldes Skull Tower (Kranietårnet). Det er nemlig et tårn, som blev rejst med hundredvis af skelethoveder bygget ind i dets vægge. Den dag i dag tjener det som en uhyggelig påmindelse om et voldsomt slag imellem serbiske og osmanniske tropper. Desværre er det ikke det eneste sted, der bevidner om områdets konfliktfyldte historie, da du nærheden af Niš kan finde et af landets bedst bevarede koncentrationslejre fra anden verdenskrig. Byen byder dog også på en række oplevelser, som er til den mere afslappende side. En af dem et besøg til det grønne område Niška Banja, som gemmer på flere varme kilder. Derudover kan du gå på opdagelse i byens små restauranter, hvor du kan smage nogle af de bedste og mest autentiske serbiske retter.


Find billige flybilletter til andre byer i Serbien

Serbien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Niš på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Niš vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Niš og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.