Find billige fly til Niš

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Niš

Få indsigter om din flyrejse til Niš, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Niš?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Niš fra Danmark, med flest priser fundet omkring 587 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Niš i marts, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.019 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Niš på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Niš?

Det billigste tidspunkt at flyve til Niš på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 450 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 941 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Niš

Find de billigste fly til disse Niš-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Niš

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Niš

København (CPH) til Niš (INI)

Fly til Niš ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Nis, hvor den gennemsnitlige pris er 1.832 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL NIŠ FRA KØBENHAVNmarts68% billigereAt flyve fra København til Niš ​​koster i gennemsnit blot 587 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL NIŠ FRA KØBENHAVNjuni100% dyrereDet koster cirka 3.673 kr. at flyve til Niš ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL NIŠ FRA KØBENHAVNjuli414% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Niš fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Niš

Hvor lang tid tager det at flyve til Niš?

De fleste flyrejser fra Danmark til Niš Lufthavn (INI) involverer én eller flere mellemlandinger. Den samlede rejsetid varierer derfor meget, afhængigt af hvor lange disse mellemlandinger er, samt hvilken lufthavn du flyver fra. De hurtigste ruter finder du typisk fra Billund (BLL) og Københavns Lufthavn (CPH), hvorfra det omtrent tager mellem ni og 12 timer at komme til Niš i Serbien. Det er desværre ikke altid tilfældet, da nogle af de tilgængelige ruter kan tage helt op til 20 timer. En rejsetid på omkring netop 20 timer er dog forholdsvis normalt, hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL). Det skyldes, at en rejse herfra altid vil indebære minimum to stop undervejs. Det kan derfor svare sig at arrangere din rejse i god tid. På momondo kan du let søge efter forskellige flytilbud til Niš og bestille de flybilletter, som har de korteste mellemlandinger.

Hvor kan du flyve direkte til Niš?

Desværre er det endnu ikke muligt at finde direkte flyrejser imellem Danmark og Niš Lufthavn. De fleste ruter imellem danske lufthavne og den serbiske by byder nemlig på mindst en enkel og nogle gange to mellemlandinger. Disse stop undervejs på turen vil typisk foregå i store og passagervenlige lufthavne, men præcis hvilke lufthavne, der er tale om, afhænger af dit valgte flyselskab. Det kan være alt lige fra Wien Lufthavn til Arlanda i Stockholm for blot at nævne to eksempler. Fælles for alle ruter er dog, at mellemlandingerne vil finde sted i internationale lufthavne med moderne faciliteter. Rejser du fra København, har du også en mulighed for at tage toget til Malmö Lufthavn (MMX), hvorfra der af og til er direkte fly til Niš Lufthavn i Serbien.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Niš?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Niš. Hvis du har planer om at flyve til Niš, kan du overveje at booke flyrejse til Kraljevo Morava Lufthavn (120 km fra Niš centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Nis Lufthavn?

Priser for fly til Nis Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Nis Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Nis Lufthavn er 2 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Nis Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Nis Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Nis Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Nis Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Nis Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Niš?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Niš

Hvilke flyselskaber flyver til Niš?

Wizz Air-fly til Niš

Wizz Air er et populært valg for brugere, der rejser til Niš. Selskabet flyver 2 fly om ugen til Niš, og de flyver oftest fra Dortmund. Billetpriserne hos Wizz Air afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 326 kr. (fra København Kastrup). I 335 anmeldelser har momondo-brugere givet Wizz Air en gennemsnitlig bedømmelse på 7,1/10.

Air Serbia-fly til Niš

Air Serbia (6,4/10, 37 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Niš med tilbud fra helt ned til 765 kr. retur fra København Kastrup. Med 3 Air Serbia-fly til Niš om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Visumkrav for Niš

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Niš?

Danske statsborgere kan let rejse til Niš i Serbien, da det er muligt at opholde sig visumfrit i landet i helt op til 90 dage. Herudover er det eneste krav, at dit pas skal være i gyldigt i en periode på minimum tre måneder efter, at du er rejst ud af landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Niš


De bedste oplevelser og seværdigheder i Niš

Hvad kan man se og lave i Niš?

Niš er en gammel by med en lang og ofte blodig historie. Det kan tydeligt ses i en af byens mest berømte attraktioner, der meget passende kaldes Skull Tower (Kranietårnet). Det er nemlig et tårn, som blev rejst med hundredvis af skelethoveder bygget ind i dets vægge. Den dag i dag tjener det som en uhyggelig påmindelse om et voldsomt slag imellem serbiske og osmanniske tropper. Desværre er det ikke det eneste sted, der bevidner om områdets konfliktfyldte historie, da du nærheden af Niš kan finde et af landets bedst bevarede koncentrationslejre fra anden verdenskrig. Byen byder dog også på en række oplevelser, som er til den mere afslappende side. En af dem et besøg til det grønne område Niška Banja, som gemmer på flere varme kilder. Derudover kan du gå på opdagelse i byens små restauranter, hvor du kan smage nogle af de bedste og mest autentiske serbiske retter.


Find billige flybilletter til andre byer i Serbien

Serbien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Niš?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Niš med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Niš på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Niš?

Når alle potentielle fly til Niš vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Niš lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Niš og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Niš på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.